NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 05:56

NRK - 22 april 21 kl. 16:27

Treplanting og migrantløsning

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorbere millioner av tonn CO2. Mexicos president inviterer Biden til å finansiere treplanting i Guatemala, El Salvador og Honduras også. President Andres Manuel Lopez Obrador foreslo også at USA kan bruke migranter til å plante trær hos seg, for så å gi dem opphold etter noen år, slik at regionen kan «løse flyktningkrisen uten bruk av makt, men på en human måte som skåner naturen og overlater en levelig planet til fremtidens generasjoner.
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, CO2, Biden, Guatemala, Salvador, Honduras, Andres Manuel Lopez Obrador

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Treplantingog , migrantløsning
NRK - 22 april 21 kl. 16:27

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2.

VG - 01 feb. 21 kl. 15:19

Raja møtte norske festivalarrangører: Vil finne festival-løsning i sommer

De neste to ukene skal norske festivaler jobbe på spreng for å finne en løsning på festivalsommeren 2021..

VG - 04 feb. 21 kl. 16:56

Lørenskog-saken: Derfor tror politiet på løsning

Får Lørenskog-mysteriet sin løsning? Signaler fra etterforskningen peker på optimisme og tro på oppklaring. Statsadvokaten er ikke bekymret..

NRK - 04 feb. 21 kl. 23:12

Saudi-Arabia støtter Jemen-løsning

Saudi-Arabia gjentar at de er positive til en løsning i Jemen etter at USAs president Joe Biden trakk dette fram i en tale torsdag. Biden kunngjorde torsdag at USA stanser støtten til den saudi-ledede koalisjonens krigføring i Jemen..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 13:29

Opptaket til høyere utdanning kan bli urettferdig. Her er vårt forslag til en samlende løsning.

Vi som skriver denne teksten, tilhører konkurrerende kull. Sammen har vi kommet frem til en felles løsning..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 05 mars 21 kl. 15:35

Norwegian nærmere løsning

En irsk dommer har i dag gitt Norwegian lov til å levere tilbake 25 fly og avslutte kontraktene med fire gjenstridige kreditorer. Det melder DN og E24. Dermed er selskapet ett skritt nærmere en løsning på krisen selskapet befinner seg i..

E24 - 17 mars 21 kl. 13:49

Virke Reiseliv: – Norge må prioritere EUs vaksinepass-løsning

Virke Reiseliv mener Norge må prioritere å knytte seg til EUs vaksinepass-løsning, og at dette vil være viktig for å få i gang reisevirksomheten..

NRK - 24 mars 21 kl. 19:19

Lover samarbeid om vaksineløsning

EU og Storbritannia jobber med en «vinn-vinn» vaksineløsning, heter det i en felles uttalelse som flere nyhetsbyråer melder om. Uttalelsen kommer etter at EU-kommisjonen tidligere på dagen strammet inn vaksineeksporten..

NRK - 08 april 21 kl. 19:49

Lover å løse drivstoffproblemer

Regjeringen lover å finne en løsning på problemet med at en rekke flyplasser i Nord-Norge, blant annet Røst, ikke kan tilby drivstoff til redningshelikoptrene. Vi jobber for å finne en løsning, opplyser Samferdselsdepartementet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 1 time siden

1,4 milliarder innbyggere i Kina

En ny folketelling i Kina viser at landet har 1,411 milliarder innbyggere. Det er kinesiske myndigheter som tirsdag offentliggjorde resultatet fra folketellingen, som ble gjennomført i fjor. Kina foretar folketellinger hvert tiende år.

NRK - 1 time siden

Ber folk holde seg unna stillas

Stillaset som ble tatt av vinden på Fantoft i Bergen mandag kveld, er sikret slik at det ikke raser mer, men fortsatt kan ikke folk bevege seg fritt i området. Natt til tirsdag opplyser Vest politidistrikt at presenningen rundt stillaset er delvis demontert og sikret. – Stillaset er sikret slik at det ikke raser mer, men ikke sikret nok til at det er fri ferdsel i området.

NRK - 2 timer siden

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860.

NRK - 2 timer siden

Nedgang for børsen i Tokyo

Børsen i Tokyo åpnet tirsdag med nedgang i kjølvannet av fallet i New York dagen før. Nikkei 225-indeksen falt 0,94 prosent da handelen startet i den japanske hovedstaden tirsdag morgen. Den bredere sammensatt Topix-indeksen falt 0,64 prosent..

NRK - 2 timer siden

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad.

NRK - 2 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger stanset

I Stavanger har fem hus fått vann i kjeller etter en vannlekkasje i en gate. En kjeller har fått halvannen meter med vann, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannlekkasjen i gaten ble stanset ca.

NRK - 3 timer siden

Karakterer til NTNU-studenter delt

314 studenter i et emne ved NTNU fikk en epost med ei liste over hvem som hadde bestått og ikke bestått en obligatorisk innlevering – i sikkerhet og personvern. Ifølge Khrono skal lenken til lista over studenter være deaktivert, men studentene som lastet den ned, har tilgang til alle navnene med karakter. Innleveringen var i enmet TDT4237 «programvaresikkerhet og personvern» ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

NRK - 3 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger

I Stavanger har brannvesenet rykket ut etter melding om vannlekkasje ved Tasabekken Hafrsfjord. Mannskap fra Kvernevik brannstasjon bistår beboere før vann trenger inn i bolig, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannverket i kommunen er varslet og skal være på vei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt