Dagbladet > Nyheter

Thursday, 18 August, 06:39

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 02:22

Tror sikkerhetsvakt ble dopet

Åtte mennesker mellom 14 og 27 år døde i festivaltragedien i Houston. Nå mistenker politiet at én eller flere personer ble injisert med dop av en ukjent gjerningsmann før panikken brøt ut..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Houston

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, sikkerhetsvakt, ble, dopet
NRK - 30 apr 22 kl. 02:16

Sikkerhetsvakt drept på Vestbredden

En israelsk sikkerhetsvakt ble fredag skutt og drept i et angrep mot den israelsk bosettingen Ariel på den okkuperte Vestbredden, ifølge nødetater og den israelske hæren. To menn flyktet fra stedet, og politiet leter etter dem i området rundt Nablus, skriver avisa Haaretz. Islamistgruppa Hamas, som kontrollerer Gazastripen, hyller angrepet som «en heroisk operasjon», skriver NTB.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 07 nov 21 kl. 14:59

Festival-ofre kan ha blitt dopet

Et av spørsmålene politiet i Houston stiller seg etter at åtte personer omkom under Astroworld-festivalen, er om noen kan ha injisert dem med narkotika, skriver NTB- Det er fremdeles uklart hva som var årsaken til at de åtte personene omkom, og politiet skal blant annet se over videoopptak fra konserten, avhøre vitner og se over konsertprotokollene for å finne svar. Politisjef i Houston, Troy Finner, sier at de også skal undersøke meldinger om at noen i publikum «injiserte andre personer med narkotika», og at en sikkerhetsvakt på festivalen har fortalt politiet at han «kjente et stikk i nakken» mens han prøvde å hjelpe en festivaldeltaker. Vakten mistet bevisstheten, og ble gjenopplivet med en motgift mot opioidoverdose.

Klartale - 27 maj 22 kl. 12:20

Liverpool kan vinne sin tredje pokal for sesongen

Jürgen Klopp er trener for det engelske fotballaget Liverpool. Han ble trener for sju år siden.På den tiden slet Liverpool med å være en av de beste.

NRK - 20 aug 21 kl. 05:47

Flere tror på økonomisk oppgang

Smitteøkningen etter sommeren påvirker ikke folks tro på økonomien i like stor grad som i fjor. Rekordmange tror at oljefondet vil stige i verdi. Opinions koronamonitor for august viser at 36 prosent tror oljefondet vil stige i verdi det neste halvåret.

Dagbladet - 02 apr 22 kl. 18:23

- Dopet ned på byen

Konstanse Oldeide (26) opplevde å bli dopet ned på et utested i Oslo. Politiet har registrert flere tilfeller den siste tida..

Klartale - 20 jun 22 kl. 15:40

Eksperter tror ikke Russland vil bruke atomvåpen

Kristin Ven Bruusgaard tror ikke Vladimir Putin vil bruke strategiske atomvåpen. Hun er postdoktor ved Institutt for statsvitenskap. Hun sier det ikke er mange som tenker på at det kan skje.

NRK - 09 maj 22 kl. 10:41

Fire drept ved valglokaler på Filippinene

Fire er drept i skyteepisoder ved to ulike valglokaler på øya Mindanao på Filippinene. Tre sikkerhetsvakter ble drept i den ene skyteepisoden, mens en stemmegiver ble drept i den andre. Flere er skadd etter angrepene, blant dem enda en sikkerhetsvakt.

NRK - 21 aug 21 kl. 18:31

Flere tror viruset er menneskeskapt

WHO mener det er usannsynlig at koronaviruset kommer fra en Wuhan-lab i Kina, men det er likevel stadig flere nordmenn som tror viruset er menneskeskapt. – Det som tidligere ble regnet som konspirasjonsteorier, er nå blitt mer allment akseptert, sier seniorrådgiver Nora Clausen i Opinion. Gjennom pandemien har Norsk koronamonitor fra Opinion spurt 12.

NRK - 01 nov 21 kl. 12:43

Sikkerhetsfolk anklages for vold

En sikkerhetsansatt i teamet til Brasils president Jair Bolsonaro skal angivelig ha slått en journalist i magen, da journalisten stilte presidenten et kritisk spørsmål på G20-møtet i Roma. Det er ikke klart om den aktuelle sikkerhetsvakten var en av presidentens personlige livvakter eller en italiensk sikkerhetsvakt med oppdrag om å passe på ham. Deler av gemyttene ble fanget på film, men det angivelige slaget i magen vises ikke på opptakene.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Kysset kjæresten - så døde han

Nå er hun siktet for drap..

Dagbladet - 1 time siden

Eline (25) fikk sex-dikt og dødstrusler

Vold, alvorlige trusler og seksuell trakassering. Slik kan hverdagen for de ansatte i Oslo fengsel være..

Dagbladet - 7 timer siden

Vurderte avliving fredag: - Freya forsvant

Nye detaljer om hvalrossen viser at Fiskeridirektoratet allerede fredag hadde en operasjon om eventuell avliving - men at Freya da forsvant..

Dagbladet - 8 timer siden

Slo i hjel mora med feiekost

Den 65 år gamle dattera er siktet for uaktsomt drap..

Dagbladet - 9 timer siden

Skittent badevann hos norsk feriefavoritt

Det har vært en drastisk oppgang i fekal forurensing på flere badeplasser på Mallorca. Det skyldes trolig utdaterte og nedslitte kloakksystemer som lekker ut vann i Middelhavet..

Dagbladet - 9 timer siden

- Hadde hemmelig rom med dameklær

Flere ganger ransaket politiet boligen til mannen som er siktet for drapene på Birgitte Tengs og Tina Jørgensen. En av årsakene skal ha vært påstander om et hemmelig rom..

Dagbladet - 10 timer siden

Fortviler etter brustenging: - Kjempemessig utfordring

Stengingen av 14 fagverksbruer etter brukollapsen på Tretten skaper store problemer i innhøstinga for flere bønder..

Dagbladet - 10 timer siden

Elys triste valg: - Jeg vil dø

Mariann fikk sjokk da hun så morens fot. Vi advarer mot svært sterke bilder lenger ned i artikkelen..

Dagbladet - 11 timer siden

Kraftig økning: «Helvete for Putin»

Bak fiendens linjer har ukrainske geriljasoldater økt antall angrep med 300 prosent den siste tida: - Ikke tilfeldig, sier tidligere forsvarstopp..

Dagbladet - 12 timer siden

Sjokkfunn i guttens (8) hals

Moren fikk sjokk da hun skjønte hva som hadde plaget sønnen i flere år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com