NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:51

NRK - 19 aug 23 kl. 20:31

Trykkmålar eksploderte

Politiet opplyser laurdag kveld at det er ein trykkmålar som har eksplodert inne i bedrifta i Kristiansund. Dette har ført til lekkasje i ein tank som skal ha innehalde ei blanding av salpetersyre og vatn. Alt trykk på anlegget er no stengt av og det er starta opprydding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trykkmålar, eksploderte
Klartale - 28 aug 23 kl. 05:58

Mange unge dropper å stemme. Hva gjør partiene?

Ytringsfrihet, demokrati og stemmerett. Føles det fjernt? Norge har alt sammen.

NRK - 18 nov 23 kl. 14:13

SpaceX-rakett eksploderte etter oppskyting – igjen

Den største og kraftigste raketten noensinne ble i dag skutt opp fra Texas. Både bæreraketten og romfartøyet eksploderte, men selskapet legger likevel vekt på at dagens forsøk viste at det var teoretisk mulig å skyte opp kombinasjonen. Raketten består av to trinn.

NRK - 06 maj 23 kl. 09:52

Ap vil fjerne egenandelene i rusbehandling

Rusavhengige har behov for mer hjelp fra fellesskapet enn i dag, mener Arbeiderpartiet. I et forslag som landsmøtet ventes å slutte seg til senere i dag, tas det til orde for å «se på hvordan skadebegrensende tiltak kan organiseres bedre». – Arbeiderpartiet vil fjerne egenandelene i LAR, gjennomgå LAR og bredde ut tilbudet om substitusjonsbehandling, heter det i forslaget.

NRK - 20 apr 23 kl. 15:44

SpaceX eksploderte etter to minutter

Selskapet til Elon Musk, SpaceX, skjøt opp den nye raketten Super Heavy/Starship i dag. Raketten kom etter to minutter i spinn og eksploderte..

Dagbladet - 20 apr 23 kl. 15:50

Eksploderte etter take-off

Verdens største romrakett Starship eksploderte fire minutter etter å ha lettet..

E24 - 20 apr 23 kl. 15:48

SpaceX-gigarakett eksploderte under testflyging

Det gikk ikke som planlagt da SpaceX endelig fikk prøvefly verdens største rakett torsdag. Kort tid etter oppskyting eksploderte raketten..

NRK - 18 nov 23 kl. 14:13

SpaceX med nesten vellykket oppskyting

Den største og kraftigste raketten noensinne ble i dag skutt opp fra Texas. Både bæreraketten og romfartøyet eksploderte, men viste først at det var mulig å skyte opp kombinasjonen. Raketten består av to trinn.

E24 - 18 nov 23 kl. 14:41

SpaceX-romskip eksploderte i verdensrommet

SpaceX har gjennomført en andre testoppskyting med det ubemannede romfartøyet Starship. Både romskipet og bæreraketten eksploderte bare minutter senere..

Nyhetspressen - 14 apr 23 kl. 16:27

Vurdering av Visa

Det finnes etter hvert mange betalingsmetoder man kan benytte seg av når man handler varer og tjenester på nettet. Kryptovaluta, elektroniske lommebøker, digitale gavekort, Vipps og bankkort er bare noen av mulighetene dine. Vi har sett nærmere på Visa, verdens største kortselskap og hvordan de tilpasser seg nettbetalinger for å møte den sterke konkurransen, spesielt fra kryptovaluta.

NRK - 09 maj 23 kl. 16:05

Trudeau: Canada lar seg ikke skremme

Canada lar seg ikke skremme av Kinas utvisning av en canadisk konsul, sier Canadas statsminister Justin Trudeau. Han mener utvisningen er et ledd i Kinas forsøk på å svare med samme mynt etter at Canada tidligere i uka utviste en kinesisk diplomat. Den kinesiske diplomaten blir beskyldt for å ha oppført seg truende mot en canadisk parlamentariker som er kritisk til Beijing.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 3 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com