VG > Utenriks

Tuesday, 19 October, 14:17

VG - 20 sep 21 kl. 11:08

Tror TikTok står for økning av tics

Flere klinikker i utlandet opplever en økning av unge som har tics. Forskere mener utbruddet skyldes at unge har sett videoer på TikTok av andre med tics..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
TikTok

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, TikTok, står, for, økningav , tics
NRK - 15 okt 21 kl. 08:44

TikTok profil utestengt

Den kjende TikTok-profilen Addison Rae er permanent utestengt frå plattforma, melder Rae sjølv på Twitter. Ho er utestengd frå TikTok for å ha brote fleire av plattforma sine retningslinjer, står det i Twittermeldinga. TikTok stjerna hadde rundt 84 millionar følgjarar, skriv The Wall Street Journal..

Klartale - 25 jun 21 kl. 16:15

Skjult reklame fra norske Tiktok-brukere

Forbrukerrådet sier Tiktok-brukere kan ha brukt skjult reklame. Det gjelder 24 av de meste kjente Tiktok-brukerne fra Norge..

NRK - 13 jul 21 kl. 08:53

Ga kona piskeslag for Tiktok-bruk

En mann er dømt til 60 dagers fengsel for å ha pisket, slått og sparket kona si etter at hun brukte Tiktok. Da mannen i 40-årene ønsket svar på om kona hadde mannlige «venner» på Tiktok, utartet det til en krangel hvor kvinnen ble utsatt for slag, spark og sju piskeslag med ledningen til en mobillader, skriver Moss Avis. Hendelsen fant sted i Moss i februar.

NRK - 10 aug 21 kl. 11:30

TikTok mest lasta ned i 2020

TikTok blei den mest lasta ned appen i verda i 2020, melder BBC. På dei fire neste plassane på topplista er det appar eigd av Facebook. Dåverande president i USA, Donald Trump, truga i fjor med å forby TikTok i USA.

Aftenposten - 04 sep 21 kl. 07:00

Jeg tror ikke Tiktok er svaret på å nå unge velgere. Men jeg har andre ideer.

Jeg tror ikke Tiktok er svaret. Men jeg har noen andre ideer..

NRK - 28 maj 21 kl. 15:31

EU går til sak mot TikTok

EU går til sak mot videodelingstjenesten TikTok, melder nyhetsbyrået AFP. Begrunnelsen skal være reklamer inne på det sosiale mediet som retter seg mot barn..

NRK - 28 maj 21 kl. 15:31

EU åpnerl sak mot TikTok

EU går til sak mot videodelingstjenesten TikTok, melder nyhetsbyrået AFP. Begrunnelsen skal være reklamer inne på det sosiale mediet som retter seg mot barn. Selskapet skal få en måned til å svare på klager om egen praksis..

VG - 04 jun 21 kl. 13:22

Alexander Rybak «kuppet» fankonto på TikTok: – Helt drøyt

Alexander Rybak (35) letter på sløret om studier, om nerver som fortsatt gir hjertebank – og den plutselige suksessen på TikTok..

VG - 04 jun 21 kl. 17:43

Raja om hets på TikTok: – Skrekkelig å lese

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja fikk vondt i magen etter å ha lest om Marius Natland (20) og Katarina Juni Moneta (22) som blir utsatt for grov hets på TikTok..

Dagbladet - 09 jun 21 kl. 08:42

Advarer mot drapsvideo på TikTok

En grusom drapsvideo har sirkulert på TikTok. Nå ber ekspertene foreldre om å ta kontroll av barnas sosiale medier-bruk..

Fler nyheter fra VG

VG - 23 timer siden

Parlamentet minnes knivdrept politiker: Ønsker mildere ordskifte

Det britiske underhuset trer sammen i dag for å minnes representanten som fredag ble knivdrept: – I dag kan vi starte på ny, sier speaker sir Lindsay Hoyle..

VG - Igår: 03:15

Misjonærer kidnappet i Haiti: – Be for oss

17 amerikanske misjonærer og familiemedlemmer ble lørdag kveld bortført i Haiti. De siste månedene har mengden vold og kriminalitet har steget betraktelig i det fattige landet..

VG - I førrgår: 01:40

Kastrerer Pablo Escobars «kokain-flodhester»

Narkokongen ble skutt og drept i 1993. Siden den gang har kjæleflodhestene hans ivrig formert seg – og blitt en trussel for det lokale dyrelivet..

VG - 16 okt 21 kl. 10:09

Fugl ble frigjort – gir håp til afghanere

En liten fugl spiller hovedrollen i en uvanlig og rørende fortelling om den farlige og kaotiske evakueringen fra Afghanistans hovedstad Kabul i høst..

VG - 16 okt 21 kl. 04:11

Tysk flomoffer funnet i Nederland etter flere måneder

En kvinne som var savnet etter flommen i Tyskland juli, skal ha blitt ført 300 kilometer i vannmassene. Nå er hun funnet i Nederland..

VG - 16 okt 21 kl. 02:05

EU fordømmer meldinger fra Slovenias statsminister som antisemittiske

Slovenias statsminister Janez Jansa beskylder flere EU-politikere for å være marionetter for den jødiske milliardæren George Soros. Det får EU og Nederlands statsminister til å reagere..

VG - 15 okt 21 kl. 19:37

Storbritannia i sorg etter drap på politiker: – Lokalsamfunnets mann

SOUTHEND-ON-SEA (VG) Drapet på Sir David Amess sender sjokkbølger over de britiske øyer. Flere ønsker tiltak som vil øke sikkerheten til de folkevalgte..

VG - 15 okt 21 kl. 19:37

Krever tiltak etter drapet på Sir David: – Nå er det på tide

Drapet på Sir David Amess sender sjokkbølger utover den britiske øya. Flere stemmer løfter behovet for tiltak som vil øke sikkerheten til britiske parlamentarikere..

VG - 15 okt 21 kl. 14:45

Britisk toppolitiker døde etter knivstikking i kirke

Den britiske parlamentarikeren David Amess (69) er knivstukket flere ganger, og døde senere av skadene, ifølge flere britiske medier..

VG - 15 okt 21 kl. 01:49

Intern liste lekket: Disse navnene er bannlyst av Facebook

Facebook skal operere med en liste på over 4000 bannlyste navn. Brukere kan bli utestengt eller få innlegg slettet hvis de nevner noen av dem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt