E24 > Økonomi

Monday, 15 August, 05:31

E24 - 24 jun 22 kl. 19:02

Truls Svendsen tok ut 5 millioner i utbytte i fjor

Både inntektene og resultatet falt for Truls Svendsen i fjor. Men likevel tok han ut et solid utbytte..
Les mer på E24


Les mer om:
Truls Svendsen, Svendsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truls, Svendsen, tokut 5 , millioneri , utbyttei , fjor
Klartale - 04 jun 22 kl. 06:00

Dette er verdens glemte kriser

Ny rapport har rangert verdens ti mest glemte kriser med folk på flukt. Kongo er på toppen av lista, mens Burkina Faso, Kamerun, Sør-Sudan, Tsjad, Sudan, Nigeria, Burundi og Etiopia følger etter. Det er organisasjonen Flyktninghjelpen som har laget rapporten.

VG - 19 jul 22 kl. 20:00

Truls Svendsen: Katarina Flatland «satte smiskerekord» med Eyvind Hellstrøm

Et knippe kjendiser blir dratt inn blant gryter og duker når Hellstrøm og Svendsen lager pop-up-bistro sammen. Noen av dem måtte steppe inn da Svendsen ifølge TV 2 ble rammet av både corona og omgangssyke..

Klartale - 01 apr 22 kl. 07:00

Klubb har spart millioner på frivillig arbeid

– Jeg ønsker å gjøre dette til en plass som folk vil komme tilbake til. Det sier Jan Tolderud på 73 år. Han kommer til klubbhuset til Skeid fotballklubb.

NRK - 04 maj 22 kl. 22:41

Njord V. Svendsen i Khrono fikk NTBs språkpris

Khrono-journalist Njord V. Svendsen mottok onsdag kveld NTBs språkpris under Nordiske Mediedager i Bergen. Juryen mener Svendsen skarpe og morsomme penn vekker assosiasjoner til nynorskpioneren Aasmund Olavsson Vinje, melder NTB..

Aftenposten - 02 mar 22 kl. 19:30

Vi takker Truls for vennskap, fellesskap og stimulerende samvær

Truls Gerhardsen (1937–2022).

NRK - 24 apr 22 kl. 13:06

Truls Gulowsen gjenvalgt som leder i Naturvernforbundet

Tidligere mangeårig leder i Greenpeace Norge, Truls Gulowsen, er gjenvalg som leder i Naturvernforbundet. Han får dermed fortsette i stillingen han har hatt i ett år. Han varsler kraftig opptrapping av natur- og klimakampen, skriver NTB..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Dagbladet - 03 maj 22 kl. 21:15

Fjernet: Full forvirring

Et halvt år etter at Truls Svendsen og Charlotte Smith gikk til topps i «Norges nye megahit» med låta «Når julefreden senker seg», er låta nå fjernet fra strømmetjenestene. Det hersker full forvirring om årsaken..

NRK - 28 apr 22 kl. 08:31

Fortsatt nedgang for Sbanken

Sbanken hadde et resultat før skatt på 226,1 millioner kroner i årets første kvartal. Dermed fortsetter den negative trenden. Sammenlignet med første kvartal i fjor er resultatet før skatt en nedgang på nesten 6 millioner kroner.

Klartale - 11 maj 22 kl. 06:00

Syrere kjemper en kamp for å overleve

Russlands angrep på Ukraina påvirker hele verden. Blant annet så sliter Syria med å gi nok mat til folk. De hadde problemer med mat fra før av.

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

– Revolusjon for solenergimarkedet

Rekordhøye strømpriser har fått langt flere privatpersoner og selskaper til å montere solceller på takene sine. – Sommeren har drevet desperasjonen til nye høyder, sier Otovo-sjef Andreas Thorsheim..

E24 - 8 timer siden

Dette skjer til uken: – Inflasjonsmålet er mål nummer en

Til uken som kommer er fokuset blant makroøkonomer på Norges Banks rentebeslutning torsdag. De fleste er samstemte om at det blir dobbel renteheving..

E24 - 10 timer siden

Ellevill prisvekst på de minste leilighetene – snittprisen har doblet seg på åtte år

Snittprisen på en Oslo-leilighet som er mindre enn 30 kvadratmeter har steget med to millioner kroner på åtte år, ifølge DNB Eiendom. Tiden er overmoden for å endre leilighetsnormen, mener Oslo Høyre..

E24 - 13 timer siden

Dyreste strøm på sommertid på Østlandet og Vestlandet

Mandag blir det høyest strømpriser i Sørvest-Norge. Mellom klokken 18 og 19 vil strømprisen der ligge på 4,51 kroner per kilowattime (kWh)..

E24 - 14 timer siden

Amerikansk investeringsgigant kan bli storeier i SAS

Amerikanske Apollo Global Management og SAS inngår låneavtale på 700 millioner dollar, hvis konkursdomstolen godkjenner det. Det kan gjøre investeringsgiganten til storaksjonær i flyselskapet..

E24 - 14 timer siden

Hvordan få en god start i ny lederjobb?

Sitt på hendene dine, lytt og lær. Det er så lett for nye ledere å bli for utålmodige og skulle vise handlekraft i starten..

E24 - 15 timer siden

NFT: Harde fakta & mjuke vurderingar

NFT-ar er blokkjedeteknologi i praksis, i kvardagen. Dei mest verdifulle er i første rekkje samleobjekt på line med sjeldne myntar «før i tida». NFT-fenomenet gjer òg klårt at kryptovaluta kan og lyt vera noko anna enn spekulasjonsobjekt..

E24 - 17 timer siden

USA innfører avgift på tilbakekjøp av aksjer: – Kan ha smitteeffekt

Mandag ble det amerikanske senatet enige om å innføre skatt på tilbakekjøp av aksjer. Dette kan ha en effekt på hvordan selskapene bruker overskudd, sier investeringsøkonom..

E24 - 20 timer siden

SAS sikrer finansiering fra amerikansk investeringsselskap

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra det amerikanske investeringsselskapet Apollo Global Management..

E24 - 20 timer siden

SAS har sikret finansiering fra amerikansk investor

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra et investorselskap i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com