NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:39

NRK - 16 jul 21 kl. 15:46

Truleg deltavariant i Volda

Den positive koronaprøva om Volda kommune fekk melding om i går er truleg smitta av deltavarianten. Det viser mutasjonsanalyse. Den smitta var fullvaksinert, og testa seg etter å ha kjent milde symptom..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truleg, deltavarianti , Volda
NRK - 05 jul 21 kl. 20:55

Smittes av deltavariant i Israel

Pfizer/Biontech-vaksinen forhindrer ikke at mange smittes av koronavirusets deltavariant, konstaterer helsemyndighetene i Israel ifølge Haaretz. Siden 6. juni har vaksinens effektivitet når det gjelder å forhindre nye infeksjoner falt til 64 prosent.

NRK - 29 jul 21 kl. 13:58

16 nye smittede i Volda og Ørsta

I Volda og Ørsta er det meldt om 16 nye smittede. Flere av disse har trolig vært på utestedet My Kitchen i Volda. De har også vært på Aktiv treningssenter i Ørsta mandag og tirsdag denne uka og på Fugl Føniks og på Christian gard på Trandal på tirsdag .

NRK - 30 jul 21 kl. 18:00

Ni nye smittet i Ørsta og Volda

Fredag har kommunene fått ni nye smittetilfeller, opplyser ordfører i Volda, Sølvi Dimmen, til NRK. Totalt er nå 90 personer smittet i utbruddet i Ørsta og Volda. Mye av smitten i de to kommunene skal ha blitt spredt på privatfester, og på et utested i Volda sentrum..

VG - 30 jul 21 kl. 22:07

Utbruddet i Ørsta og Volda: – Vi har ikke kontroll

ØRSTA/VOLDA (VG) Smittesporere jobber på spreng for å få kontroll på det store corona-utbruddet i Ørsta og Volda, mens restaurant- og hotellavbestillinger renner inn i Volda sentrum..

NRK - 28 jul 21 kl. 16:09

15 smittetilfeller i Ørsta og Volda

Mye unge folk i tidlig 20-årene er rammet av et smitteutbrudd i Ørsta og Volda. Kommunene har totalt 15 smittetilfeller så langt denne uken. – Det er spesielt viktig at vi unngår og avlyser sammenkomster i tiden framover, da kan vi forhåpentligvis stanse utbruddet, sier kommunelege i Ørsta, Marte Vaage Øie.

VG - 28 jul 21 kl. 18:51

Smitteutbrudd i Ørsta og Volda: – Kom på verst tenkelige tidspunkt

Ørsta og Volda gikk inn i fellesferien med svært sårbar bemanning. Akkurat da kom smitten. – Den mest alvorlige situasjonen vi har vært i, sier Volda-ordfører..

NRK - 29 jul 21 kl. 19:34

Over 80 smittet i Ørsta og Volda

Torsdag kveld har Ørsta og Volda fått 12 nye smittetilfeller. Tidligere i dag fikk kommunen 49 nye tilfeller, og nå er tallet oppe i 61 torsdag kveld. De tre siste dagene har 81 personer fått koronasmitte i de to kommunene.

NRK - 15 aug 21 kl. 10:31

Båt kolliderte på land i Volda

Politiet har i morgentimene fått melding om en ulykke med fritidsbåt i Møre og Romsdal. En mann i 40-årene, har kollidert på land i Volda i Bjørke. Han er tilsynelatende lettere skadet og er kjørt til Volda sykehus.

NRK - 15 aug 21 kl. 10:31

Båt kolliderte med land i Volda

Politiet har i morgentimene fått melding om en ulykke med fritidsbåt i Møre og Romsdal. En mann i 40-årene har kollidert med land på Bjørke i Volda kommune. Han er tilsynelatende lettere skadet og er kjørt til Volda sykehus.

NRK - 23 jun 21 kl. 16:21

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

NRK - 30 minutter siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 30 minutter siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 45 minutter siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.

NRK - 1 time siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 1 time siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 1 time siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt