NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:40

NRK - 16 feb 23 kl. 07:59

Tyst om Instagram-bilde i podcast

Influenser Sophie Elise Isachsen nemner ikkje det omstridde Instagram-bildet i dagens episode av NRK-podcasten «Sophie og Fetisha». Søndag posta Isachsen eit bilde på Instagram der ho og ein annan influenser poserer i ein spegel, der den andre influensaren held ein liten, gjennomsiktig plastpose med kvitt innhald. Fleire har tolka innhaldet som narkotiske stoff. Innlegget blei fjerna kort tid etterpå. Så lang har Instagram-innlegget ført til 2000 klager til Kringkastingsrådet, noko som gjer saka til den tredje mest innklaga saka til rådet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sophie Elise Isachsen, Instagram, NRK, Fetisha, Isachsen, Kringkastingsrådet, Drevland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tystom , Instagram-bildei , podcast
Klartale - 15 feb 23 kl. 14:11

Folk klager etter Sophie Elise postet bilde

Sophie Elise er en av Norges største influensere. Hun har 580.000 følgere på Instagram.

NRK - 16 feb 23 kl. 07:59

Tyst om Instagram-bilde i podkast

Influensar Sophie Elise Isachsen nemner ikkje det omstridde Instagram-bildet i dagens episode av NRK-podkasten «Sophie og Fetisha». I starten av episoden seier ho at ho i bilen på veg til å spela inn episoden prøvde å finna ut kva sang som passa humøret hennar for augneblikket. Søndag posta Isachsen eit bilde på Instagram der ho og ein annan influensar poserer i ein spegel, der den andre influensaren held ein liten, gjennomsiktig plastpose med kvitt innhald.

Klartale - 18 okt 22 kl. 14:02

Iransk klatrer er savnet

Elnaz Rekabi er klatrer fra Iran. Hun har vunnet flere medaljer. Og er en stor profil blant klatrere.

Klartale - 26 jan 23 kl. 08:37

Trump får komme tilbake på Facebook og Instagram

– Trumps kontoer blir gjenopprettet de neste ukene, sier Nick Clegg til kanalen NBC News. Han jobber for Meta, som eier både Facebook og Instagram. Trump ble kastet ut av både Twitter, Facebook og Instagram.

NRK - 16 feb 23 kl. 07:59

Taus om Instagram-bilde i podkast

Influensar Sophie Elise Isachsen nemner ikkje det omstridde Instagram-bildet i dagens episode av NRK-podkasten «Sophie og Fetisha». I starten av episoden seier ho at ho i bilen på veg til å spela inn episoden prøvde å finna ut kva song som passa humøret hennar for augneblikket. – Miley, kan du hjelpa meg?

NRK - 24 feb 23 kl. 11:51

Sophie Elise: – Bildet skulle aldri vært lagt ut

Sophie Elise omtaler det omstridte bildet Instagram-bildet i et innlegg på Instagram fredag formiddag. – Bildet skulle aldri vært lagt ut. Jeg har ikke ønsket å romantisere noe, og for det er jeg ekstremt lei meg.

Klartale - 06 jan 23 kl. 16:00

Katten hennes er god for nesten en milliard kroner

Rasekatten Olivia Benson anslås å være verdt nær en milliard kroner. Hun er katten til den kjente artisten Taylor Swift.Det har nettstedet All About Cats regnet seg frem til.

NRK - 11 aug 23 kl. 16:46

Mann skjøt ekskona og la ut film av drapet på Instagram

En bosnisk mann drepte ekskona og publiserte en film av drapet direkte på Instagram. Deretter drepte han to andre personer, og tok til slutt sitt eget liv. Dette skjedde fredag morgen.

Klartale - 07 okt 23 kl. 06:00

Hvem får prisen i år?

– Prisen betyr mye for de som er nominerte, sier Kari Helene Partapuoli til Klar Tale.Hun snakker om Jenteprisen. Plan International Norge deler ut prisen.

Klartale - 23 feb 23 kl. 09:22

Vil ha debatt om Sophie Elise

Sophie Elise er en av Norges største influensere. Hun har 580.000 følgere på Instagram.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 10 minutter siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 15 minutter siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 15 minutter siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde.

NRK - 30 minutter siden

Signerte avtale i Oslo

Filippinske myndigheter og kommunistbevegelsen (NDFP) har inngått en avtale om å starte formelle fredsforhandlinger etter mer enn 50 år med konflikt. Avtalen ble signert i Oslo rådhus torsdag 23. november 2023, men partene offentliggjorde avtalen først tirsdag.

NRK - 30 minutter siden

Nordea: Tyder på uendret rente i desember

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 1 time siden

– Vi gjorde en alvorlig feilvurdering

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen beklaget igjen håndteringen av saken rundt dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» da hun redegjorde i Kringkastingsrådet i dag. – Vi gjorde en alvorlig feilvurdering, sier Fürst Haugen under sin redegjørelse. Hun sier at NRK jobber med en grundig gjennomgang av hva som har gått galt, og at arbeidet har høy prioritet.

NRK - 1 time siden

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com