VG > Sport

Monday, 25 October, 12:45

VG - 17 sep 21 kl. 02:10

Trump-støtte til Kongress-angriperne

Mens Donald Trump støtter opprørerne i Washington D.C. 6. januar, frykter myndighetene mer vold i byen førstkommende lørdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Washington, Kongress

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump-støtte, til, Kongress-angriperne
NRK - 21 jun 21 kl. 17:51

Fifa svarer på NFFs boikott-nei

Søndag ble det avgjort på Norges Fotballforbunds ekstraordinære kongress at Norge ikke skal boikotte 2022-VM i Qatar. Det internasjonale fotballforbundet Fifa truet NFF med fire konkrete sanksjoner ved en eventuell boikott, men slik ble det altså ikke. Fifa reagerer slik på nei-avgjørelsen i Norge: – Fifa ønsker avgjørelsen som falt på det norske fotballforbundets ekstraordinære kongress velkommen, og ser frem til å fortsette samspillet med NFF i denne viktige saken, skriver Fifa i en uttalelse til NRK mandag.

NRK - 06 jun 21 kl. 01:40

55 personer drept av kvegtyver

En gjeng kvegtyver har drept 66 mennesker under angrep på sju forskjellige landsbyer i delstaten Kebbi i det nordlige Nigeria. Angriperne kom på motorsykkel til de sju nabolandsbyene torsdag. Myndighetene har fastslått at til sammen 66 personer ble drept, ifølge polititalsmann Nafiu Abubakar.

NRK - 18 sep 21 kl. 20:31

Få Trump-tilhengere møtte opp

Noen få hundre Trump-støttespillere hadde lørdag ettermiddag møtt opp for å demonstrere ved Kongressen. Det var flere politi- og pressefolk til stede enn demonstranter, melder nyhetsbyrået AP. Trump-supporterne hadde varslet at de ville vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6.

NRK - 01 sep 21 kl. 22:14

Biden lover Zelenskyj støtte

USAs president Joe Biden lovte støtte og beskyttelse da Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj onsdag møtte Biden i Washington. Det skriver NTB. Zelenskyj som ble innblandet i Donald Trumps første riksrettssak fordi Trump la ham under press, fikk endelig det møtet i Det hvite hus som han ikke fikk med Trump.

NRK - 08 sep 21 kl. 09:29

Ap: Nei til omfattende oljeleting

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier nei til store, nye leteoperasjoner på norsk sokkel, men vil fortsette kartleggingen på eksisterende felter. Under partilederutspørringen i NRK uttalte Støre at han ikke kan gå med på kravet fra MDG om at de ikke kan støtte en regjering som vil fortsette å lete etter olje. – Da får MDG heller støtte Erna Solberg og Sylvi Listhaug, svarte Støre.

Klartale - 07 okt 21 kl. 09:58

Vil han stille på nytt?

Da valgresultatet var klart, nektet Trump å akseptere det. Nå mistenker mange at han vil stille til valg på nytt.2020 var ikke første gang et amerikansk valg blir dramatisk.

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

VG - 19 sep 21 kl. 01:54

Støttedemonstrasjon for Kongress-stormerne: Mener de er politiske fanger

WASHINGTON D.C. (VG) Det var forventet at opp mot 700 skulle delta.

NRK - 03 jun 21 kl. 09:52

Indisk politiker drept i Kashmir

En politiker fra Indias regjeringsparti er skutt of drept i Kashmir, opplyser politiet, som anklager separatister for å stå bak angrepet. Rakesh Pandita ble skutt i byen Tral sør i den omstridte provinsen, der han besøkte en venn. Han ble erklært død på sykehus, opplyser politiet.

NRK - 07 jun 21 kl. 08:45

Mister flertall i Mexico

Partiet til Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador mister flertallet i underhuset. Det viser foreløpige resultater etter søndagens blodige valg. Obradors parti Morena ligger an til å sikre seg mellom 190 og 203 av de 500 plassene i underhuset, opplyser Mexicos valginstitutt.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Leif GW Persson om drapet på Einár: Tviler på oppklaring

Kriminologiprofessoren anslår at det er rundt 20 prosent sjanse for at svensk politi tar gjerningspersoner for drapet på den 19 år gamle rapperen..

VG - 45 minutter siden

Stjernekamp slår knock out på «Skal vi danse»

Forskjellen i antall seere bare øker mellom «Stjernekamp» og «Skal vi danse»..

VG - 4 timer siden

Dropp Nortura – skaff deg fastbonde!

For å spare noen småpenger skal hundrevis av arbeidsplasser i Steinkjer og på Jæren forsvinne. Nortura skal nemlig legge ned for å starte opp robotfabrikk på Østlandet, der alt kjøtt skal bli behandlet av roboter..

VG - 14 timer siden

Stor redningsaksjon i Hardanger: Frykter tre personer har gått utfor en foss

TOKAGJELET (VG) Nødetatene frykter båt med tre personer har gått utfor foss i Tokagjelet i Kvam kommune, og det pågår natt til mandag en stor redningsaksjon..

VG - 10 timer siden

243 millioner til TV-aksjonen

Så langt har årets TV-aksjon – til inntekt for Plan – innbrakt 243,3 millioner kroner. Dette er det høyeste beløpet noen gang ved avslutningen av sendingen..

VG - 12 timer siden

Baristaen «Gunther» fra «Friends» er død

Skuespiller James Michael Tyler, kjent for rollen som servitøren Gunther i TV-serien «Friends» er død, 59 år gammel..

VG - 14 timer siden

Gigantene i innbitt duell: Verstappen økte VM-ledelsen

Max Verstappen (24) og Lewis Hamilton (36) fortsetter sin vanvittig duell om gullet i Formel 1. Red Bull-føreren vant USA Grand Prix - og styrket håpet om å ta sin første VM-tittel..

VG - 15 timer siden

Flere fylker kan måtte kutte i kollektivtilbudet

Hvis ikke regjeringen tar grep, vil flere fylker måtte kutte i kollektivtilbudet. Færre passasjerer gir store inntektstap for kollektivselskapene..

VG - 15 timer siden

«Hulken Heggebø» berget Brann-poeng etter fyrverkerimatch mot Odd

SKIEN (VG) (Odd – Brann 3–3) Brann jaktet forgjeves en ny stjernespiss da Daouda Bamba forsvant i sommer. Alt de trengte var lokale Aune Heggebø (20)..

VG - 17 timer siden

Herjet da Rosenborg overkjørte Sandefjord: – Dette må være en lærepenge

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Sandefjord 4–1) Med tre målpoeng på tretten minutter, var Carlo Holse (22) kampens store spiller. Nå håper han på mer spilletid i favorittposisjonen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt