NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 23:01

NRK - 18 mar 23 kl. 21:44

UBS ber om statlege garantiar for å ta over Credit Suisse

UBS skal ha bede om over 64 milliardar kroner i statsgarantiar for å ta over den kriseramma banken Credit Suisse, seier kjelder til Reuters. Garantiane er tenkt å dekke utgifter knytt til å avvikle delar av banken og potensielle rettstvistar, ifølge kjeldene. Det blir no jobba på spreng for å finne ei løysing for Credit Suisse før marknadane opnar igjen måndag..
Les mer på NRK


Les mer om:
UBS, Credit Suisse, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UBS, berom , statlege, garantiar, forå ta , over, Credit Suisse
Klartale - 09 dec 22 kl. 08:22

Antallet milliardærer i verden har gått ned

Det var det 2.668 milliardærer i verden i mars 2022. Det er telt i dollar.

NRK - 19 mar 23 kl. 17:56

Financial Times: UBS går med på å kjøpe Credit Suisse for over 2 milliardar dollar

Den sveitsiske banken UBS skal ha gått med på å kjøpe kriseramma Credit Suisse for over 2 milliardar dollar, melder Financial Times, ifølge Reuters. Det opphavelege tilbodet til UBS skal ha vore på 1 milliard dollar..

NRK - 19 mar 23 kl. 17:56

Financial Times: Semje om UBS-oppkjøp av Credit Suisse

Den sveitsiske banken UBS skal ha gått med på å kjøpe kriseramma Credit Suisse for over 2 milliardar dollar, melder Financial Times, ifølge Reuters. Det opphavelege tilbodet til UBS skal ha vore på 1 milliard dollar. Så langt har ikkje partane i forhandlingane stadfesta semja..

NRK - 20 mar 23 kl. 14:36

UBS-aksjen stiger igjen

UBS-aksjen stiger etter å ha falt med så mye som 15 prosent i morgentimene mandag etter oppkjøpet av Credit Suisse. Sveits' største bank UBS kjøpte kriserammede Credit Suisse søndag takket være solid støtte fra myndighetene..

NRK - 01 dec 22 kl. 12:38

Riksrevisjonen: Toppsjefar i statlege selskap har høg lønnsvekst

Toppleiarane i 20 av 40 statlege selskap har mellom 2018 og 2021 hatt ein høgare lønnsvekst enn arbeidstakarar elles, viser ein ny rapport frå Riksrevisjonen. – Vi merkar oss at mange daglege leiarar har ein klar lønnsvekst. Forventningane til moderasjon er tydelege, og styra og eigarane i statlege selskap må ta dette innover seg, seier riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.

E24 - 19 mar 23 kl. 07:31

Medier: Samtaler om UBS-oppkjøp av Credit Suisse fortsetter

Sveits' største bank UBS er i samtaler om å kjøpe deler av eller hele Credit Suisse. Samtalene ventes å fortsette til søndag, melder Reuters..

NRK - 19 mar 23 kl. 12:55

Tilbyr 1 milliard dollar for kriserammede Credit Suisse

Storbanken UBS er villig til å betale opptil 1 milliard dollar for kriserammede Credit Suisse, melder Financial Times. Samtidig planlegger sveitsiske myndigheter en lovendring for å hoppe over en avstemning blant aksjonærene i UBS for å rekke å få på plass en avtale før mandag, skriver avisen. (NTB).

E24 - 19 mar 23 kl. 13:03

FT: UBS tilbyr 1 milliard dollar for Credit Suisse

Storbanken UBS er villig til å betale opptil 1 milliard dollar for kriserammede Credit Suisse, ifølge Financial Times..

E24 - 19 mar 23 kl. 13:03

FT og Bloomberg: UBS vil kjøpe for Credit Suisse for over to milliard dollar

Storbanken UBS er villige til å bla opp over to milliarder dollar for kriserammede Credit Suisse, ifølge Bloomberg og Financial Times.

E24 - 19 mar 23 kl. 13:03

FT og Bloomberg: UBS vil kjøpe Credit Suisse for over to milliarder dollar

Storbanken UBS er villig til å bla opp over to milliarder dollar for kriserammede Credit Suisse, ifølge Bloomberg og Financial Times.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 2 timer siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 5 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com