NRK > Nyheter

Wednesday, 06 December, 08:59

NRK - 02 jul 23 kl. 01:53

Twitter begrenser meldinger

Vanlige Twitter-brukere kan bare lese 1000 meldinger om dagen fra nå av, melder selskapets eier Elon Musk. Betalende brukere kan lese det tidobbelte. Musk sier tiltaket er midlertidig for å begrense storstilt datainnsamling. Verifiserte kontoer, som koster penger å ha, kan se 10.000 meldinger om dagen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Elon Musk, Twitters, Musk, Ntb-reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Twitter, begrenser, meldinger
Klartale - 23 jun 23 kl. 11:15

Flere skriver stygt om skeive på Twitter og Facebook

Flere skriver negativt om skeive nå enn for fem år siden. Det viser en rapport fra organisasjonen Amnesty og foreningen Fri. Rapporten ser på hvordan folk omtaler skeive og skeive temaer på nett i Norge.

Klartale - 16 jun 23 kl. 13:30

57 meldinger til barnevernet er forsvunnet

Bergen kommune holdt en presse-konferanse mandag forrige uke. Kommunen hadde oppdaget en teknisk feil. Feilen gjorde at bekymrings-meldinger til barnevernet forsvant.

Klartale - 04 jul 23 kl. 16:00

Kan komme konkurrent til Twitter

Det sosiale mediet Facebook eies av Meta. Nå skal Meta lansere en ny type sosialt medie. Tjenesten skal hete Threads.

Klartale - 07 aug 23 kl. 15:30

Elon Musk vil forandre Twitter

Elon Musk vil kanskje at kvitring, eller «tvitring», skal være et ord vi bruker om fugler. Ordet blir nå også brukt som et uttrykk når du publiserer noe på X.Musk eier tjenesten Twitter, som nå er blitt X.

E24 - 01 jul 23 kl. 20:40

Twitter begrenser antall meldinger brukere kan lese

Vanlige Twitter-brukere kan bare lese 600 meldinger om dagen fra nå av, melder selskapets eier Elon Musk. Betalende brukere kan lese det tidobbelte..

Klartale - 06 jul 23 kl. 16:00

– Velkommen til Threads

Selskapet Meta eier Threads. Det eier også Facebook og Instagram. Threads er et alternativ til tjenesten Twitter, som er mye brukt.

Klartale - 11 jul 23 kl. 12:50

Meldinger fra politiet har ikke blitt lest

Meldinger med bekymringer er borte. Politiet sendte dem til kommunene. Men kommunene fikk ikke lest dem.

NRK - 13 jul 23 kl. 16:17

Legemiddelverket: Meldinger om bivirkninger etter slankemedisin

Europeiske legemiddelmyndigheter undersøker meldinger om alvorlige bivirkninger av slankemedisinen Ozempic. Også i Norge har det kommet noen meldinger. Legemiddelverket har mottatt mindre enn fem tilfeller om mistanke om selvskading- eller selvmordstanker etter bruk av denne medisinen i Norge, skriver Aftenposten.

NRK - 01 jul 23 kl. 01:42

Twitter krever pålogging for å se meldinger

Meldingstjenesten Twitter innfører krav om registrering og pålogging for å lese det brukerne legger ut i tjenesten. Hittil har hvem som helst – enten de har en bruker eller ikke – kunnet lese meldinger som deles åpent på Twitter. Twitter-eier Elon Musk kaller kravet om registrering et «midlertidig nødtiltak».

NRK - 24 mar 23 kl. 06:27

Amerikansk delstat begrenser barn og unges tilgang til sosiale medier

Den amerikanske delstaten Utah har vedtatt en ny lov som begrenser barn og tenåringers tilgang til sosiale medier. Barn og tenåringer i delstaten skal fratas tilgangen til sosiale medie-apper som for eksempel Tiktok - om de ikke kan vise til samtykke fra foreldre eller foresatte. Ungdommene ilegges også andre begrensninger i det som er det første lovverket av sitt slag i USA.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Veien er ryddet etter kjedekollisjon på E39

Rett før klokken 08.40, opplyste politiet at veien er ryddet og at traifkken går som vanlig. Klokka 07.

NRK - 30 minutter siden

Formuehopp for Sindre Finnes

Fra 2021 til 2022 økte formuen til Sindre Finnes fra 2,3 millioner kroner til 3,6 millioner kroner. Ektemannen til Høyre-leder Erna Solberg tjente 2,3 millioner kroner i 2022, noe som er 800 000 over inntekten hans året før, skriver Dagbladets Børsen. Solberg selv hadde på sin side en formue på 4,6 millioner kroner i 2022, nær uendret fra året før.

NRK - 15 minutter siden

Vil fjerne momsen på bruktkjøp

Forbrukerrådet ber regjeringen fjerne momsen på bruktkjøp og påpeker at to av tre nordmenn allerede handler brukt for å spare penger. Det skriver Forbrukerrådet i en pressemelding. Målet er å få enda flere til å legge julegavehandelen til bruktmarkedet.

NRK - 45 minutter siden

Kredinor-sjefen går på dagen

Kredinor har bedt toppsjef Klaus-Anders Nysteen om å trekke seg fra sin stilling, noe han har akseptert. Det kommer fram i en børsmelding onsdag morgen. Kredinor er et av landets største inkassoselskap..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Kjedekollisjon på E39

Det har vært en kjedekollisjon i nordgående felt på E39 ved Forusbeen i Stavanger. Politiet fikk melding om kollisjonen 07.37 i dag tidlig.

NRK - 1 time siden

Forsvarets luftvern blir ytterligere forsinket

Det nye kampluftvernet med til Forsvaret blir trolig ikke fullt operativt før i 2028. Det nærmer seg sju år siden comebacket for kampluftvern i Norge ble annonsert, men det vil fortsatt trolig gå fem år før Hæren kan forvente å være fullt operative med våpensystemet, skriver Teknisk Ukeblad. Nyheten kommer fram i nysalderinga av forsvarsbudsjettet for 2023.

NRK - 1 time siden

200 norske Sveits-flyttere betalte 340 millioner i skatt

200 norske såkalte «skatteflyktninger» som har flyttet til Sveits betalte 340 millioner kroner i skatt til Norge i fjor. Det viser tall Finansavisen har innhentet. Aker-eier Kjell Inge Røkke og Sector Alarm-gründer Jørgen Dahl bidro blant annet med henholdsvis 77,8 millioner kroner og 51,8 millioner kroner til den norske statskassa i fjor.

NRK - 1 time siden

Jon Fosse hadde en inntekt på 1,6 millioner

Årets nobelprisvinner i litteratur, Jon Fosse, hadde i 2022 en inntekt på litt over 1,6 millioner kroner, skriver Dagen. Forfatteren betalte 708.535 kroner i skatt og hadde en formue på 16.

NRK - 1 time siden

17 omkom i bussulykke på Filippinene

Minst 17 mennesker omkom da en passasjerbuss fikk bremsesvikt og kjørte utfor veien på Filippinene tirsdag. Tilstanden til sju andre passasjerer betegnes som kritisk, mens fire andre er på bedringens vei, opplyser en talsmann for lokale myndigheter. Bussen var på vei mellom Culasi i Antique-provinsen til naboprovinsen Iloilo da den raste utfor veien og ned i en 30 meter dyp kløft nær landsbyen Hamtic.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com