NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 10:21

NRK - 05 jan. 21 kl. 19:12

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands forbundskansler Angela Merkel er enig med landets delstatspresidenter om å forlenge nedstengingen av landet til 31. januar. Tirsdag ble det meldt om 11.896 nye smittetilfeller og 944 dødsfall på ett døgn, ifølge RKI..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Angela Merkel, RKI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyskland, forlenger, nedstenging
NRK - 15 mars 21 kl. 12:27

Leger vil stenge ned Tyskland igjen

For å unngå at Tyskland blir kastet inn i en farlig tredje bølge med koronasmitte, må man tilbake til en ny nedstenging, varsler intensivleger i landet. – Fra de dataene vi har nå, og med spredningen av den britiske mutasjonen, vil vi sterkt oppfordre til at vi går tilbake til en nedstenging for å unngå en kraftig tredje bølge, sier Christian Karagiannidis, sjef for det tyske akuttmedisinske registeret, til AFP. Tyskland har registrert en økning i nye smittetilfeller siden landet gradvis begynte å lempe på restriksjonene i slutten av februar.

NRK - 23 mars 21 kl. 05:45

Tyskland forlenger nedstenging

Forbundskanslar Angela Merkel og leiarane for dei tyske delstatane er samde om å forlenge nedstenginga til 18. april. Fem dagar i påska blir det full nedstenging der folk blir bedne om å halde seg heime..

NRK - 06 jan. 21 kl. 15:05

Oslo forlenger nedstenging til 21.1

Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen i to uker til. De strenge koronatiltakene ble innført 10. november.

Klartale - 06 jan. 21 kl. 15:09

Oslo forlenger nedstenging

Som ventet forlenger Oslo kommune den sosiale nedstengingen i to uker til..

Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 15:18

Oslo forlenger sosial nedstenging

Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen «i foreløpig to uker til». Byrådsleder Raymond Johansen sier at smittetallene har skutt i været på nyåret..

Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 15:18

Oslo forlenger sosial nedstenging

Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen «i foreløpig to uker til». Byrådsleder Raymond Johansen sier at smittetallene har skutt i været på nyåret..

NRK - 13 jan. 21 kl. 17:53

Danmark forlenger nedstenging

Regeringen i Danmark forlenger alle restriksjoner i tre uker, til og med 7. februar. Tiltakene setter et tak på at maks fem personer kan samles offentlig, og skoler og universiteter har hjemmeundervisning.

Klartale - 20 jan. 21 kl. 13:33

Oslo forlenger skjenkestopp og nedstenging

Byrådet i Oslo forlenger den sosiale nedstengningen i to uker. Men det gjøres noen lettelser fra torsdag..

NRK - Igår: 03:45

Australia forlenger nedstenging

Australske myndigheter forlenger nedstengingen av delstaten New South Wales og storbyen Sydney i enda en måned for å ta knekken på spredningen av deltaviruset. Det opplyser delstatsminister Gladys Berejiklian ifølge Reuters. Siste døgn ble det meldt om 177 nye tilfeller i delstaten.

NRK - 09 april 21 kl. 12:09

Tyskland vil stramme inn nasjonalt

Regjeringen i Tyskland og delstatene er enige om å stramme inn koronaloven i landet. Det sier en talsperson for forbundskandsler Angela Merkel, ifølge AFP. – Tyskland er midt i den tredje bølgen, så den føderale regjeringen og delstatene er enige om et lovtillegg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 45 minutter siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 1 time siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 1 time siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - 1 time siden

Kraftig styrtregn til Østlandet

Torsdag kan bli den våteste dagen i flere deler av landet. I Vestfold og Østfold er det utstedt oransje farevarsel på styrtregn. – Det er observert svært kraftig styrtregn i kyststrøkene i Ytre Oslofjord og det er sendt ut oransje varsel, melder Meteorologisk institutt på Twitter i 8-tiden torsdag.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter ulykke

Fire personer er involvert i trafikkulykken med en trailer og en personbil i Grong. To av dem sendes til sykehus. – Skadeomfang og hendelsesforløp foreløpig ukjent, skriver politiet på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt