NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 14:16

NRK - 02 juni 21 kl. 07:04

Tror ikke Sp vil stenge ut SV

Kjersti Toppe, Anne Beathe Tvinnereim og Liv Signe Navarsete tror ikke Sp vil nekte å gå i forhandlinger om regjeringssamarbeid med SV etter valget. – At dette er strategien, det tror jeg ikke noe på, sier Sp-stortingsrepresentant Kjersti Toppe til Klassekampen. Mandag siterte Dagbladet anonyme kilder på at leder Trygve Slagsvold Vedum vil forlate regjeringsforhandlingene dersom Ap-leder Jonas Gahr Støre inviterer SV med i forhandlingene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Toppe, Beathe Tvinnereim, Liv Signe Navarsete, Sp, SV, Kjersti Toppe, Klassekampen, Dagbladet, Trygve Slagsvold Vedum, Ap, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, ikkeSp , vil, stengeut SV
NRK - 23 mars 21 kl. 20:01

NHO sier hoteller må stenge

NHO Reiseliv varsler at de fleste hoteller og serveringssteder nå må stenge helt ned, og ber om nye krisepakker raskt. Sammen med skjenkeforbudet gjør tometersregelen at de fleste serveringssteder og hoteller må stenge helt ned, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør, til E24..

NRK - 11 mai 21 kl. 08:42

Hver fjerde skole måtte stenge

I vinter førte økt smittetrykk til at en av fire skoler var nødt til å stenge helt eller delvis. Hver sjette skole hadde problemer med å få tak i elevene. I perioden 4.

NRK - 10 mars 21 kl. 10:11

Tror krisen varer ut året

Ifølge NHOs siste medlemsundersøkelse tror mange norske bedrifter at koronakrisen vil vare ut året eller lenger. Én av tre bedrifter tror ikke de vil være tilbake på normalt nivå før tidligst ved utgangen av året. To av ti bedrifter tror ikke det vil skje før til neste år, mens 7 prosent tror det vil ta enda lenger tid..

NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

NRK - 03 mars 21 kl. 10:00

Vil stenge leir for bostedsløse

Politikere i Tønsberg vil stenge den midlertidige campingen på Trettepletten for EØS-borgere uten fast bosted. Siden 2014 har området blitt brukt av rumenere. Formannskapet behandlet saken på mandag, men kommunestyret fatter endelig vedtak om en uke..

NRK - 19 mars 21 kl. 11:21

Oslo vil trolig stenge barnehager

Oslo vil trolig stenge flere av kommunens barnehager neste uke, skriver VG. Årsaken er høyt sykefravær på grunn av korona, for få tilgjengelige vikarer og smittefrykt, ifølge avisen. «Flere bydeler har meldt om en arbeidssituasjon for de ansatte som nærmer seg det uforsvarlige,» skriver kommunaldirektøren for oppvekst i et brev VG omtaler..

NRK - 24 mai 21 kl. 14:00

Polen nektar å stenge gruve

Polen seier dei ikkje vil følge pålegget frå EU-domstolen om å stenge ei kolgruve. Dei meiner det vil rokke ved energiforsyninga til landet. EU-domstolen kom med eit mellombels påbod etter ein klage frå Tsjekkia, som seier gruva har tappa grunnvatnet på tsjekkisk side av grensa.

Dagbladet - 09 april 21 kl. 04:52

Nekter å stenge ned: - Frihet er uvurderlig

Brasil fortsetter å slå dystre coronarekorder, og helsevesenet er i ferd med å knele. Men president Jair Bolsonaro vil ikke stenge ned landet..

VG - 07 mars 21 kl. 10:49

Lokalpolitikere vil stenge byggeplasser med mye smitte

Bydel Frogner i Oslo ber om at skal være mulig å stenge byggearbeidsplasser hvor det er påvist mye smitte..

Aftenposten - 15 juni 21 kl. 15:37

Må stenge hovedvannledning i Oslo for å lete etter lekkasje

Vann- og avløpsetaten i Oslo vil 23. juni stenge en av byens tre hovedvannledninger for å lete etter en lekkasje..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Russland stenger 49 nettsteder

Medietilsynet i Russland stengte mandag 49 nettsteder som er tilknyttet virksomheten til regimekritiker Aleksej Navalnyj, opplyser en nær medarbeider. Leonid Volkov opplyste på tjenesten Telegram at det var riksadvokatens kontor som hadde bestemt at alle de 49 nettstedene skulle stenges samtidig..

NRK - 30 minutter siden

Fikk kutt i hodet av båtpropell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvaler har blitt overkjørt av en båt. Mannen fikk ett kutt i hodet, men var i god form da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land, forteller skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 10 minutter siden

32,2 prosent er fullvaksinerte

3.403.937 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk mandag.

NRK - 30 minutter siden

Fikk kutt i hode av propell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvale ble overkjørt av en båt. Han fikk ett kutt i hodet, men var i god vigør da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land. Det opplyser skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 15 minutter siden

600 millioner på utenlandsferie

Forbruket til nordmenn i utlandet har doblet seg fra sommeren i fjor, viser tall fra DNB. I år har deres kunder lagt igjen 629 millioner kroner utenlands. Østlendinger er rausest med kortbruken, mens kunder fra Nordland og Troms og Finnmark har brukt minst..

NRK - 30 minutter siden

Stormzy utstilles Madame Tussaud

En voksfigur av rapstjernen Stormzy blir Madame Tussauds nyeste tilskudd. Den annonserte det verdensberømte London-museet selv på Twitter mandag..

NRK - 30 minutter siden

Antistoff-testing hos fastlegen

Fra mandag er det mulig å ta en antistoff-test hos fastlegen for å slå fast om du har hatt korona og kun trenger én vaksinedose. Du trenger kun én vaksinedose for å være fullvaksinert hvis du har hatt korona tidligere. Men testen er ikke for alle, presiserer FHI-lege Joakim Øvrebø.

NRK - 45 minutter siden

Navalny-nettsted angivelig blokkert

Den fengslede Kremlin-kritikeren Alex Navalnys sier via sine folk at hans nettsted er blitt blokkert av det russiske datatilsynet. På onsdag godkjente en russisk domstol påtalemyndighetenes anmodning om å erklære organisasjoner knyttet til Navalny som ekstremistiske..

NRK - 45 minutter siden

Navalny sitt nettsted blokkert

Den fengslede Kremlin-kritikeren Alex Navalnys sier via sine folk at hans nettsted er blitt blokkert av det russiske datatilsynet. Roskamnadzor er landets føderale tjeneste for overvåkning av media blant annet media, altså de bestemmer om noe skal sensureres. På onsdag godkjente en russisk domstol påtalemyndighetenes anmodning om å erklære organisasjoner knyttet til Navalny som ekstremistiske..

NRK - 1 time siden

DNB-kunder doblet utenlandsforbruk

Forbruket til nordmenn i utlandet har doblet seg fra sommeren i fjor, viser tall fra DNB. I år har deres kunder lagt igjen 629 millioner kroner utenlands. Det viser tall for kortbruken til DNB-kunder for perioden 21.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt