NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 15:54

NRK - 01 aug. 20 kl. 01:04

Trump advarer om kaos og blobad

President Donald Trump sier at en seier til demokratenes kandidat Joe Biden vil føre til kaos og blodbad. – Om Biden vinner vil kaos og blodbad spre seg, og man vil ha et Portland-scenario hver dag, sa Trump på en pressekonferanse i Florida fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Joe Biden, Biden, Portland, Trump, Florida

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, advarerom , kaosog , blobad
P4 - 31 aug. 20 kl. 20:19

Biden til angrep på Trump i tale

Donald Trump heier frem kaos og vold når i stedet for å beskytte landet. Det sa presidentkandidat Joe Biden under en tale i Pittsburgh i kveld. Uroen og opptøyene i USA har igjen intensivert etter at politiet nylig skjøt og drepte afroamerikanske Jacob Blake i Kenosha i Wisconsin.

P4 - 27 sep. 20 kl. 23:09

Frykter kaos i Vestland mandag

Yrkestrafikkforbundet i Vestland frykter kaos i morgen når folk skal på skole og jobb i morgen. For fortsatt er det ingen dialog mellom partene i busstreiken, og det er heller ingen løsning i sikte. Nå frykter flere mer kaos på grunn av mange biler og få parkeringsplasser.

VG - 31 aug. 20 kl. 20:06

Biden slakter Trump i tale: – Han skal beskytte landet, i stedet heier han frem kaos og vold

Samtidig som Joe Biden ba demonstrantene respektere lov og orden, anklaget ham Donald Trump for å skape kaos..

P4 - 18 aug. 20 kl. 13:53

Trump svarer Obama

President Donald Trump svarer nå på kritikken han fikk av Michelle Obama under Demokratenes landsmøte i natt. Den tidligere førstedamen advarte om at ting bare vil bli verre i USA dersom Trump blir gjenvalgt og at han kun bidrar til kaos og splittelse. Trump skriver på Twitter at han ikke ville vært i Det hvite hus om det ikke var for mannen hennes, Barack Obama og at ObamaBiden-administrasjonen var den mest korrupte i historien..

P4 - 31 aug. 20 kl. 04:59

-Trump oppfordrer til vold

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden sier president Donald Trump oppfordrer til vold, på måten han håndterer uroen og opptøyene i landet på. Etter at en mann ble skutt og drept under sammenstøt mellom tilhengere og motstandere av presidenten i Portland, har Trump tvitret at Demokratene er svake i håndteringen av voldelig kriminalitet og at byer som styres av partiet er herjet av kaos og utenfor kontroll. Biden mener Trump pisker opp stemningen med hatefulle utsagn og skremselspolitikk..

Dagbladet - 19 nov. 20 kl. 18:40

Så mye kaos kan han lage

Han er på vei ut, men USAs president Donald Trump kan fremdeles forårsake kaos i de 63 dagene han har igjen i Det hvite hus..

P4 - 15 sep. 20 kl. 05:42

Trump advarer Iran

Donald Trump advarer Iran mot å angripe USA. I helgen meldte avisen Politico at Iran skal ha planer om et mulig jevnangrep etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i januar. Og for kort tid siden skrev Trump på Twitter at ethvert angrep fra Iran mot USA, vil bli mtøt av et angrep som vil være 1000 ganger større..

NRK - 26 april 20 kl. 05:59

Canada advarer mot malariamedisin

Kanadiske helsemyndigheter advarer mot å bruke malariamedisinen hydroksyklorokin og klorokin i behandlingen av koronaviruset. Det advarer mot at de to midlene kan ha alvorlige bivirkninger. Canada føyer seg dermed inn i rkeken av land som advarer..

P4 - 01 sep. 20 kl. 13:56

USA-ekspert: Trump tjener på kaos

- Donald Trump tjener nå på bråket og kaoset i Kenosha i Wisconsin. Det mener USA-ekspert Hilmar Mjelde. I dag kommer presidenten til byen hvor det har vært store opptøyer etter at politiet skjøt og drepte afroamerikanske Jacob Blake.

P4 - 20 juni 20 kl. 09:13

Trump advarer motdemonstranter

USAs president Donald Trump truer motdemonstranter med represalier i forkant av folkemøtet i Oklahoma i dag. Presidenten sier uro og bråk vil bli slått hardt ned på. I en Twitter-melding omtaler også Trump de som vil protestere med svært nedlatende begreper og kaller dem for mennesker med lav moralsk karakter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Over 130 dyr funne døde

Miljøkatastrofen etter konteinarskip-brannen i Sri Lanka aukar i omfang. Til no er 130 dyr funne døde på strender etter ulykka 20. mai.

NRK - 15 minutter siden

Fem døde etter tornado i Tsjekkia

Dødstalet stig etter at ein tornado jamna mange hus med jorda i det søraustlege Tsjekkia torsdag. Minst fem menneske er døde, og rundt 200 er skada. Det er uklart kor mange som er døde, seier talspersonen for dei lokale naudtenestene..

NRK - 30 minutter siden

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde falskt pass.

NRK - 30 minutter siden

Færre fikk antibiotika i fjor

16 prosent av befolkningen i Norge fikk antibiotika i fjor, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er en nedgang fra 19 prosent året før. Ifølge direktoratet skyldes trolig noe av nedgangen tiltak mot koronasmitte, som også har påvirket annen smitte..

NRK - 1 time siden

Innfører ikke strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

NRK - 1 time siden

2000 fekk falsk koronavaksine

Over 2000 blei vaksinert med falske koronavaksinar i Mumbai i India, ifølge politiet. Dei skal ha fått ei saltløysing i staden for koronavaksine. Det falske vaksinasjonssenteret var tilknytt eit sjukehus.

NRK - 1 time siden

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

NRK - 1 time siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 2 timer siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 1 time siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt