NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:39

NRK - 10 jun 24 kl. 20:13

Tyrkias visepresident venter lavere inflasjon fra juni

Tyrkias visepresident, Cevdet Yılmaz, venter at inflasjonsnivået i landet vil begynne å synke fra juni, melder Reuters. I 2026 mener han at nivået vil være ensifret. Inflasjonen i Tyrkia kom i mai opp i hele 75,45 prosent, men nå tror også sentralbanken at toppen er nådd. «Kostnadseksplosjonen» i Tyrkia fikk president Recep Tayyip Erdogan i fjor til å oppgi sin motstand mot å bruke renteøkninger for å bekjempe inflasjonen, slik de fleste land gjør. Styringsrenten i landet er for øyeblikket på 50 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Yılmaz, Reuters, Tyrkia, Recep Tayyip Erdogan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkias, visepresident, venter, lavere, inflasjonfra , juni
NRK - 09 feb 24 kl. 22:25

Det hvite hus slår tilbake mot rapport som omtaler Biden som velmenende, men glemsk

Det hvite hus kaller rapporten som omtaler president Joe Biden som «en velmenende eldre mann med dårlig hukommelse», for et politisk bakholdsangrep. Visepresident Kamela Harris ledet fredag an i motangrepene mot spesialetterforskningen av Bidens håndtering av fortrolige dokumenter, og i særdeleshet de avsluttende kommentarene om hans mentale tilstand. Biden ble renvasket for mistanken om lovstridig håndtering av dokumenter fra sin tid som visepresident for Barack Obama.

NRK - 20 jan 24 kl. 05:02

Nikki Haley sier hun ikke vil være visepresident

Nikki Haley sier hun ikke har lyst til å være Donald Trumps visepresident om han blir republikansk presidentkandidat. Haley er selv kandidat i det republikanske nominasjonsvalget, og har lenge sagt at hun ikke driver valgkamp for å bli nummer to. På et valgkamparrangement i New Hampshire fredag utelukket hun det eksplisitt, melder Politico og Washington Post.

Aftenposten - 21 mar 24 kl. 21:46

Sentralbanksjefen om lavere prisvekst: – Gledelig

Norges Bank venter lysere tider for lommeboken. Lavere prisvekst, lønnsvekst og etter hvert lavere rente vil gi….

E24 - 21 mar 24 kl. 21:46

Sentralbanksjefen om lavere prisvekst: – Gledelig

Norges Bank venter lysere tider for lommeboken. Lavere prisvekst, lønnsvekst og etter hvert lavere rente vil gi husholdningene mer å rutte med, anslår sentralbanken..

VG - 20 jan 24 kl. 02:15

Nikki Haley sier hun ikke vil være visepresident

Nikki Haley sier hun ikke har lyst til å være Donald Trumps visepresident om han blir republikansk presidentkandidat..

NRK - 04 feb 24 kl. 03:17

Namibias president er død

Namibias president, 82 år gamle Hage Geingob, er død, opplyser landets visepresident. Presidenten døde på sykehus i hovedstaden Windhoek natt til søndag, kunngjorde visepresident Nangolo Mbumba, skriver avisen The Namibian på X/Twitter. – Hans kone og barn var ved hans side, opplyste Mbumba.

Aftenposten - 15 mar 24 kl. 21:37

Tidligere visepresident Mike Pence vil ikke støtte Donald Trump

Tidligere visepresident Mike Pence sier han ikke vil støtte sin tidligere sjef Donald Trump i det kommende….

NRK - 06 apr 24 kl. 06:39

Ecuadors tidligere visepresident pågrepet i ambassade

Ecuadors tidligere visepresident Jorge Glas er pågrepet inne i ambassaden til Mexico, som kort tid før innvilget ham politisk asyl. Det er kontoret til Ecuadors president som opplyser dette sent fredag lokal tid. (NTB).

NRK - 06 apr 24 kl. 06:39

Ecuadors tidligere visepresident pågrepet i Mexicos ambassade

Ecuadors tidligere visepresident Jorge Glas er pågrepet inne i ambassaden til Mexico, som kort tid før innvilget ham politisk asyl. Det er kontoret til Ecuadors president som opplyser dette sent fredag lokal tid. Mexico varsler samtidig at de bryter de diplomatiske forbindelsene til Ecuador etter at landets myndigheter tok seg inn i ambassaden, skriver AFP.

VG - 06 apr 24 kl. 06:51

Ecuadors tidligere visepresident pågrepet i Mexicos ambassade – brudd i diplomatiske bånd

Ecuadors tidligere visepresident Jorge Glas er pågrepet inne i ambassaden til Mexico. Mexico varsler på sin side brudd på alle diplomatiske bånd til Ecuador..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 45 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 3 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com