NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:09

NRK - 21 sep 15 kl. 07:49

Tyrkiske AKPs oppslutning daler

Tyrkias regjeringsparti AKP får dalende oppslutning på en ny meningsmåling. AKPs oppslutning har gått ned 1,6 prosentpoeng fra juni-valget til 39,3 pst., viser målingen fra Gezici. Det sår tvil om partiets sjanser til å danne regjering alene etter valget 1. november..
Les mer på NRK


Les mer om:
AKP, AKPs, Gezici

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkiske, AKPs, oppslutning, daler
NRK - 15 sep 17 kl. 08:14

Støtten til tyske SPD daler

Halvannen uke før valg av ny nasjonalforsamling i Tyskland får sosialdemokratiske SPD 20 prosent oppslutning i ny måling. Det er laveste oppslutning siden januar. Statsminister Merkels parti får 37 prosent oppslutning i målinga..

NRK - 26 feb 18 kl. 13:05

Tyrkiske styrker inn i Afrin

Tyrkiske spesialstyrker er nå på plass i Afrin-enklaven nord i Syria, opplyser tyrkiske myndigheter og medier. Ifølge det statlige tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu tok spesialstyrkene seg over grensa fra de to tyrkiske provinsene Kilis og Hatay mandag..

NRK - 28 aug 22 kl. 17:59

Tyrkia anklager Hellas for fiendtlige handlinger mot jetfly

Tyrkia mener Hellas har benyttet et russiskprodusert luftforsvarssystem for å forstyrre tyrkiske jagerfly på rekognoseringsoppdrag. Episoden, som beskrives som en «fiendtlig aksjon», fant sted 23. august.

VG - 02 nov 15 kl. 12:32

Syriske islamister glade for Erdogans valgseier

Det tyrkiske regjeringspartiet AKPs valgseier tas godt imot av noen av de største islamistiske opprørsfraksjonene som kriger i Nord-Syria..

P4 - 14 maj 17 kl. 22:14

Senterpartiet tredobler oppslutning i Akershus

Senterpartiet tredobler sin oppslutning i Akershus. Det viser en fersk meningsmåling utført av InFact for Romerikes Blad. Ifølge målingen får partiet en oppslutning på 7,8 prosent, en framgang på hele 5,3 prosentpoeng fra stortingsvalget for fire år siden.

P4 - 08 aug 19 kl. 21:58

Bompengepartiet kraftig tilbake

Folkeaksjonen Nei til mer bompenger kraftig tilbake. På VGs partibarometer for august får protestpartiet en oppslutning på 2,5 prosent. Det er en markant nedgang fra juni, da hadde partiet en oppslutning på 6 prosent på den nasjonale målingen.

P4 - 29 jan 20 kl. 16:04

Frp med økt oppslutning

Fremskrittspartiet får en oppslutning på 17,5 prosent, noe som er et kjempebyks frem med 6,8 prosentpoeng. Det viser en fersk meningsmåling som Sentio har laget for Nettavisen. Høyre faller 4,3 prosentpoeng til en oppslutning på 16,2 prosent.

P4 - 26 jul 15 kl. 21:13

Nye tyrkiske flyangrep mot PKK

Tyrkiske fly gjennomfører i kveld nye angrep i Irak. Tyrkiske sikkerhetskilder opplyser til nyhetsbyrået Reuters at F-16-fly er på vingene over Nord-Irak, og at angrepene er rettet mot PKK-mål i Hakurk-regionen. Tyrkia innledet denne uken militæroperasjoner både mot det tyrkiske arbeiderpartiet PKK og terrorgruppen IS melder NTB..

NRK - 29 aug 15 kl. 16:38

Tyrkiske fly bombet IS

Tyrkiske kampfly har for første gang har deltatt i et USA-ledet luftangrep mot ektremistgruppa IS i Syria, bekrefter det tyrkiske utenriksdepartementet. Denne uka ble USA og Tyrkia ble enige om en avtale om at tyrkiske styrker inngår i koalisjonen..

NRK - 08 jan 16 kl. 10:22

Tyrkiske styrkar forhindra IS-åtak

Tyrkiske styrkar har klart å forhindra eit åtak frå terrorgruppa Den islamske staten (IS) nord i Irak, ifølge tyrkiske militærkjelder. Tyrkiske soldatar trenar ein irakisk militsgruppe i området. 17 personar knytt til IS vart drepne i samanstøyten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 15 minutter siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.

NRK - 1 time siden

AFP: Åtte skadd i «uavbrutt bombing» av russisk grenseby

Åtte mennesker skal være skadd i byen Shebekino i den russiske regionen Belgorod på grensen til Ukraina etter «uavbrutt bombing». Det hevder guvernøren i området på Telegram, ifølge nyhetsbyrået AFP. Guvernør Vyacheslav Gladkov anklager Ukraina for å stå bak angrepene.

NRK - 2 timer siden

Signalfeil på Oslo S skapte forsinkelser

Det var forsinkelser på Follobanen og Østfoldbanen i rushtida på grunn av en signalfeil på Oslo S. Bane Nor varslet om feilen like etter klokka 7.30.

NRK - 1 time siden

Sveriges utenriksminister: Ikke en sprint, men et maraton

Dette er ikke en sprint, men et maraton, sa Sveriges utenriksminister på spørsmål om Sverige er frustrerte over prosessen. Han sa også at det er på tide at Tyrkia og Ungarn nå begynner ratifiseringen av Sverige som medlem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com