NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:37

NRK - 02 jan 17 kl. 21:22

Tyrkisk politi aksjonerer

Tyrkiske medier melder at politiet nettopp har tatt seg inn i et privathus i forbindelse med angrepet på nattklubben i Istanbul nyttårsaften, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge den tyrkiske avisa Hurriyet skal en person være pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Istanbul, AP, Hurriyet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkisk, politi, aksjonerer
NRK - 10 aug 18 kl. 15:10

Trump dobler tollen på tyrkisk stål

USAs president Donald Trump dobler tollen på tyrkisk stål og aluminium. Doblingen innebærer at tollen på import til USA økes fra 25 til 50 prosent for tyrkisk stål, og fra 10 til 20 prosent for tyrkisk aluminium..

P4 - 04 jun 17 kl. 20:56

Væpnet politi aksjonerer på adresse

Tungt væpnet politi aksjonerer i kveld på en adresse på Tøyken i Oslo, etter macheteangrepet i byen tidligere i dag. En person fikk blant annet fingeren kappet av, da flere personer gikk til angrep på ham inne i et bingolokale på Ensjø. To personer ble senere pågrepet.

Aftenposten - 14 jan 20 kl. 08:16

Tysk politi aksjonerer i fire delstater for å stanse planlagt voldskriminalitet

Tysk politi aksjonerer tirsdag morgen i fire delstater for å stanse det de omtaler som planlagte, alvorlige voldshandlinger..

Aftenposten - 14 jan 20 kl. 08:16

Tysk politi aksjonerer mot tsjetsjenske islamister i fire delstater

Tysk politi aksjonerer i fire delstater for å stanse det de omtaler som planlagte voldshandlinger. De mistenkte skal være islamister fra Tsjetsjenia..

Klartale - 20 okt 23 kl. 08:52

Tysk kvinne ble funnet død i Norge - samboeren er mistenkt for drap

– Drapet skal ha skjedd rundt 3. til 4. oktober.

NRK - 18 aug 23 kl. 15:37

FN-soldater skadd i sammenstøt med tyrkiske styrker

Det brøt ut håndgemeng mellom fredsbevarende FN-styrker og tyrkisk-kypriotiske sikkerhetsstyrker på Kypros fredag, opplyser FN. Video av hendelsen viser FN-personell som barker sammen med folk i tyrkisk-kypriotiske politi- og militæruniformer. FN-biler, sementpåler og piggtråd blir flyttet av bulldosere i den FN-kontrollerte buffersonen som deler øya, viser bildene.

NRK - 20 jun 23 kl. 20:47

Tyrkisk nettverk tiltalt i Sverige – knytt til millionbeslag gjort i Noreg

Eit tyrkisk nettverk er tiltalt i Sverige etter kontantar på ein verdi av 40 millionar norske kroner blei funne i fleire store køyretøy på veg til Tyskland. Ifølge avisa var den tiltenkte sluttdestinasjonen truleg Midtausten. Det største beslaget blei gjort i ein betongbil.

NRK - 23 nov 17 kl. 09:39

Aksjonerer mot IS`siste skjulested

Irakiske styrker aksjonerer mot det som skal være IS' siste skjulesteder i ørkenen nær grensen til Syria. Iran har erklært seier over IS, men Iraks statsminister al-Abadi sier at ørkenen må ryddes helt for IS-opprørere før han vil gjøre det samme..

P4 - 14 maj 19 kl. 11:33

Bunadsgeriljaen aksjonerer

Bunadsgeriljaen aksjonerer tirsdag foran Stortinget. De bunadskledde kvinnene demonstrerer mot nedleggelse og sentralisering av fødetilbudet i Norge. Rundt 1500 kvinner er ventet å delta i aksjonen..

NRK - 22 jun 19 kl. 00:54

Aksjonerer mot protester i Honkong

Politiet aksjonerer mot det de kaller en ulovlig og irrasjonell protest i Hongkong, ifølge AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 45 minutter siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 45 minutter siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 45 minutter siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 45 minutter siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 1 time siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com