NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:17

NRK - 19 okt 21 kl. 15:00

Trond Giske-film til Amsterdam

Dokumentarfilmen «Trond Giske – Makta rår», har blitt invitert til IDFA, verdens største dokumentarfilmfestival. Dokumentaren av Håvard Bustnes får verdenspremiere i Amsterdam, i seksjonen Frontlight på IDFA. Filmen handler om tiden fra han var ungdomspolitiker, til han på dramatisk vis bestemte å trekke seg fra politikken etter anklager om seksuell trakassering, ifølge Norsk filminstitutt. Også ungdomsdokumentaren «Bortebane» er invitert. Filmen av Line Hatland som skal konkurrere i programmet IDFA Competition for youth documentary..
Les mer på NRK


Les mer om:
Giske, IDFA, Håvard Bustnes, Amsterdam, Frontlight, Norsk, Line Hatland, IDFA Competition

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trond, Giske-film, til, Amsterdam
NRK - 24 sep 21 kl. 15:53

Trond Giske blir pappa igjen

Trond Giske og Haddy Njie blir foreldre igjen, det stadfestar Giske på Facebook og Nije på Instagram. Frå før av har paret ei dotter, og Giske har ei dotter frå eit tidlegare forhold. Paret har vore kjærastar sidan 2014, og gifta seg i 2019..

NRK - 19 okt 21 kl. 15:00

Trond Giske-film til filmfestival

Dokumentarfilmen «Trond Giske – Makta rår», har blitt invitert til IDFA, verdens største dokumentarfilmfestival. Det samme har ungdomsdokumentaren «Bortebane»..

NRK - 13 sep 21 kl. 22:23

Giske tar farvel

Mange spådde Trond Giske som Arbeiderpartiets neste statsministerkandidat – men slik ble det ikke. NRK har møtt ham på Arbeiderpartiets valgvake i Trondheim. Her ser Giske på at Arbeiderpartiet under Støre går mot drømmeregjering, mens han selv ikke tar gjenvalg..

VG - 24 sep 21 kl. 15:41

Trond Giske og Haddy Njie venter barn igjen

Trond Giske og Haddy Njie skal bli foreldre igjen..

VG - 24 sep 21 kl. 15:41

Trond Giske og Haddy Njie blir foreldre igjen

Trond Giske og Haddy Njie venter sitt andre barn sammen..

NRK - 28 sep 21 kl. 20:03

Trond Giske på sjukehus

Trond Giske ligg på akutten på Ullevål sjukehus. Det skriv han på Facebook-sida si. Han skriv at diagnosen er gallestein og betennelse etter effektive undersøkingar, og at han skal i narkose og opererast i morgon.

VG - 28 sep 21 kl. 20:15

Trond Giske innlagt på sykehus

Avtroppende stortingsrepresentant Trond Giske (Ap) er innlagt på akutten på Ullevål sykehus med gallestein og betennelse..

NRK - 28 sep 21 kl. 20:03

Trond Giske lagt inn på sjukehus

Trond Giske ligg på akutten på Ullevål sjukehus. Det skriv han på Facebook-sida si, der han og har lagt ut bilde. Han skriv at diagnosen er gallestein og betennelse etter effektive undersøkingar, og at han skal i narkose og opererast i morgon.

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 10:23

Aftenposten og fire andre aviser ikke felt i PFU etter klage fra Trond Giske

Trond Giske klaget fem aviser inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU. Avisene har ifølge PFU ikke brutt god….

VG - 27 okt 21 kl. 10:26

Fem Schibsted-aviser ikke felt i Pressens Faglige Utvalg etter klage fra Trond Giske

PFU mener fem Schibsted-aviser ikke brøt god presseskikk da de i august 2020 publiserte avisartikler om to AUF-kvinner som varslet mot Trond Giske..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt