NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:36

NRK - 29 jul 23 kl. 20:04

Tunnel på E16 i Aurland stengt

E16 Onstadtunnelen i Aurland er stengt, melder Vegtrafikksentralen vest. Årsaka til stenginga er at betong har ramla ned frå tunnelvegg og tunneltak. Det er usikkert når tunnelen vil opne igjen. Entreprenør er på veg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Onstadtunnelen, Aurland, Vegtrafikksentralen, E16

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tunnel, E16i , Aurland, stengt
NRK - 08 aug 23 kl. 13:26

Skred ved E16

Ved 10.40-tiden meldte Vegtrafikksentralen Øst om et stort jordskred i området ved E16 fire kilometer vest for Fagernes i Valdres. Vegtrafikksentralen og politiet i Innlandet meldte på X/Twitter at E16 var stengt og senere at vegen åpnet igjen.

NRK - 09 aug 23 kl. 07:51

E6 og E16 stengt flere steder

Både E6 og E16 er stengt flere steder etter Hans sine herjinger i natt. I Ringebu er E6 stengt to steder. Det er på grunn av et jordskred i Skjeggestad og ei stikkrenne i Brattråket.

NRK - 29 jun 23 kl. 14:31

Melding om bilbrann i tunnel på E16

Stalheimtunnelen og Sivletunnelen på E16 er stengt etter melding om brann i kjøretøy i Stalheimtunnelen. Det melder Vegtrafikksentralen. Tunnelene ligger på E16 mellom Voss og Gudvangen.

NRK - 26 maj 23 kl. 14:21

Lange køer etter E16-stenging – Vegvesenet ber folk vente med å kjøre

E16 har vært stengt ved Vaksdal siden i morges. Nå når pinseutfarten fra Bergen har startet på ettermiddagen, har det skapt køer, blant annet på Trengereid. Veien er stengt på grunn av et steinras.

NRK - 11 sep 23 kl. 17:54

Fire hus evakuerte og E16 blir stengd i mange dagar

– Rasfaren er no så stor at E16 i Aurland blir stengd i mange dagar framover, seier brannsjef Reinhard Sørensen. I alt fem ras har gått over E16 i Næyrøydalen. Fire mindre og eitt stort.

NRK - 01 jul 23 kl. 01:27

E16 stengt i Flåm etter stort steinskred

E16 er stengt i hele natt ved Flåm etter at det gikk steinskred ved Fretheim i Aurland kommune ved 01-tida. Vegmeldingssentralen skriver at det er omkjøring via riksveg 7 over Hardangervidda. 110-sentralen Vest skriver at steinraset i Flåm har gått over veien og tatt med seg flere kraftlinjer.

NRK - 29 jul 23 kl. 21:19

Onstadtunnelen på E16 er åpen igjen

Onstadtunnelen på E16 i Aurland i Vestland åpnet igjen ved 21-tiden etter å ha vært stengt på grunn av nedfall av betong fra taket eller veggen. Ved 20-tiden lørdag skrev Vegtrafikksentralen vest på X/Twitter at tunnelen var stengt på ubestemt tid, fordi den måtte inspiseres før den kunne åpnes igjen. En times tid senere har entreprenør vært på stedet, og tunnelen er åpen igjen for trafikk..

NRK - 08 aug 23 kl. 21:40

Manuell dirigering på E16

Tidligere i kveld meldte Vest politidistrikt at det er manuell dirigering på E16 etter et jordras i Lærdal. De opplyste da at det ikke var fare for at jord- og vannmassene skulle skape problemer på E16. I en oppdatering skriver politiet at de avslutter på stedet, og at vannet renner greit unna.

NRK - 10 jul 23 kl. 14:24

Bergensbanen stengt som følge av stein på E16

En stor stein har havnet i veibanen og sperrer et felt på E16 mellom Kjenestunnelen og Langhelletunnelen i Vaksdal kommune. Steinen skal være på 1,5 ganger 1,5 meter, opplyser politiet. – Bergensbanen er stengt på strekningen mens de undersøker om det ligger steiner på toglinjen, forteller operasjonsleder i Vest politidistrikt Eirik Loftesnes til NRK.

NRK - 01 jul 23 kl. 06:09

Fem personer evakuert etter skred i Flåm

I alt fem personer er evakuert etter at det i natt gikk et stort steinskred over E16 i Flåm i Sogn. Når dagslyset kommer, skal geolog vurdere rasstedet og den videre rasfaren. E16 mellom Flåm og Aurland er helt stengt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 45 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com