NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:14

NRK - 02 maj 24 kl. 22:41

Tyrkia stanser all handel med Israel

Tyrkia stanser all handel med Israel inntil de lar humanitær bistand komme uhindret inn til Gaza, melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia vil iverksette disse nye tiltakene, inntil den israelske regjeringen godkjenner at hjelpekorps kan ta seg uhindret inn med humanitær bistand, heter det i en uttalelse fra handelsdepartementet i Tyrkia.
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, Gaza, AFP, Tyrkia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, stanser, all, handelmed , Israel
NRK - 02 maj 24 kl. 18:12

Tyrkia stoppar all handel med Israel

Tyrkia stoppar inntil vidare all handel med Israel på grunn av krigen i Gaza, ifølge tyrkiske kjelder som Bloomberg har snakka med. Israels utanriksministeren Israel Katz reagerer kraftig på den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan skal ha stoppa handelen. – Dette er slik ein diktator oppfører seg, ved å oversjå interessene til Tyrkias folk og forretningsmenn, og ignorere handelsavtalar, skriv Katz på X..

NRK - 12 jan 24 kl. 09:50

USA og Storbritannia vil ikke nøle for å sikre handel i Rødehavet

– Vårt mål forblir å redusere spenninger og gjenopprette stabilitet i Rødehavet, men la vårt budskap være tydelig: Vi kommer ikke til å nøle med å forsvare liv og sikre fri flyt av handel i en av verdens mest kritiske sjøveier. Det sier USA, Storbritannia, Australia, Bahrain, Canada, Danmark, Tyskland, Nederland, New Zealand og Sør-Korea i en felles uttalelse. Flere titalls angrep fra houthiene mot skip i Rødehavet er en internasjonal utfordring, slår de fast.

NRK - 30 jan 24 kl. 09:58

Putin planlegger besøk til Nato-landet Tyrkia

Russlands president Vladimir Putin skal ha planer om å besøke Tyrkia i februar. Det vil være hans første besøk til et Nato-land siden invasjonen av Ukraina. Mandag spurte det statlige nyhetsbyrået Interfax Putins utenrikspolitiske rådgiver Jurij Usjakov om et planlagt Tyrkia-besøk i februar.

NRK - 19 dec 23 kl. 12:08

Pentagon: Houthi-angrep «truer» global handel

Houthi-angrep på tankskip i Rødehavet «truer» den globale handelsstrømmen, sier Pentagon i en uttalelse tirsdag. Flere konteinerrederier har stanset trafikken i Rødehavet som følge av angrepene der de siste dagene. Houthi-opprørerne i Jemen har tatt på seg ansvaret for aksjonene, og har satt dem i sammenheng med Israels krigføring på Gazastripen.

NRK - 02 jan 24 kl. 12:30

Foodora stanser leveringer i Agder som følge av snø

Snøværet har satt flere tjenester ute av spill på Sør- og Østlandet. Nå stanser matleveringstjenesten Foodora all aktivitet i Agder som følge av snøen. – Som følge av snøværet stenger Foodora all aktivitet i Agder av hensyn til budenes sikkerhet.

Klartale - 17 jan 24 kl. 11:24

Alle busser er innstilt

Snøen laver ned over Østlandet onsdag formiddag. Biler stanser for å skrape ruter og fjerne is fra vinduspusserne. Mange stanser i nødlommer i tunnelene, skriver NRK.

VG - 21 maj 24 kl. 19:28

FN stanser all utdeling av mat i Rafah

FN stanser all matutdeling i Rafah sør på Gazastripen etter å ha gått tom for forsyninger og på grunn av manglende sikkerhet..

VG - 02 maj 24 kl. 17:32

Tyrkia stanser all handel med Israel

Det skriver Bloomberg News. De har snakket med tyrkiske kilder..

NRK - 11 apr 24 kl. 20:12

Brudd i lønnsoppgjøret mellom HK og Virke

Handel og kontor og Virke ble ikke enige i årets lønnsforhandlinger. Nå går lønnsoppgjøret videre til mekling. Det skyldes uenighet om økonomi, kompetanse, sykelønn og oppgjøret som helhet, skriver Handel og kontor på sine nettsider.

NRK - 16 apr 24 kl. 07:09

Service- og handelsbedrifter starter lønnsforhandlinger tirsdag

Tirsdag går startskuddet for lønnsforhandlingene i service- og handelsnæringen. I løpet av april, mai og juni skal 12 tariffavtaler forhandles. Først ut er renholdsoverenskomsten som starter 16.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 30 minutter siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 45 minutter siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 4 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 2 timer siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 3 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 2 timer siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com