NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 16:19

NRK - 18 sep 23 kl. 19:32

Tyskland med støttepakke på 4,6 mrd. til Ukraina

Tyskland annonserer en støttepakke verdt 400 millioner euro, eller 4,6 milliarder norske kroner, til Ukraina. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP. I pakken inngår blant annet ammunisjon, pansrede kjøretøy og mineryddingsutstyr. Tyskland har ennå ikke besluttet om de vil sende såkalte Taurus-missiler, skriver Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukraina, Reuters, AFP, Taurus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tysklandmed , støttepakke, 4,6, mrd, til, Ukraina
NRK - 19 dec 23 kl. 21:22

USAs Ukraina-støttepakke utsatt til nyåret

–Det amerikanske senatet tar sikte på å få vedtatt meir støtte til Ukraina og styrke sikkkerheita på grensa til Mexico etter nyttår, sier senatets majoritetsleder Chuck Schumer til Reuters. Torsdag i førre veke utsette senatet i USA juleferien sin for å kome i hamn med ein ny støttepakke til Ukraina på rundt 523 milliardar kroner. Pakken er knytta saman med ein støttepakke til Israel og auka bevilgingar til strengare grensekontroll mellom USA og Mexico.

NRK - 19 dec 23 kl. 21:22

Ukraina-støttepakke utsett til nyåret

– Det amerikanske senatet tar sikte på å få vedtatt meir støtte til Ukraina og styrke sikkerheita på grensa til Mexico etter nyttår, seier senatets majoritetsleiar Chuck Schumer til Reuters. Republikanaren John Thune seier også at det ikkje lenger er tid til å behandle saka før juleferien startar. Torsdag i førre veke utsette senatet i USA juleferien sin for å kome i hamn med ein ny støttepakke til Ukraina på rundt 523 milliardar kroner.

NRK - 06 dec 23 kl. 18:49

Biden: Ny amerikansk støtte til Ukraina kan ikke vente

USAs president Joe Biden vil ha fortgang i behandlingen av en ny støttepakke til Ukraina i Kongressen. Han slår fast at en ny støttepakke «ikke kan vente». – Kongressen må godkjenne en støttepakke før ferien, sier han.

NRK - 10 okt 23 kl. 18:29

Tyskland med ny militær støttepakke til Ukraina

Tyske myndigheter har forpliktet seg til en ny støttepakke til Ukraina til en verdi av 1 milliard euro, tilsvarende i underkant av 11,6 milliarder kroner. – Tyskland vil fortsette å støtte Ukraina med det de trenger mest – luftforsvar, ammunisjon og stridsvogner, sier Tysklands forsvarsminister Boris Pistorius. – Med denne nye «vinterpakken» øker vi ytterligere den operative beredskapen til de ukrainske væpnede styrkene i de kommende månedene, legger han til.

NRK - 17 apr 24 kl. 19:08

Republikanerne i Representantenes hus vil gi Ukraina 60 milliarder dollar

Republikanerne i Representantenes hus har lagt fram forslag til støttepakker for Ukraina, Israel, Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet. Støttepakken til Ukraina er på 60,84 milliarder dollar, tilsvarende over 671 milliarder kroner etter dagens kurs. Ifølge forslaget skal Israel få en støttepakke på 26,38 milliarder dollar, mens pakken til Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet er på 8,12 milliarder dollar.

NRK - 21 sep 23 kl. 09:22

Zelenskyj vil be Kongressen godkjenne støttepakke

Torsdag skal Ukrainas president tale i Kongressen i USA. Det skjer samtidig som president Joe Biden prøver å få gjennom en støttepakke på 24 milliarder dollar, rundt 260 milliarder kroner, til Ukraina. Ukraina-støtten har skapt splittelse i amerikansk politikk, særlig innad i det republikanske partiet.

NRK - 01 feb 24 kl. 21:48

Biden takker EU-leder for Ukraina-støtte

USAs president Joe Biden takker EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen etter at EU tidligere torsdag bevilget en ny økonomisk støttepakke til Ukraina. I en telefonsamtale mellom de to torsdag berømmet Biden «EUs urokkelige støtte til Ukraina». Han sa samtidig at midlene vil «bidra til å hjelpe Ukraina i kampen mot Russlands aggresjon», ifølge John Kirby, talsmann for Det hvite hus.

NRK - 19 feb 24 kl. 23:36

Sverige med ny stor støttepakke til Ukraina

Den svenske regjeringen planlegger å sende en rekordstor støttepakke til Ukraina, erfarer avisen Dagens Nyheter. Støttepakken som omfatter militært materiell til en verdi av 7,1 milliarder svenske kroner. Innholdet i pakken skal godkjennes av regjeringen tirsdag, ifølge avisenes kilder.

NRK - 17 aug 23 kl. 12:29

Sverige gir mer militær støtte til Ukraina

Sveriges riksdag har sagt ja til å gi en ny militær støttepakke til Ukraina. Det betyr at Sverige så langt har gitt hjelp til en verdi av 20 milliarder kroner. Det er Sveriges trettende støttepakke.

NRK - 18 okt 23 kl. 16:18

Biden: – Vil be kongressen om en støttepakke til Israel

Biden vil be kongressen om en støttepakke til Israel. Det sa den amerikanske presidenten under en pressekonferanse onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Domstol i Florida avviser dokumentsaken mot Donald Trump

Det melder Reuters mandag ettermiddag. Ifølge dommeren i saken ble spesialetterforskeren i saken ulovlig utnevnt. Etterforskningen og saken mot Trump har handlet om ekspresidentens håndtering av hemmeligstemplede dokumenter..

NRK - 1 time siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 1 time siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 1 time siden

Hund begjært avlivet etter å ha bitt 6-åring

Politiet har begjært avlivning av Rottweileren som angrep og beit en 6-åring i Ringsaker i Innladet. Eier har samtykket til avlivning. Hunden har blitt ivaretatt på kennel etter at den angrep 6-åringen, og avlivning vil skje i løpet av uka.

NRK - 1 time siden

TV2: Soldat dømt for voldtekt på kaserne

En ung mann er dømt til fengsel i to år og ti måneder for voldtekt og ulovlig fotografering av medsoldater. Det skriver TV2 mandag..

NRK - 2 timer siden

Skjerper sikkerheten ved Republikanernes landsmøte

Etter hendelsen hvor presidentkandidat Donald Trump ble skutt i øret og en mann mistet livet melder Secret Service mandag at de øker sikkerheten ved Republikanernes landsmøte. Landsmøtet starter mandag og Trump forventes å tale i løpet av møtet..

NRK - 2 timer siden

Levninger funnet i søk etter britisk tenåring

En britisk tenåring har vært savnet siden 17. juni på ferieøya Tenerife. Mandag melder lokalt politi at de har funnet levninger av en person i området tenåringen ble savnet.

NRK - 2 timer siden

Kvinne funnet død etter leteaksjon i Færder

En kvinne er funnet død etter at hun tidligere mandag ble meldt savnet fra en båt i Færder kommune. Politiet opplyser at kvinnen er funnet død og at de pårørende er varslet. Det var en mann som meldte kvinnen savnet tidligere mandag.

NRK - 2 timer siden

Medier: Wiz Khalifa arrestert i Romania

Rapperen Wiz Khalifa har blitt pågrepet i Romania, siktet for besittelse av cannabis. Det melder flere medier, deriblant Deadline og USA Today. Pågripelsen skjedde etter at han røyket cannabis mens han opptrådte på festivalen Beach Please!


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com