NRK > Nyheter

Sunday, 10 December, 23:58

NRK - 28 aug 23 kl. 10:40

Tunnel stengd – røykutvikling i buss

Både Gudvangatunnelen og Flenjatunnelen på E16 mellom Flåm og Voss er mellombels stengd. 110 Vest opplyser at det har oppstått brann i noko olje på ein buss i Flenjatunnelen. Hendinga vart meldt inn av ein forbipasserande. – Brannvesenet er komne på plass no, og politiet er på staden. Røyken har roa seg, seier Marianne Hove ved Vegtrafikksentralen Vest.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gudvangatunnelen, Flenjatunnelen, E16, Flåm, Voss, Vest, Marianne Hove, Vegtrafikksentralen Vest, Lars Petter Lorvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tunnel, stengd, røykutviklingi , buss
NRK - 28 aug 23 kl. 10:40

Tunnel stengd - røykutvikling i buss

Både Gudvangatunnelen og Flenjatunnelen på E16 mellom Flåm og Voss er mellombels stengd. Det er meldt om røykutvikling frå ein buss. – Brannvesenet er komne på plass no, og politiet er på staden.

NRK - 08 aug 23 kl. 14:17

Her blir Møre og Romsdal påverka av «Hans»

- Fylkesveg 6010 i Vistdal er stengt inntil videre. - Stein i vegbanen ved inngangen til Viketunnelen på fylkesveg 191. Vegen kan bli stengd på kort varsel.

NRK - 20 okt 23 kl. 14:35

Stenger Brokke-Suleskard på grunn av vêret

Vegen mellom Setesdal og Sirdal blir i dag klokka 15 stengd på grunn av dårleg ver. Det blir tatt ei ny vurdering laurdag klokka 18 på om vegen framleis skal bli halde stengd. – Vi stenger først og fremst på grunn av sterk vind.

NRK - 15 jul 23 kl. 20:56

Brann i buss i Stavanger - har startet slukking

Brannvesenet rykker ut på melding om brann i buss. Det skriver 110 Sør-Vest på Twitter. – Brannvesenet rykker ut på melding om brann i buss, full overtenning, står det i meldingen.

NRK - 15 jul 23 kl. 20:56

Brann i tre busser i Stavanger - har startet slukking

Brannvesenet rykker ut på melding om brann i buss. Det skriver 110 Sør-Vest på Twitter. – Brannvesenet rykker ut på melding om brann i buss, full overtenning, står det i meldingen.

NRK - 22 nov 23 kl. 11:10

Traktor velta – E39 stengd

Ein traktor står i fare for å trille ned på E39 ved Movik mellom Førde og Vassenden i Sunnfjord. Traktoren skal ha trilla frå eit gardsbruk, og ligg velta på ein bakketopp 80–90 meter ovanfor europavegen. – Det er ikkje meldt om personskade, men det er fare for at den kan trille ned på E39, opplyser vaktoperatør Helge Lund hos 110 Vest.

NRK - 22 aug 23 kl. 13:22

Røykutvikling i tunnel

Politiet har fått melding om røykutvikling fra en buss inne i Eiksundtunnelen. Tunnelen er stengt, og nødetater er på veg til tunnelen..

NRK - 28 aug 23 kl. 10:40

Røykutvikling i buss stengjer E16-tunnelar i Sogn

Både Gudvangatunnelen og Flenjatunnelen på E16 mellom Flåm og Voss er mellombels stengd. 110 Vest opplyser at det har oppstått brann i noko olje på ein buss i Flenjatunnelen. Hendinga vart meldt inn av ein forbipasserande.

NRK - 05 sep 23 kl. 11:03

Buss for bane på T-banens linje 2 og 3

Det er buss for bane på T-bane linje 2 og 3 mellom Ellingsrudåsen og Mortensrud etter kabelbrudd på T-banen, skriver Ruter på sine nettsider. Kabelbruddet kommer en dag etter at strekningen gjenåpnet etter omfattende arbeid. Siden mai har det vært buss erstattet T-banen mens Sporveien koblet ny tunnel og bro til T-banenettet..

NRK - 19 nov 23 kl. 18:38

IDF: Har funnet en 55 meter lang tunnel under Shifa-sykehuset i Gaza

Den israelske hæren sier de har funnet en 55 meter lang tunnel under Gazastripens største sykehus Shifa. Det israelske militæret (IDF) publiserte søndag en video av det de beskriver som en tunnel gravd ut av væpnede palestinere under Shifa-sykehuset. Tunnelen er 10 meter dyp og strekker seg 55 meter fram til en eksplosjonssikret dør, ifølge IDF.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 2 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.

NRK - 3 timer siden

Hus overtent i Valldal på Sunnmøre

Et hus skal være overtent i Valldal i Fjord kommune på Sunnmøre. Det skriver politiet i Møre og Romsdal på X. Det skal være en mann som bor i huset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com