NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:20

NRK - 15 apr 22 kl. 05:14

Turgåer fant død person ved Gamvik

En død person ble skjærtorsdag funnet i fjæra sørøst for Gamvik i Finnmark, ikke langt fra stedet der sjarken til Reidar Nilsen forliste i starten av januar. – Personen bar preg av å ha ligget en stund og hadde klær på seg, sier operasjonsleder Tarjei Leinan-Mathisen i Finnmark politidistrikt til iFinnmark. Politiet fikk melding om funnet i 18.30-tiden. Funnstedet ligger ifølge avisen ikke langt unna stedet der Reidar Nilsen (74) og sønnen Remi Andre Nilsen (43) forliste med sjarken Peik 9.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gamvik, Finnmark, Reidar Nilsen, Tarjei Leinan-Mathisen, Ifinnmark, Remi Andre Nilsen, Peik, Norges Fiskarlag, Nilsen, Eva, Hasvik, Leinan-Mathisen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Turgåer, fant, dødperson , ved, Gamvik
NRK - 26 mar 22 kl. 23:01

Mann pågrepet for vold mot turgåer og politiet

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter ha utøvd vold og lagt en turgåer i bakken ved Lillestrøm lørdag kveld. Mannen utagerte også mot politiet som kommer til stedet. Han nå anmeldt for vold mot både politi og turgåer, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 22 sep 21 kl. 12:59

Ber turgåere ta ansvar

Røde Kors ber alle turgåere om å planlegge fjellturer i høstferien godt. Etter en sensommer og tidlig høst med uvanlig mye godt vær, har mange turgåere blitt overrasket av vanlig høstvær med mer kulde, tåke, vind og mørke. Røde Kors har vært ute på mange leteaksjoner de siste dagene.

NRK - 19 maj 22 kl. 21:15

Turgåer skal ha falt flere hundre meter i Troms

En turgåer er hentet ut fra fjellet etter et skavelbrudd på toppen av fjellet, det skriver politiet på Twitter. – Det er anslått at turgåeren falt flere hundre meter. Vedkommende er flydd til UNN med luftambulansen, skriver politiet.

NRK - 01 okt 21 kl. 20:33

Turgåer hentet ned i god behold

Turgåeren som satt fast på Tromsdalstinden er hentet ned med redningshelikopter og er uskadd, melder politiet på Twitter..

NRK - 01 okt 21 kl. 20:33

Turgåer kommet til rette

Turgåeren som var fast på Tromsdalstinden er nå hentet ned fra fjellet av ambulansehelikopteret, melder politiet i Troms på Twitter. Personen skal være uskadd..

NRK - 17 apr 22 kl. 18:31

Redningsaksjon etter turgåar i Fusa

Politiet har sett i verk ein redningsaksjon etter ein mannleg turgåar i Eikelandsosen i Bjørnafjorden kommune. Personen har ikkje kome tilbake til avtalt tidspunkt. Frivillige redningsressursar og politiet sin hundpatrulje er i aktivt søk.

NRK - 17 apr 22 kl. 19:36

Sakna turgåar funnen i god behold

Den sakna turgåaren som ikkje kom tilbake etter joggetur i Eikalandsosen i Fusa, er funnen i god behold. Mannen gjorde seg til kjenne for redningshelikopteret utanfor ei hytte i det omfattande søksområdet politiet hadde staka ut. Fleire frivillige frå Røde kors og Norske redningshunder deltok i søket.

VG - 19 maj 22 kl. 21:23

Turgåer i Troms fløyet til sykehus - skal ha falt flere hundre meter

En turgåer er fløyet til sykehus etter å ha ramlet fra fjellet Mjeldskartinden i Troms torsdag kveld..

NRK - 19 maj 22 kl. 21:15

Turgåer falt fra fjell i Troms

En turgåer er hentet ned fra Mjeldskartinden på Kvaløya i Tromsø etter at hun falt flere hundre meter nedover etter et skavelbrudd på toppen av fjellet. Kvinnen er fløyet til UNN med luftambulansen, opplyser politiet..

Dagbladet - 14 maj 22 kl. 16:03

Skrekkfunn ved E18

Turgåeren Grunde Vale (73) trodde knapt sine egne øyne da han fant denne kreasjonen i skogen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 30 minutter siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..

NRK - 30 minutter siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..

NRK - 45 minutter siden

Kreml avviser mislighold av utenlandsgjeld

Kreml kaller meldinger om at Russland ikke klarer å betjene sin utenlandsgjeld for grunnløse. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC , meldte mandag at Russland ikke har kunnet foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som forfalt søndag. Kreml kaller meldingene grunnløse.

NRK - 30 minutter siden

Solberg mener PST bør lære av feilen

Solberg mener vurderingen av voldspotensialet er avgjørende for å kartlegge voldstrusler i samfunnet. Her har PST feilet, mener hun. Spørsmålene PST bør lære av mener Solberg er: – Er det andre indikatorer vi kunne lagt vekt på?

NRK - 45 minutter siden

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..

NRK - 45 minutter siden

Helgelandssykehuset i gul beredskap

Helgelandssykehuset er i gul beredskap, opplyser sykehuset på sine hjemmesider. Dette får konsekvenser for bemanningssituasjonen i Helgelandssykehuset da enkelte vikarer ikke kommer seg til Helgeland og at ambulanseflyene også kan bli stående på bakken..

NRK - 2 timer siden

Markering i Trondheim

De skeive organisasjonene i Trondheim, i samarbeid med Trondheim kommune, inviterer til Solidaritetsmarkering på Torvet tirsdag ettermiddag. Det er skytetragedien i Oslo natt til lørdag der to mennesker ble drept som er bakgrunnen for markeringen. Det vil bli holdt appeller fra det skeive miljøet og kulturelle innslag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com