NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:28

NRK - 22 nov. 16 kl. 00:16

Truffet av 1,4 meter høy bølge

En serie tsunamibølger har truffet østkysten av Japan. Den siste i rekken er foreløpig den største, med en høyde på 1,4 meter, melder tv-kanalen NHK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Japan, NHK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truffetav , 1,4, meter, høy, bølge
P4 - 09 aug. 17 kl. 19:37

To truffet av rullende bil

En kvinne og et barn er skadd og fraktet til sykehus etter å ha blitt truffet av en bil uten fører på Nå i Ullensvang i Hardanger i kveld. Barnet er fløyet med luftambulanse til Haukeland, mens kvinnen er kjørt til sykehuset i Odda. De to ble truffet og skadd da en parkert bil begynte å rulle..

NRK - 20 sep. 17 kl. 16:58

Tre nær truffet av kanon-ild

Under en øvelse på Tarva skytefelt på Karlsøya i Bjugn i fjor var tre personer en hårsbredd fra å bli truffet av kanonild fra et F16-fly. Et av skuddene traff et observasjonstårn og tre personer var centimetre fra å bli truffet, skriver Fosna-Folket..

P4 - 20 sep. 17 kl. 17:09

Nær truffet av F16-skudd

Flere personer var svært nær å bli truffet av kanonild fra et F16-fly under en militærøvelse i på Karlsøya i Bjugn i fjor. Ett av skuddene fra jagerflyet traff et observasjonstårn i Tarva skytefelt, og tre personer var centimetere fra å bli truffet, skriver Fosna-Folket. I følge en undersøkelsesrapport skyldtes dette en forveksling fra piloten, men hendelsen kunne vært unngått med bedre prosedyrer og arbeidsrutiner..

NRK - 27 juni 18 kl. 14:22

Flere biler truffet av stein

Det har vært en sprengningsuhell i Moelv. Til tross for tildekking med matter har seks biler blitt truffet av stein og et hustak på et gjenvinningsstasjon på nabotomta bitt truffet, melder politiet i Innlandet..

P4 - 31 mai 19 kl. 11:28

Ektepar truffet av henger

Et ektepar i 70-årene er fraktet til sykehus etter at de ble truffet av en henger som løsnet fra en bil i Bergen i formiddag. De to gikk på et fortau da de ble truffet. Begge var ved bevissthet etter ulykken, men tilstanden deres er ikke kjent..

Dagbladet - 13 juni 19 kl. 02:07

Mann truffet av lynet på Kastrup

En mann i 50-åra er blitt sendt til sykehus etter å ha blitt truffet av lynet i Danmark. Også en mann i 40-åra er sendt til sykehus, men det er ikke bekreftet at han har blitt truffet av lynet..

Aftenposten - 20 aug. 19 kl. 11:53

Politikvinne truffet av vådeskudd – ble lettere skadd

En politikvinne i Sørvest politidistrikt er lettere skadd etter å ha blitt truffet av vådeskudd under skytetrening. Kvinnen ble truffet i låret..

NRK - 20 aug. 19 kl. 11:53

Truffet av vådeskudd

En politikvinne i Sørvest politidistrikt er lettere skadd etter å ha blitt truffet av vådeskudd under en skytetrening. Kvinnen ble truffet i låret. Hun er ved bevissthet og er sendt med luftambulanse til Stavanger Universitetssykehus..

Aftenposten - 20 aug. 19 kl. 11:53

Politikvinne truffet av vådeskudd – ble lettere skadet

En politikvinne i Sørvest politidistrikt er lettere skadd etter å ha blitt truffet av vådeskudd under skytetrening. Kvinnen ble truffet i låret..

P4 - 12 okt. 19 kl. 13:34

Tyfonen har truffet Japan

Tyfonen Hagibis har nå truffet østlige deler av Tokyo. Minst 30 mennesker er skadet, og tre er savnet. Bilder fra der uværet har truffet viser knuste biler og ødelagte hus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 30 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 30 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 30 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 45 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 45 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 1 time siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 1 time siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt