NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 11:23

NRK - 19 juli 19 kl. 19:37

Tyske tenåringer i dresin-ulykken

To tyske tenåringer er sendt til sykehus etter dresin-ulykken i Flekkefjorden i Vest-Agder tidligere i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den stillestående. Den ene jenta ble fraktet med luftambulanse til sykehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flekkefjorden, Vest-Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyske, tenåringeri , dresin-ulykken
P4 - 19 juli 19 kl. 15:52

Ulykke med dresin

To personer er skadd etter en ulykke med en dresin i Flekkefjord i ettermiddag. En person var bevisstløs etter ulykken, men skadeomfanget er foreløpig ikke klart, opplyser politiet i Agder. De to skal ha falt men det er uklart hva som har skjedd..

P4 - 19 juli 19 kl. 20:12

Tenåringer involvert i ulykke

Det var to tyske jenter i tenårene som var involvert i dresin-ulykken i Flekkefjord i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den i en nedoverbakke. En av jentene ble kjørt til sykehus med lettere skader, mens den andre skal ha vært bevisstløs og ble fløyet til sykehus i Stavanger..

NRK - 19 juli 19 kl. 15:24

Dresin-ulykke ved Lavoll

Politiet i Agder melder på Twitter om at en person skal ha falt og er bevisstløs ved en dresin-ulykke ved Lavoll i Flekkefjord..

P4 - 20 aug. 20 kl. 05:00

Tre tenåringer til sykehus

Tre tenåringer er sendt til sykehus etter at en bil kjørte av veien i Finnmark. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet sier bilen har fått betydelige materielle skader. Det var en gutt i slutten av tenårene som kjørte bilen og to jenter i midten av tenårene satt på.

P4 - 28 mai 20 kl. 18:29

Mener tenåringer står bak flere voldsaker

Politiet i Trondheim mener en liten gruppe med tenåringer står bak flere alvorlige voldssaker mot andre tenåringer i byen. De frykter det er mørketall og og at voldsoffere ikke tør varsle om hendelser, skriver Adressa. Volden virker å være planlagt og der ofte flere gjerningspersoner mot ett offer, opplyser politiet..

Aftenposten - 31 aug. 19 kl. 07:14

Tyske tenåringer reddet fra slaverilignende forhold i Romania

Tyske tenåringer ble bundet fast, tvunget til å jobbe og ble behandlet som «slaver» i et ungdomssenter i Romania, ifølge påtalemyndigheten i landet..

P4 - 12 mai 19 kl. 07:09

Tre tenåringer til akuttmottak

Tre tenåringer ble kjørt til akuttmottaket etter en trafikkulykke i Skien i natt. Tilstanden er ikke kjent. Tre andre som befant seg i bilen er kjørt til legevakt for sjekk.

P4 - 21 mai 20 kl. 22:10

Tenåringer pekte på folk med replikapistol

To tenåringer pekte på forbipasserende med en replicapistol og kniv på Sandaker i Oslo i kveld. Tenåringene ble kjørt hjem av politiet som sier at de nok nå har forstått at dette var en dum lek. Ingen av dem har historikk med politiet fra før.

NRK - 11 juli 20 kl. 11:46

Tenåringer delte overgrepsbilder

Italienske myndigheter har identifisert en gruppe på 20 tenåringer som har delt overgrepsbilder av barn og videoer av selvmord og lemlestelser, blant annet gjennom WhatsApp. Det var moren til en av tenåringene som først oppdaget bildene på sønnens telefon..

P4 - 24 mai 20 kl. 10:34

Norske tenåringer drikker mindre enn danske

Norske tenåringer drikker litt mindre alkohol enn ungdommer i andre land. Det kommer fram i en undersøkelse i regi av Verdens Helseorganisasjon. Det er de danske ungdommene som topper listen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 1 time siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 1 time siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 1 time siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 2 timer siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 2 timer siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 2 timer siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt