NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 00:58

NRK - 19 april 21 kl. 22:48

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idriss Déby, Débys

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tsjads, president, gjenvalgt
VG - 20 april 21 kl. 12:59

Tsjads president er død

Tsjads president Idriss Deby død av skader han fikk ved fronten, opplyser landets hær til AFP..

NRK - 14 feb. 21 kl. 15:14

Lysbakken gjenvalgt i Hordaland

SV-leder Audun Lysbakken er gjenvalgt som SV Hordalands førstekandidat til Stortinget. Nestleder Torgeir Knag Fylkesnes ble gjenvalgt som førstekandidat i Troms. Lysbakken sier han gleder seg til valgkamp for miljø og rettferdighet..

NRK - 06 feb. 21 kl. 18:38

Mahamat gjenvalgt som leder

Tsjadiske Moussa Faki Mahamat er gjenvalgt til en ny periode på fire år som kommisjonsformann for Den afrikanske union, melder NTB. Mahamat, som tidligere har vært statsminister i Tsjad, hadde ingen motstandere da han stilte til gjenvalg..

NRK - 14 feb. 21 kl. 13:47

Fylkesnes gjenvalgt

Torgeir Knag Fylkesnes er gjenvalgt som nummer en på stortingsvalglista til Troms SV. Fylkesnes er inne i sin andre periode som stortingsrepresentant, og sitter i Næringskomiteen. Valget var enstemmig.

NRK - 06 mars 21 kl. 18:14

Gjenvalgt som leder i Oslo SV

Fem år etter at hun ble valgt til leder for Oslo SV, ble Sunniva Holmås Eidsvoll (38) lørdag gjenvalgt for en ny toårsperiode av Oslo SVs årsmøte. Eidsvoll er i tillegg til fylkesleder også gruppeleder for SV i Oslo bystyre..

NRK - 17 april 21 kl. 11:48

Støre gjenvalgt som leder

Jonas Gahr Støre er gjenvalgt som partileder i Arbeiderpartiet, sammen med resten av partiledelsen. Hadia Tajik og Bjørnar Skjæran fortsetter som nestledere, og Kjersti Stenseng fortsetter som partisekretær..

NRK - 01 mai 21 kl. 14:57

Ropstad gjenvalgt som KrF-leder

Kjell Ingolf Ropstad ble gjenvalgt som leder i KrF på partiets landsmøte lørdag. Det samme ble nestlederne Olaug Bollestad og Ingelin Noresjø. Til sentralstyret ble alle medlemmene som var foreslått av valgkomiteen valgt inn..

NRK - 09 mai 21 kl. 00:40

Sadiq Khan gjenvalgt i London

Labours Sadiq Khan er gjenvalgt til borgermester i London, om enn med mindre margin enn sist. Khan vant over Shaun Bailey fra de konservative med 55 mot 45 prosent. Labour-politikere vant også borgermestervalget i byer som Manchester og Liverpool, men ellers er det de konservative som kan være mest fornøyd med valget i England.

NRK - 09 mai 21 kl. 10:34

Borgermesteren i Bristol gjenvalgt

Marvin Rees fra det britiske arbeiderpartiet Labour er gjenvalgt som borgermester i Bristol. Marginen til De Grønnes kandidat var mindre enn ventet, melder BBC. Labour har gjort det dårlig i lokalvalgene , men har beholdt kontrollen i flere storbyer..

VG - 29 jan. 21 kl. 13:25

Ernas sjanse til å bli gjenvalgt er bitteliten

Hvorfor dekkes ikke det av media?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 45 minutter siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..

NRK - 1 time siden

Solberg deltok i toårsmarkering

Statsminister Erna Solberg deltok fredag kveld på toårsmarkeringen for Christchurch Call. Et nettverk som ble etablert etter terrorangrepet mot to moskeer i Christchurch på New Zealand i 2019. – Terrorangrepet i Christchurch viste at det er behov for mer internasjonalt samarbeid for å hindre at voldelig ekstremistisk materiale spres på nett.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt