VG > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 09:06

VG - 04 mars 21 kl. 22:05

Tsunamivarsel for store deler av Stillehavet

Jordskjelvet ved New Zealand kan utløse farlige tsunamibølger i store deler av Stillehavsregionen, advarer tsunamivarslingssenteret på Hawaii..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
New Zealand, Stillehavsregionen, Hawaii, Stillehavet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tsunamivarsel, for, store, delerav , Stillehavet
NRK - 20 mars 21 kl. 10:25

Tsunamivarsel i Japan

Et jordskjelv med en styrke på 7,2 har gått nordøst i Japan. Myndighetene har sendt ut tsunamivarsel, ifølge det japanske kringkastingsbyrået NHK. Et jordskjelv med den styrken regnes som kraftig og kan føre til store skader i tette områder..

NRK - 04 mars 21 kl. 15:39

Tsunamivarsel på New Zealand

Det er utstedt tsunamivarsel for kyststrøkene på New Zealand, ifølge Det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Et jordskjelv med styrke på 6.9 gikk utenfor New Zealand, natt til fredag lokal tid.

NRK - 04 mars 21 kl. 20:49

Nytt tsunamivarsel på New Zealand

Det er utstedt nytt tsunamivarsel etter enda et kraftig jordskjelv utenfor kysten til New Zealand. Ifølge Det amerikanske jordskjelvssenteret USGS er skjelvet målt til styrke 8. Folk i kystområdene ved skjelvet blir bedt om å evakuere hjemmene sine..

VG - 04 mars 21 kl. 22:05

Tsunamivarsel etter flere kraftige jordskjelv i Stillehavet

New Zealand og Amerikansk Samoa har sendt ut tsunamivarsel etter flere kraftige jordskjelv i Stillehavet torsdag kveld norsk tid..

NRK - 05 mars 21 kl. 01:51

Nes Zealand trekker tsunamivarsel

New Zealand nedgraderer tsunamivarsel og trekker evakueringsordren som ble utstedt etter det kraftige jordskjelvet torsdag nord for øygruppen..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 00:49

Masseevakueringer etter tsunamivarsel for store deler av Stillehavet

Titusenvis av mennesker i New Zealand, Ny Caledonia og Vanuatu har blitt bedt om å evakuere etter de store jordskjelvene….

NRK - 13 feb. 21 kl. 17:48

Ingen skade på atomkraftverk

Jordskjelvet som lørdag gikk utenfor Fukushima-kysten i Japan ser ikke ut til å ha skadet atomkraftverket der. For ti år siden førte et større skjelv og en tsunami til store ødeleggelser i Fukushima. Det er ikke utstedt tsunamivarsel etter skjelvet..

VG - 04 mars 21 kl. 22:05

Tsunamivarsel etter jordskjelv: «Evakuer umiddelbart»

Titusenvis av mennesker på New Zealand og stillehavsøyene Ny Caledonia og Vanuatu har blitt bedt om å evakuere etter de store jordskjelvene på New Zealand..

VG - 04 mars 21 kl. 22:05

Evakuering etter tsunamivarsel på New Zealand

Titusenvis av mennesker på New Zealand og stillehavsøyene Ny Caledonia og Vanuatu måtte evakuere etter de store jordskjelvene på New Zealand..

NRK - 09 jan. 21 kl. 20:56

Energiminister: – Bevar roen

Pakistans energiminister Omar Ayub Khan skriver at de arbeider med å finne ut hvorfor strømmen i store deler av landet har forsvunnet, og ber innbyggerne i landet om å bevare roen. Store deler av Pakistan mistet strømmen like før klokka 20 norsk tid..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Nye luftangrep i Gaza natt til søndag: – Dere kan ikke skjule dere

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at operasjonen på Gazastripen kommer til å fortsette så lenge det trengs. Hamas, som har avfyrt flere raketter mot Tel Aviv, svarer at de er klare til å ta i bruk sterkere skyts..

VG - 8 timer siden

Mohammed mistet ti familiemedlemmer i et luftangrep i Gaza

Ti medlemmer i Mohammed Abu Hatabs familie ble drept i et israelsk luftangrep natt til lørdag. – Det var en smertefull natt. Den verste natten i mitt liv.

VG - 11 timer siden

Helse-Høie bekymret for fastlege-frafall

En ny VG-kartlegging av fastlege-situasjonen viser at 83 kommuner har store problemer med å skaffe innbyggerne fastlege. Helseminister Bent Høie (H) er alvorlig bekymret..

VG - 12 timer siden

Ine Eriksen Søreide: – Ligg unna EØS-avtalen, Vedum!

OSLO S (VG) Ine Eriksen Søreide (H) tar et kraftig oppgjør med Sp-leder Trygve Slagsvold Vedums EØS-motstand. Hun mener at dette setter norske distriktsarbeidsplasser i fare..

VG - 20 timer siden

Én siktet for drap i Trondheim – avdøde ikke identifisert

Det er startet drapsetterforskning etter funn av en død mann i en leilighet i Trondheim. Én person er siktet..

VG - 18 timer siden

Mediebygning jevnet med jorden etter luftangrep i Gaza

Minst fire bomber har truffet bygningen hvor flere mediehus holdt til i Gaza, viser direktebilder fra området. Redaksjonene fikk en time på seg til å evakuere..

VG - 15 timer siden

Israel anklages for å ha brukt mediene for å lure Hamas

Meldingen om at Israel var i ferd med å gå inn i Gaza med bakkestyrker, var manipulasjon for å få Hamas til å gå i tunnelene, mener israelske kommentatorer..

VG - 17 timer siden

Corona i Eurovision – En delegasjon i karantene

Den polske artisten Rafal kan ikke delta på åpningsseremonien til Eurovision Song Contest søndag. Dette er fordi en person i den polske delegasjonen har testet positivt for coronaviruset..

VG - 21 timer siden

Alle vil ha vaksinen – det gjør at vaksineringen tar lengre tid

Det kan hende du må vente et par uker lenger på å få første stikk fordi det er så mange som takker ja til vaksinen..

VG - Igår: 08:59

Bråk flere steder i landet: – Aggressiv stemning

Politiet flere stedet i landet har fått mange meldinger om bråk natt til lørdag. I Bergen var det store ansamlinger med russ og unge mennesker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt