Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 06:44

Dagbladet - 18 april 21 kl. 02:47

Trygler kvinner: - Utsett graviditeten

Verden har passert nok en dyster dødsrekord. Brasil er et av landene som er hardest rammet. Én firedel av alle dødsfall som er rapportert i verden de siste dagene, har skjedd i Brasil. Nå trygler helsemyndighetene kvinner om å vente med å få barn..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brasil

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trygler, kvinner, Utsett, graviditeten
Aftenposten - 01 mai 21 kl. 20:05

Tolker som jobbet for amerikanerne trygler om ikke å bli etterlatt i Afghanistan

Flere titalls tolker som har jobbet for amerikanerne i Afghanistan under ofte livsfarlige forhold, trygler om ikke å bli….

NRK - 22 jan. 21 kl. 10:37

Atter ei utsetjing for James Bond

Premieren på«No time to die», med norske scener frå Atlanterhavsvegen og Nittedal, er utsett igjen. Ny premieredato er 8. oktober, ifølgje den offisielle Twitter-kontoen.

NRK - 26 jan. 21 kl. 10:44

Fregatt-saka: Rettssak utsett

Rettsaken etter kollisjonen mellom fregatten KNM «Helge Ingstad» og tankskipet Sola TS, er utsett på nytt, til 3. mai. Staten har saksøkt reiarlaget Twitt Navigation Limited.

NRK - 03 mars 21 kl. 04:00

100.000 utsett for ID-tjuveri

Dei siste to åra har over 100.000 nordmenn opplevde ID-tjuveri, viser ei undersøking utført av Respons Analyse på vegner av Skatteetaten og Norsk senter for informasjonssikring (NorsIS). Folk mellom 45 og 59 år og dei under 30 år er mest utsett..

NRK - 23 mars 21 kl. 08:08

Pressekonferanse utsett

Regjeringa har utsett pressekonferansen om koronasituasjonen frå klokka 13 til klokka 18 i dag. Det er ikkje kjent kva innhaldet skal vera. Helseminister Bent Høie, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet skal vera til stade..

NRK - 26 april 21 kl. 11:58

Rettssaka utsett på nytt

Militærjuntaen i Myanmar har på nytt utsett rettssaka mot Aung San Suu Kyi, som vart styrta under militærkuppet i februar. Ho er sikta for fleire lovbrot, mellom anna korrupsjon og ulovleg import. Ho har vore i husarrest sidan militærkuppet..

NRK - 17 juni 21 kl. 02:49

Ingen kvinner i Beredskapstroppen

Ingen kvinner har kommet gjennom nåløyet i opptaket til Beredskapstroppen i politiet. På Politihøgskolen er rundt halvparten av studentene kvinner. Samtidig er det bare 12 prosent kvinner i politiets spisseste enheter på det nye beredskapssenter.

VG - 26 mai 21 kl. 14:20

Emmy Rossum røpet graviditet og fødsel på samme dag

Hollywood-stjernen (34) har klart å holde graviditeten hemmelig for offentligheten gjennom hele svangerskapet..

VG - 28 juni 21 kl. 12:11

Treningsinfluencer Suzanne Svanevik blir mamma: – Vi gleder oss masse!

Treningsforbildet (25) deler selv nyheten på sin Instagram-profil, og sier til VG at hun regner med å trene ganske likt som før under graviditeten..

NRK - 09 juli 21 kl. 20:22

Fødselstall sank under pandemien

Tall fra USA og 19 europeiske land viser «en kraftig nedgang i antallet fødsler» under koronapandemien, ifølge FN. «Endringer i fertilitet på kort sikt er aldri åpenbart, all den tid graviditeten varer i ni måneder, men det blir stadig klarere at fødselsratene faller under pandemien», konkluderer en studie utført av FNs befolkningsfond (UNFPA)..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Skulle gå fra Florida til New York i «hamsterhjul» - skylte i land

En mann fra Florida som forsøkte å gå til New York over Atlanterhavet, fikk strandgjester til å klø seg i hodet da han plutselig skylte i land på østkysten..

Dagbladet - 2 timer siden

Yencenia (25) skal ha blitt forvirret - hoppet i døden

Colombianske Yencenia (25) døde i en tragisk strikkhoppulykke nordvest i landet søndag, etter at hun skal ha blitt forvirret av en beskjed fra en instruktør..

Dagbladet - 6 timer siden

- Vi har mistet fire år

På grunn av en feilvurdering gjort av myndighetene i Danmark, skulle det gå fire år før danske Zahra Rezai (31) omsider fikk sin afghanske ektemann, Hossain Ahmadi (32), hjem til Danmark..

Dagbladet - 7 timer siden

- Kraftig røykutvikling

Politi og brannvesen har kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 7 timer siden

Brann i kullanlegg: - Kraftig røykutvikling

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik mandag kveld. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 7 timer siden

Brann i kullanlegg ute av kontroll

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 9 timer siden

- Kan beholde meteoritten selv

Nå jobber forskerne på spreng for å finne restene av romsteinen. De ønsker hjelp fra publikum..

Dagbladet - 10 timer siden

Kina smalt døra i ansiktet

Mandag fikk Joe Bidens utsending døra i ansiktet i Kina, samtidig som hans forsvarsminister reiser til Kinas naboer for å samle støtte mot landet. Dansen rundt Kina er tøff, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 11 timer siden

Nå slår lynet ned!

Mandag og tirsdag er det sendt ut gult farevarsel for lyn og torden flere steder i landet. Uværet herjer alt i Østlandet, hvor det er stengt for togtrafikk mellom Sandefjord og Skien..

Dagbladet - 13 timer siden

Slik overvåkes de farlige meteoridene

NASA har oppdaget 2022 ulike steiner som går i bane rundt sola, og som potensielt kan skape katastrofe dersom de hadde truffet jorda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt