NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:03

NRK - 02 maj 24 kl. 18:12

Tyrkia stoppar all handel med Israel

Tyrkia stoppar inntil vidare all handel med Israel på grunn av krigen i Gaza, ifølge tyrkiske kjelder som Bloomberg har snakka med. Israels utanriksministeren Israel Katz reagerer kraftig på den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan skal ha stoppa handelen. – Dette er slik ein diktator oppfører seg, ved å oversjå interessene til Tyrkias folk og forretningsmenn, og ignorere handelsavtalar, skriv Katz på X..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, Gaza, Bloomberg, Israel Katz, Recep Tayyip Erdogan, Tyrkias, Katz

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, stoppar, all, handelmed , Israel
NRK - 02 maj 24 kl. 22:41

Tyrkia stanser all handel med Israel

Tyrkia stanser all handel med Israel inntil de lar humanitær bistand komme uhindret inn til Gaza, melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia vil iverksette disse nye tiltakene, inntil den israelske regjeringen godkjenner at hjelpekorps kan ta seg uhindret inn med humanitær bistand, heter det i en uttalelse fra handelsdepartementet i Tyrkia.

NRK - 12 jan 24 kl. 09:50

USA og Storbritannia vil ikke nøle for å sikre handel i Rødehavet

– Vårt mål forblir å redusere spenninger og gjenopprette stabilitet i Rødehavet, men la vårt budskap være tydelig: Vi kommer ikke til å nøle med å forsvare liv og sikre fri flyt av handel i en av verdens mest kritiske sjøveier. Det sier USA, Storbritannia, Australia, Bahrain, Canada, Danmark, Tyskland, Nederland, New Zealand og Sør-Korea i en felles uttalelse. Flere titalls angrep fra houthiene mot skip i Rødehavet er en internasjonal utfordring, slår de fast.

NRK - 21 jun 24 kl. 16:49

Miljødirektoratet stoppar laksefiske fleire stader i landet

Miljødirektoratet stoppar laksefiske sør for Nordland frå og med sundag. Dette er grunna rapportar om svært lite laks..

NRK - 30 jan 24 kl. 09:58

Putin planlegger besøk til Nato-landet Tyrkia

Russlands president Vladimir Putin skal ha planer om å besøke Tyrkia i februar. Det vil være hans første besøk til et Nato-land siden invasjonen av Ukraina. Mandag spurte det statlige nyhetsbyrået Interfax Putins utenrikspolitiske rådgiver Jurij Usjakov om et planlagt Tyrkia-besøk i februar.

NRK - 16 jan 24 kl. 12:46

Danmark stoppar all utanlandsadopsjon

Det melder den danske kringkastaren DR. Danish International Adoption (DIA), den einaste danske organisasjonen som formidlar internasjonale adopsjonar, varsla i dag at dei vil slutta med det. I prakis tydar det at det ikkje lenger vil vera mogleg å adoptera frå utlandet, skriv kringkastaren.

NRK - 11 apr 24 kl. 20:12

Brudd i lønnsoppgjøret mellom HK og Virke

Handel og kontor og Virke ble ikke enige i årets lønnsforhandlinger. Nå går lønnsoppgjøret videre til mekling. Det skyldes uenighet om økonomi, kompetanse, sykelønn og oppgjøret som helhet, skriver Handel og kontor på sine nettsider.

NRK - 16 apr 24 kl. 07:09

Service- og handelsbedrifter starter lønnsforhandlinger tirsdag

Tirsdag går startskuddet for lønnsforhandlingene i service- og handelsnæringen. I løpet av april, mai og juni skal 12 tariffavtaler forhandles. Først ut er renholdsoverenskomsten som starter 16.

NRK - 15 maj 24 kl. 17:37

Brudd i forhandlingene mellom Handel og Kontor og NHO

Handel og Kontor Norge og NHO Service og Handel (NHO SH) ble ikke enige i årets forhandlinger. Oppgjøret går nå til mekling. – Det har vært et godt forhandlingsklima, men vi klarte ikke å bli enige om videre utvikling av Handelsoverenskomsten, som er en svært viktig avtale for oss i HK Norge, sier forbundsleder i HK Norge, Christopher Beckham..

NRK - 11 jun 24 kl. 13:06

Fare for streik blant 1400 ansatte hos Ikea, Oda og Tools

1385 ansatte i Oda, Ikea og Tools tas ut i streik hvis det ikke blir enighet mellom HK Norge og NHO SH hos Riksmekleren. Handel og Kontor (HK Norge) møter NHO handel og Service (NHO SH) hos Riksmekleren 11. juni.

NRK - 12 jan 24 kl. 13:44

Vasslekkasje stoppar operasjonar på SUS

I natt oppstod det ein vasslekkasje over sentraloperasjon (SOP) i Sydbygget på Stavanger universitetssjukehus (SUS). Det fører til at nokre pasientar kan få utsett operasjonen sin i dag, melder sjukehuset på sine nettsider (ekstern lenkje). Lekkasjen oppstod frå eit kjølerøyr som hadde fryst og sprokke.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 15 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com