NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:02

NRK - 27 jan. 21 kl. 03:44

Tyskland vurderer flyreise stans

Som et tiltak for å forhindre mer import-smitte av mutert koronavirus, vurderer Tyskland å stanse de fleste flyreiser til landet, opplyser innenriksminister Horst Seehofer til avisen Bild. Det inkluderer også strengere grensekontroller..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Horst Seehofer, Bild

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyskland, vurderer, flyreise, stans
NRK - 09 juni 21 kl. 14:12

Disse kan ta vaksinen

Helsedirektoratet mener Janssen-vaksinen kan være aktuell i disse situasjonene: Nødvendige reiser til land med høy smitte eller områder der legen vurderer at nytte overstiger risiko ved Janssen-vaksinen. Personer som har en så krevende livssituasjon knyttet til det å være uvaksinert at den tiden som gjenstår fram til annen vaksine tilbys, truer liv og helse. Når et nært familiemedlem har alvorlig kreftsykdom, eller der et nært familiemedlem mottar annen immunsupprimerende behandling og legen vurderer at nytten av vaksinen overstiger risiko med Janssen-vaksinen.

Aftenposten - 03 april 21 kl. 19:57

Kunder føler seg maktesløse i møtet med reisebyråer på nett. Nå skal det ryddes opp.

I ett år har Erling Skaug (83) ventet på både svar og penger fra nettbyrået han bestilte flyreise hos..

E24 - 03 april 21 kl. 19:57

Kunder føler seg maktesløse i møtet med reisebyråer på nett. Nå skal det ryddes opp.

I ett år har Erling Skaug (83) ventet på både svar og penger fra nettbyrået han bestilte flyreise hos. – Vi er rettsløse, mener han. Nå skal det ryddes opp i bransjen..

NRK - 26 jan. 21 kl. 14:26

Tyskland vurderer flystans

Tyskland vurderer om de skal stanse nesten alle flyvninger inn i landet for å hindre at muterte koronavarianter får fotfeste i landet. Det sier landets innenriksminister til avisa Bild..

NRK - 28 mars 21 kl. 19:03

Tyskere flokker til Mallorca

Flere tusen tyske påsketurister har i helgen reist til den spanske ferieøya Mallorca, på tross av at regjeringen i Tyskland ber dem bli hjemme. Lørdag landet 60 fly fra Tyskland i Palma, og ytterligere 70 var ventet søndag, ifølge flyplassen. Regjeringen i Berlin fjernet 14.

NRK - 11 mars 21 kl. 10:31

Vurderer stans av brennevin-fusjon

Konkurransetilsynet vurderer å stanse fusjonen mellom Altia og Arcus, som selger brennevin til Vinmonopolet. De er to av de største aktørene som selger brennevin til Vinmonopolet, og tilsynet mener at den planlagte fusjonen kan svekke konkurransen i flere markeder..

NRK - 09 jan. 21 kl. 21:25

Trær over Gjøvikbanen skaper stans

Flere trær har falt over skinnene på Gjøvikbanen, og fører til stans i togtrafikken mellom Jaren og Eina. Bane Nor skriver at de jobber med å fjerne trærne, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 18 jan. 21 kl. 12:28

Anbefaler stans i alt seriespill

Regjeringen vil ha stans i alt seriespill i toppidretten de to neste ukene. Barn og unge under 20 år kan delta som normalt, opplyste statsminister Erna Solberg i Stortinget i dag. Norges idrettsforbund bes om å koordinere dette med særforbundene..

VG - 03 mai 21 kl. 09:31

Varsler stans av Bonniers oppkjøp av Stordalen-forlag

Konkurransetilsynet varsler stans av Bonniers Books’ oppkjøp av Strawberry Publishing.

Dagbladet - 03 mai 21 kl. 09:53

Varsler stans av oppkjøp

Konkurransetilsynet varslet stans av Bonniers Books oppkjøp av Strawberry Publishing, skriver de i en pressemelding. De mener oppkjøpet kan skade konkurransen mellom forlagene og gjøre produktene dyrere for kunder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 15 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 30 minutter siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 1 time siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 1 time siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.

NRK - 1 time siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt