VG - 02 mar 24 kl. 21:36

Trump vant nominasjonsvalgene i Michigan og Missouri

Ekspresident Donald Trump soleklart over Nikki Haley i Republikanernes nominasjonsvalg i delstatene Missouri og Michigan..
Les mer på VG


Les mer om:
Donald Trump, Nikki Haley, Republikanernes, Missouri, Michigan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, vant, nominasjonsvalgenei , Michiganog , Missouri
Klartale - 05 apr 24 kl. 06:00

Her er sakene Trump er tiltalt i

Til høsten velger USA ny president. Det står mellom Donald Trump og dagens president Joe Biden. Trump gjør det bra på meningsmålinger.

NRK - 28 feb 24 kl. 03:13

Trump og Biden vinner nominasjonsvalgene i Michigan

Flere amerikanske medier melder at tidligere president Donald Trump vinner nominasjonsvalget for det republikanske partiet i delstaten Michigan. De melder også at sittende president Joe Biden gjør det samme for det demokratiske partiet. Resultatet i tirsdagens nominasjonsvalg gjør det enda mer sannsynlig at høstens presidentvalg igjen blir et oppgjør mellom Joe Biden og forgjengeren Donald Trump, skriver NTB..

NRK - 28 feb 24 kl. 03:13

Trump og Biden ligger an til å vinne nominasjonsvalgene i Michigan

Flere amerikanske medier melder at tidligere president Donald Trump ligger soleklart an til å vinne nominasjonsvalget for det republikanske partiet i delstaten Michigan. De melder også at sittende president Joe Biden gjør det samme for det demokratiske partiet. Resultatet i tirsdagens nominasjonsvalg gjør det enda mer sannsynlig at høstens presidentvalg igjen blir et oppgjør mellom Joe Biden og forgjengeren Donald Trump, skriver NTB..

NRK - 02 mar 24 kl. 19:13

Donald Trump vant nominasjonsvalg i Missouri og Michigan

Ekspresident Donald Trump vant republikanernes nominasjonsvalg i delstaten Missouri, melder NTB som siterer nyhetsbyrået AP. Lørdag ble det også holdt nominasjonsvalg gjennom valgmøter i Michigan, hvor Trump også stakk av med et knusende flertall. Også delstaten Idaho holder nominasjonsvalg lørdag.

NRK - 27 dec 23 kl. 16:15

Domstol i Michigan seier nei til å stryke Trump

Høgsterett i Michigan har avvist forsøket på å fjerne tidlegare president Donald Trump frå stemmesetelen til valet neste år. Fleire veljarar har ønska å diskvalifisere Trump fordi den amerikanske grunnlova nektar personar som er skuldige i opprør eller oppvigling å ha eit offentleg embete. Veljarane meiner Trump stod bak storminga av Kongressen 6.

NRK - I førrgår: 05:33

Hysjpengesaken mot Trump starter

Donald Trump møter i retten i dag som den første tidligere amerikanske presidenten med en kriminaltiltale mot seg Trump er tiltalt for brudd på regnskapsloven i forbindelse med en utbetaling på 130.000 dollar fra Trumps daværende advokat Michael Cohen til pornoskuespilleren Stormy Daniels i 2016. Utbetalingen skjedde rett før det amerikanske presidentvalget, som Trump vant.

NRK - 25 jan 24 kl. 20:37

Viktige givere dropper støtten til Haley

To viktige givere har trukket støtten til Nikki Haleys valgkamp etter nominasjonsvalget i New Hampshire. De mener nominasjonsprosessen i praksis er over. Hennes rival Donald Trump krevde onsdag kveld at giverne stanser pengestrømmen til Haley, som nå er den eneste som forsøker å utfordre ham i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat til høsten.

NRK - 20 mar 24 kl. 04:15

Biden og Trump vant nominasjonsvalg i fire delstater

USAs president Joe Biden (81) og hans republikanske rival Donald Trump (77) vant som ventet nominasjonsvalgene i delstatene Ohio, Illinois, Kansas og Arizona. I tillegg til å vinne Det republikanske partiets nominasjonsvalg i Ohio, Illinois, Kansas og Arizona, har Trump vunnet sin hjemstat Florida. Det demokratiske partiet avholdt også nominasjonsvalg i de samme delstatene tirsdag, bortsett fra Florida.

Klartale - 16 jan 24 kl. 08:57

Donald Trump vant nominasjonsvalget i Iowa

Donald Trump ligger godt an til å bli president-kandidat. Han er fra Det republikanske parti. Flere kjemper om å bli valgt fra partiet.

NRK - 08 mar 24 kl. 22:38

Biden utelukker ikke debatt med Trump

USAs president Joe Biden er åpen for en debatt med Donald Trump. Det sa Biden i det han fredag, men det skjer ikke helt uten forbehold, skriver Reuters. – Det spørs på oppførselen hans, sa Biden.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Bekrefter samtaler med Iran: – Det er ikke koseprat

Norsk UD fortsetter samtalene med myndighetene i Iran. To ganger denne uken har statssekretær Andreas Motzfeldt Kravik (Ap) snakket med viseutenriksminister Ali Bagheri-Kani i Teheran på telefon..

VG - 4 timer siden

Amsterdam forbyr nye hoteller – vil «drepe» masseturismen

Nye hotell kan bare bygges hvis et annet hotell stenger. Nå går hotellbransjen ut mot avgjørelsen..

VG - 21 timer siden

Forsøkte å få lån med død onkel

En kvinne i Rio de Janeiro var i overkant kreativ i forsøk på å få låne penger i banken..

VG - 22 timer siden

Enighet om syv jurymedlemmer i hysjpengesaken mot Trump

Aktoratet og forsvarerne i straffesaken mot Donald Trump har etter to dager klart å bli enige om syv jurymedlemmer..

VG - Igår: 04:05

Zelenskyj takket Norge

Ukrainas president har møtt Espen Barth Eide i Kyiv dagen etter at han innrømmet at situasjonen ved fronten har blitt enda verre..

VG - Igår: 03:04

Huseier fikk objekt fra rommet gjennom taket

Alejandro Otero fra Florida fikk ødelagt taket på huset sitt av noe helt spesielt..

VG - I førrgår: 20:14

Våpenansvarlig for «Rust»-filmen dømt for uaktsomt drap

Hannah Gutierrez-Reed, som var åpenansvarlig under innspillingen av «Rust», er dømt til 18 måneders fengsel for uaktsomt drap..

VG - I førrgår: 15:29

Siste nytt i hysjpenge-saken

VG - I førrgår: 12:37

Flere personer knivstukket i kirke i Sydney

Australsk politi bekrefter at en mann er pågrepet etter knivstikking i forstaden Wakeley. Ifølge australske medier er en biskop blant de skadede..

VG - I førrgår: 10:28

Storflom i deler av Kasakhstan

Store områder av byen Petropavlovsk nord i Kasakhstan er oversvømmet og avskåret fra omverdenen, melder vitner som Reuters har snakket med..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Utenriks

   Siste nyhetene
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com