NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:59

NRK - 17 sep 21 kl. 23:22

Truet med kniv ved Vennesla

En mann er pågrepet etter å ha truet andre med kniv på et utsted ved Vennesla i Agder fredag kveld. Ingen kom fysisk til skade. Motivet for handlingen er uklart. Vedkommende er kjørt til arresten, melder politiet i Agder på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vennesla, Agder, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truetmed , kniv, ved, Vennesla
NRK - 14 aug 21 kl. 12:21

Regnbueflagg kappet ned i Vennesla

Alle regnbueflaggene på Venneslabrua ble kappet ned natt til lørdag. Styret i Vennesla Pride sier de er skuffet over at flaggene ikke får henge i fred. Vennesla pride skal lørdag arrangere parade og torvfest i Vennesla..

NRK - 27 jun 21 kl. 02:31

Person truet med kniv i Oslo

En person ble natt til søndag truet med kniv på Schous plass i Oslo. Gjerningspersonen kom også med nedsettende bemerkninger om fornærmedes seksuelle legning. Klokken 02.

NRK - 07 aug 21 kl. 21:40

Pågrepet etter trusler med kniv

En mann i 20-årene fra Hunndalen er pågrepet etter å ha truet politiet med kniv da de var på en velferdssjekk hos ham etter en bekymringsmelding. Mannen ble pågrepet i sitt hjem i Hunndalen i Gjøvik kommune lørdag ettermiddag, opplyser Innlandet politidistrikt. – Vi var på adressen for en såkalt velferdssjekk etter å ha fått bekymringsmeldinger, da opptrådte han truende mot politiet på en slik måte at han ble pågrepet.

NRK - 25 sep 21 kl. 07:13

Truet med kniv i Skjoldavegen

Tre personer i 20-årene er pågrepet etter at en person ble truet med kniv i Skjoldavegen i Haugesund. De ble overrasket i forbindelse med et tyveri, og det var da en av dem trakk frem en kniv. Ingen ble skadet i hendelsen.

NRK - 04 aug 21 kl. 03:42

Voldshendelse ved Vennesla

En person har blitt pågrepet av politiet etter en voldshendelse på en privat adresse ved Vennesla natt til onsdag. Fornærmede er sendt til legevakt for undersøkelse, skal være lettere skadd. Det er relasjon mellom partene, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 01 aug 21 kl. 10:08

Truet festivaldeltakere med kniv

I forbindelse med en festival på Bugøynes, nordvest for Kirkenes måtte politiet rykke ut etter flere voldsepisoder. Blandt annet har en mann i 30-årene tatt med seg en kniv inn på festivalområdet, og truet både gjester og vakter med denne, skriver VG..

NRK - 14 aug 21 kl. 07:18

Truet med kniv på fest i Alta

En mann i 30-årene er pågrepet av politiet i Alta lørdag morgen, etter at han tok fram kniv på en fest. Da hadde han allerede truet flere av festdeltakerne, og blitt bedt om å forlate. Ingen ble skadet i basketaket som fulgte, men mannen er satt i arrest..

NRK - 08 okt 21 kl. 00:25

Truet forbipasserende med kniv

Rett før midnatt natt til fredag ble en person truet med kniv av en forbipasserende mann i Asker sentrum. Melder ble ikke fysisk skadet. –Vi har nå kontroll på en mann i sentrum som vi mistenker for å ha gjort dette, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 29 maj 21 kl. 20:00

Strammer inn i Vennesla

Vennesla strammer inn de lokale smitteverntiltakene etter at kommunen registrerte seks nye smittetilfeller lørdag. Fra og med lørdag holder svømmehallen og kinoen stengt i kommunen. Fredag skjerpet nabokommunen Kristiansand også sine lokale tiltak, etter stor økning i smitten den siste tiden..

NRK - 05 jul 21 kl. 06:44

Én pågrepet etter brann i Vennesla

Syv personer måtte evakueres fra sine boliger da det begynte å brenne i et søppelhus i Vennesla. Politiet mistenker at brannen er påsatt og har nå pågrepet én person. Meldingene om brannen kom klokken 02:40 i natt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann i 20-årene funnet død

Det var en mann i begynnelsen av 20-årene som i ettermiddag ble funnet i havet utenfor Tromsø sentrum. Mannen er bekreftet død og pårørende er varslet, opplyser politiet i Troms..

NRK - 15 minutter siden

Mann funnet i havet er død

En mann i begynnelsen av 20-årene som ble funnet i havet utenfor Tromsø er bekreftet død. Det opplyser politiet i Troms. Pårørende er varslet..

NRK - 30 minutter siden

Haaland scoret dobbel

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz. Nordmannens to mål gjør at han står med ni scoringer i ligaen, to mål mer enn Bayern Münchens storscorer Robert Lewandowski, melder NTB ..

NRK - 30 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 3 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt