VG > Sport

Tuesday, 16 July, 18:36

VG - 02 maj 24 kl. 17:32

Tyrkia stanser all handel med Israel

Det skriver Bloomberg News. De har snakket med tyrkiske kilder..
Les mer på VG


Les mer om:
Bloomberg News, Israel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, stanser, all, handelmed , Israel
NRK - 02 maj 24 kl. 22:41

Tyrkia stanser all handel med Israel

Tyrkia stanser all handel med Israel inntil de lar humanitær bistand komme uhindret inn til Gaza, melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia vil iverksette disse nye tiltakene, inntil den israelske regjeringen godkjenner at hjelpekorps kan ta seg uhindret inn med humanitær bistand, heter det i en uttalelse fra handelsdepartementet i Tyrkia.

NRK - 02 maj 24 kl. 18:12

Tyrkia stoppar all handel med Israel

Tyrkia stoppar inntil vidare all handel med Israel på grunn av krigen i Gaza, ifølge tyrkiske kjelder som Bloomberg har snakka med. Israels utanriksministeren Israel Katz reagerer kraftig på den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan skal ha stoppa handelen. – Dette er slik ein diktator oppfører seg, ved å oversjå interessene til Tyrkias folk og forretningsmenn, og ignorere handelsavtalar, skriv Katz på X..

NRK - 12 jan 24 kl. 09:50

USA og Storbritannia vil ikke nøle for å sikre handel i Rødehavet

– Vårt mål forblir å redusere spenninger og gjenopprette stabilitet i Rødehavet, men la vårt budskap være tydelig: Vi kommer ikke til å nøle med å forsvare liv og sikre fri flyt av handel i en av verdens mest kritiske sjøveier. Det sier USA, Storbritannia, Australia, Bahrain, Canada, Danmark, Tyskland, Nederland, New Zealand og Sør-Korea i en felles uttalelse. Flere titalls angrep fra houthiene mot skip i Rødehavet er en internasjonal utfordring, slår de fast.

NRK - 30 jan 24 kl. 09:58

Putin planlegger besøk til Nato-landet Tyrkia

Russlands president Vladimir Putin skal ha planer om å besøke Tyrkia i februar. Det vil være hans første besøk til et Nato-land siden invasjonen av Ukraina. Mandag spurte det statlige nyhetsbyrået Interfax Putins utenrikspolitiske rådgiver Jurij Usjakov om et planlagt Tyrkia-besøk i februar.

NRK - 19 dec 23 kl. 12:08

Pentagon: Houthi-angrep «truer» global handel

Houthi-angrep på tankskip i Rødehavet «truer» den globale handelsstrømmen, sier Pentagon i en uttalelse tirsdag. Flere konteinerrederier har stanset trafikken i Rødehavet som følge av angrepene der de siste dagene. Houthi-opprørerne i Jemen har tatt på seg ansvaret for aksjonene, og har satt dem i sammenheng med Israels krigføring på Gazastripen.

NRK - 15 dec 23 kl. 16:22

Bloomberg: Konteinerrederiet Mærsk stanser all transport i Rødehavet

Et skip eid av det danske rederiet ble tidligere denne uka angrepet av Houthi-militsen i Jemen. Et annet skip ble forsøkt angrepet. Som følge av angrepene, stanser rederiet ifølge Bloomberg nå all transport gjennom Rødehavet.

NRK - 02 jan 24 kl. 12:30

Foodora stanser leveringer i Agder som følge av snø

Snøværet har satt flere tjenester ute av spill på Sør- og Østlandet. Nå stanser matleveringstjenesten Foodora all aktivitet i Agder som følge av snøen. – Som følge av snøværet stenger Foodora all aktivitet i Agder av hensyn til budenes sikkerhet.

Klartale - 17 jan 24 kl. 11:24

Alle busser er innstilt

Snøen laver ned over Østlandet onsdag formiddag. Biler stanser for å skrape ruter og fjerne is fra vinduspusserne. Mange stanser i nødlommer i tunnelene, skriver NRK.

VG - 21 maj 24 kl. 19:28

FN stanser all utdeling av mat i Rafah

FN stanser all matutdeling i Rafah sør på Gazastripen etter å ha gått tom for forsyninger og på grunn av manglende sikkerhet..

NRK - 11 apr 24 kl. 20:12

Brudd i lønnsoppgjøret mellom HK og Virke

Handel og kontor og Virke ble ikke enige i årets lønnsforhandlinger. Nå går lønnsoppgjøret videre til mekling. Det skyldes uenighet om økonomi, kompetanse, sykelønn og oppgjøret som helhet, skriver Handel og kontor på sine nettsider.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Emmanuel Macron godtar regjeringens avskjedssøknad – ber statsministeren lede en overgangsregjering

Som ventet har den franske presidenten godtatt regjeringens avskjedssøknad og bedt statsministeren lede et forretningsministerium..

VG - 45 minutter siden

Kristoff på 3. plass - Philipsen vant siste rene spurtetappe

Alexander Kristoff (37) viste muskler i spurten på den 16. etappen i Tour de France, men Jasper Philipsen ble for sterk..

VG - 5 timer siden

Influencere i feriedrama: – Følte meg som et brødhue

Sommeren er høysesong for lommetyverier, advarer forsikringsselskap. Det fikk ekteparet Borg og influencer Stina Bakken erfare under sine utenlandsferier..

VG - 4 timer siden

Sandefjord-legen slår tilbake mot Knutsen: – Høres ikke ut som han har tatt lærdom

Kjetil Knutsen mener han er forhåndsdømt etter konflikten i Sandefjord. Legen det hele handler om reagerer på svarene til Glimt-treneren..

VG - 5 timer siden

Southgate-erstattere lanseres: – Ville tryglet Klopp

Gareth Southgate er ferdig som England-manager. Nå starter jakten på erstatteren..

VG - 5 timer siden

Barn på sykkel påkjørt: Luftambulanse på vei

Et barn på sykkel er påkjørt av bil i Vesterålen..

VG - 8 timer siden

Fritidsbåt tar inn vann – Redningsressurser på vei

En fritidsbåt med tre personer tar inn vann ved Tvedestrand..

VG - 8 timer siden

Hvorfor det er alltid snakk om penger?

Vi ser leder i Norsk Toppfotball minnes de gode, gamle dager. Det er fine minner. Men det er nå 2024, verden går videre og utviklingen er enorm..

VG - 9 timer siden

Redningsaksjon i Luster: Person har skader i en fot

Redningsaksjonen er i området ved Skagastølstindande i Jotunheimen..

VG - 9 timer siden

Hovland vurderte kontroversiell overgang: – Tror jeg hadde angret

Viktor Hovland (26) innrømmer at han ba agenten sin om samle informasjon om LIV-touren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com