E24 > Økonomi

Wednesday, 01 February, 11:07

E24 - 01 dec 22 kl. 21:32

Tror boligprisene skal falle videre: – Kan se for oss bratt nedgang frem mot jul

Økonomer venter nedgang i boligprisene de neste månedene og sier det ikke er utenkelig med minustegn foran prisutviklingen i 2023..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, boligprisene, skal, falle, videreKan se , foross , bratt nedgang frem mot jul
NRK - 05 okt 22 kl. 10:59

Sterk nedgang i boligprisene i september

Boligprisene sank med 2,2 prosent i september 2022. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,6 prosent. - Boligprisene falt kraftig i september.

NRK - 09 sep 22 kl. 08:08

SSB spår at boligprisene vil falle de to neste årene

Statistisk sentralbyrå (SSB) anslår at boligprisene vil falle de to neste årene. – Vi anslår at boligprisene faller i 2023 og 2024. Årsaken er i hovedsak svakere realinntektsvekst som følge av økte priser, lavere sysselsetting og høyere renter, sier administrerende direktør Geir Axelsen i SSB.

NRK - 05 sep 22 kl. 11:00

Sterk oppgang i boligprisene i august

Boligprisene steg med 1,9 prosent i august 2022, viser tall fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,6 prosent. Boligprisene i Norge har så langt i 2022 steget med 9,1 prosent.

NRK - 04 jan 23 kl. 11:00

Boligprisene falt 0,9 prosent i desember

Boligprisene bruker å falle på slutten av året. Årets prisfall i desember var nesten som normalen. Sesongkorrigert steg boligprisene med 0,2 prosent i desember.

NRK - 29 aug 22 kl. 08:17

Bank spår kraftig boligprisfall i Sverige

Mens de fleste prisene skyter i været, spår Nordea at boligprisene i Sverige kan falle med 15 prosent. Det er målt fra toppunktet i mars i år fram til midten av 2023 Nordea anslår at boligprisene vil falle med 15 prosent. Et tidligere anslag har vært et prisfall på 10 prosent.

E24 - 15 dec 22 kl. 10:04

Venter 4,3 prosent fall i boligprisene i 2023

Norges Bank venter at boligprisene vil falle med 4,3 prosent neste år. For tre måneder siden ventet banken at prisene ville falle med 2,4 prosent neste år..

Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:14

Økonomer spår høy lønnsvekst

Årets lønnsoppgjør kan bli bedre enn ventet, tror Nordeas økonomer. Men det kan føre til at Norges Bank jekker opp renta enda et hakk. – Vi må regne med en ny renteheving i mars.

NRK - 22 jul 22 kl. 15:29

Ein person har falle i Rauma

Ein person har falle på veg opp fjellet Store Venjetind i Rauma. Personen var i følge med ein annan person. – Personen har falle fleire meter, men det skal berre vere snakk om mindre personskadar.

NRK - 24 nov 22 kl. 08:36

NBBL: Fire av ti tror på boligprisfall det neste året

Tall fra NBBLs boligmarkedsbarometer for november viser at 40 prosent tror på videre boligprisfall de neste tolv månedene. – Forventninger om boligprisfall kan virke dempende på boligetterspørselen. Tror man boligprisene skal falle, vil man kanskje utsette boligkjøpet eller utvise forsiktighet i budrundene.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

EU legger fram svar til USAs industriskattepakke

EU legger onsdag fram sine planer for å demme opp for trusselen grønne, amerikanske industrisubsidier utgjør for europeisk industri..

E24 - 1 time siden

Energikommisjonen legger frem rapport

Norge må bygge ut mye mer kraft for å kunne nå klima- og industripolitiske mål, ifølge Energikommisjonen..

E24 - 1 time siden

Sissener dumpet alle Flyr-aksjene før konkursmelding

Forvalter Jan Petter Sisseners fond har vært største Flyr-aksjonær, men solgte de siste aksjene samme dag som flyselskapet begjærte seg konkurs..

E24 - 2 timer siden

Rec Silicon skyter fart på positiv Oslo Børs

Hovedindeksen fortsetter å klatre onsdag. Rec Silicon stiger kraftig etter avtale som kan sette Moses Lake-anlegget i sving..

E24 - 2 timer siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen fortsetter å klatre onsdag..

E24 - 2 timer siden

VG og E24s handlekurv: To lavpriskjeder med kraftig prishopp over natten

To av lavpriskjedene la på matprisene rundt 10 prosent fra tirsdag til onsdag. Kiwis priser er uendret, men bildet kan endre seg i løpet av dagen..

E24 - 2 timer siden

Flyr ble utkonkurrert av to konkursbo

Det lukter av Flyr-konkursen, men ikke på grunn av det Flyr-folkene har gjort..

E24 - 3 timer siden

Dette skjer i dag: Fersk rentebeslutning fra den amerikanske sentralbanken

Er man markedsentusiast er kanskje mest fokus rettet vestover onsdag, mot rentebeskjeden fra Federal Reserve. Men det er også nytt å finne før den tid, på vårt eget kontinent, denne første dagen i februar..

E24 - 2 timer siden

Venter oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen vil fortsette å klatre onsdag, tror analytiker..

E24 - 2 timer siden

Analytikerne venter Equinor-resultat på 144 milliarder

Pengene fosser fortsatt inn i oljekjempen, men analytikerne venter at resultatet i fjerde kvartal falt etter rekordresultatet i forrige kvartal..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com