NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:19

NRK - 29 jan 23 kl. 05:21

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moss, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truetmed , pistoli , Moss
NRK - 14 jan 23 kl. 08:40

Mann truet med pistol

En mann skal ha tatt seg inn i en ulåst leilighet i Skien sentrum i natt. Han skal ha forsøkt å stjele en TV. Da han ble oppdaget av beboeren, skal han ha truet med en pistol før han forlot stedet, opplyser politiet.

NRK - 16 feb 23 kl. 22:21

Mann møtte til soning med pistol i sekken

En mann som i desember møtte til soning i Froland fengsel, hadde med seg en pistol i ryggsekken. Den ble oppdaget da han hadde passert to sluser. Mannen som møtte til soning, ble sluppet inn i sluse 1, der han ble møtt av én betjent som førte han og bagasjen inn i sluse 2.

NRK - 19 okt 22 kl. 10:59

Droner observert i Moss

Politiet i Moss fikk tirsdag kveld inn flere meldinger om droneaktivitet i Moss sentrun, rundt Aker Solutions og Støtvig hotell på Larkollen. To politipatruljer rykket ut for å undersøke i områdene, men fant ikke spor etter dronekativitet. – Vi ønsker ikke å spekulere i hva slags droneaktivitet dette er siden vi ikke fikk kontrollert denne gangen, sier Silje Vesad, krimsjef i politiet Moss..

Klartale - 06 feb 23 kl. 08:14

Politiet skjøt for å advare under aksjon

Politiet var på en privat adresse på Grünerløkka.Skuddet ble løsnet etter en person ble truet med pistol. Politiet ble pekt på med pistol flere ganger under aksjonen.

NRK - 26 jan 23 kl. 15:40

Mann tiltalt for drapsforsøk etter å ha skutt to menn på T-banen

En 36 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt to menn i en T-banevogn i Oslo i august 2021. Påtalemyndigheten varsler at de kan be om forvaring for mannen. Ifølge tiltalen forsøkte mannen i 20.

NRK - 11 okt 22 kl. 09:18

Tre pågrepet etter voldshendelse ved moske i Lørenskog

Tre personer er siktet etter en hendelse ved Lørenskog Muslim Senter i slutten av september. Politiet mener det ble truet med en pistol. Hendelsen fant sted etter at fredagsbønnen var ferdig 30.

VG - 22 okt 22 kl. 15:54

Moss og Thomas Myhre rykket opp til Obos-ligaen

(Ullern - Moss 1–3) Under ledelse av tidligere landslagskeeper, proffspiller og mossingen Thomas Myhre (49) er den gamle fotballstorheten Moss tilbake på nest øverste nivå..

VG - 22 okt 22 kl. 15:54

Moss og Thomas Myhre rykket opp til Obosligaen

(Ullern - Moss 1–3, Odd 2 - Arendal 1–5) Under ledelse av tidligere landslagskeeper og proffspiller Thomas Myhre (49), er den gamle fotballstorheten Moss tilbake på nest øverste nivå..

NRK - 30 jan 23 kl. 19:02

Moss Avis: Mann siktet etter at kvinne ble funnet død

En mann er siktet for å ha unnlatt å hjelpe en kvinne i hjelpeløs tilstand etter at hun ble funnet død i Moss 10. januar i år, skriver Moss Avis. Dødsfallet fikk status som mistenkelig.

NRK - 13 mar 23 kl. 06:48

Regn med ekstra kø på E6

På E6 fra Moss til Oslo må blister regne med ekstra kø mandag fordi kun to kjørefelt er i bruk i Nordbytunnelen. Statens vegvesen anbefaler de som kan å heller kjøre E18 Vinterbro-Elvestad, og rv. 120 videre mellom Elvestad og Moss.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com