NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:34

NRK - 27 sep 23 kl. 20:31

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig. – Dette var en feil som har ydmyket parlamentet og Canada, sa Trudeau til journalister..
Les mer på NRK


Les mer om:
Justin Trudeau, Underhuset, Ukrainas, Volodymyr Zelenskyj, Canada, Trudeau

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trudeau, beklager, ubehagelig, hendelsei , Underhuset
NRK - 03 aug 23 kl. 10:31

Justin Trudeau separert

Canadas statsminister Justin Trudeau og kona Sophie gr hver til sitt etter 18 rs ekteskap, melder Reuters. Hei alle sammen. Sophie og jeg vil dele det faktum at vi etter flere meningsfulle og vanskelige samtaler har bestemt oss for separeres, skriver den canadiske statsministeren p sin Instagram-konto onsdag kveld.

NRK - 14 aug 23 kl. 17:45

Oslo Høyre beklager etter innlegg om ufaglærte

Oslo Høyre beklager etter at de på mandag delte et innlegg om ufaglærte i eldreomsorgen i sine sosiale mediekanaler. I innlegget sto det at «det er for mange ufaglærte som ikke kan noen ting. Og noen har veldig dårlig språk.

Klartale - 04 sep 23 kl. 10:48

Huitfeldts ektemann beklager

Anniken Huitfeldts er utenriksminister. Mannen hennes har kjøpt aksjer. Han kjøpte av Kongsberg Gruppen.

NRK - 16 jan 24 kl. 15:45

Døde etter hendelse i svømmehall

En mann i 60-årene er bekreftet død etter en hendelse i svømmehallen i Spicheren treningssenter i Kristiansand. Det skriver politiet i Agder i en pressemelding. Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 12 tirsdag.

NRK - 21 aug 23 kl. 20:11

Trudeau med skarp kritikk av Facebook

Canadas statsminister Justin Trudeau beskylder Facebook for å sette profitt høyere enn folk sikkerhet mens skogbranner herjer landet. Meta, som er morselskapet til Facebook og Instagram, kunngjorde i sommer at de ville blokkere nyhetsinnhold fra Canada. Årsaken er en ny lov som krever at gigantselskapet betaler utgiverne for lenker og bruk av deres innhold.

NRK - 18 sep 23 kl. 21:54

Trudeau: India kan stå bak drap på sikh-leder

Canadas statsminister Justin Trudeau sier at landets etterretningsopplysninger tyder på at den indiske regjeringen kan ha stått bak drapet på en sentral sikh-leder. Det skriver BBC. Hardeep Singh Nijjar ble skutt og drept utenfor et sikh-tempel i British Columbia i Canada 18.

NRK - 21 sep 23 kl. 18:06

Canada ber India samarbeide om etterforsking

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ber India om å samarbeide etter drapet på separatistleiaren Hardeep Singh Niijar. – Det er ei alvorleg sak som nettopp må takast på alvor. Det er det vi gjer, seier Trudeau.

NRK - 22 sep 23 kl. 20:18

Canada med nytt milliardløfte til Ukraina

Canadas statsminister Justin Trudeau har lovet Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj ytterligere 650 millioner canadiske dollar i bistand. Pengeløftet kom under Zelenskyjs besøk i Canadas hovedstad Ottawa fredag. Bistanden, som tilsvarer over 5 milliarder norske kroner, skal gis til Ukraina over en treårsperiode.

NRK - 15 nov 23 kl. 09:37

Trudeau: Israel må vise tilbakeholdenhet

Canadas statsminister Justin Trudeau oppfordrer Israel til å «utvise maksimal tilbakeholdenhet», og sier at drapet på «kvinner, barn, babyer» i krigen mellom Israel og Hamas må stoppe, ifølge AFP. Det israelske militæret stormet al-Shifa-sykehuset onsdag i det de beskriver som «en presis og målrettet operasjon mot Hamas». Israelske soldater og stridsvogner har i flere dager omringet sykehuset og bedt alle i området om å evakuere.

NRK - 28 nov 23 kl. 06:16

Brannbomber mot jødiske institusjoner i Canada

På nytt har jødiske institusjoner i Canada blitt angrepet med brannbomber. Denne gang er det et samfunnssenter i Montreal som er blitt angrepet. En brannbombe ble kastet gjennom vinduet på hoveddøren til et jødisk samfunnssenter i Montreal natt til mandag og eksploderte inne i gangen, der det tok fyr i et teppe.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Turgåer savnet utenfor Bodø - store styrker deltar

Det pågår et søk etter en mann i 30 årene i området rundt Eidetinden i Bodø kommune. Mannen skal ha gått alene. Redningshelikopter, Røde Kors, Norske redningshunder, Norsk Folkehjelp og politi med drone er satt inn i søket..

NRK - 45 minutter siden

To steinras - vegen stengt til onsdag

Tidligere tirsdag ettermiddag ble det meldt om ett steinras på Valsøyfjordveien mellom Fjærlia og Valsøybotn. Politiet opplyser senere at det er snakk om to steinras. Vegen er nå stengt og skal undersøkes av geolog.

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu vil øke presset mot Hamas

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu sier i en uttalelse tirsdag at han vil øke presset mot Hamas, melder AFP. – Tiden er inne for å øke presset ytterligere, for å få hjem alle gislene – både dem som lever og de døde. De siste dagene har Israel truffet Gazastripen med flere dødelige luftangrep.

NRK - 15 minutter siden

Macron godkjenner regjeringens avskjedssøknad

Den franske presidenten, Emmanuel Macron, godkjenner avskjedssøknaden fra den sittende regjeringen. Det opplyser landets presidentkontor..

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 45 minutter siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 1 time siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com