Klartale > Nyheter

Monday, 27 March, 21:37

Klartale - 27 jan 23 kl. 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut. Hvis han ønsker noe mer av meg, må det gå via advokatene Gulstad og Meling, sier Arvid Sjødin.– Men da må han trekke en grense mot støttegruppen.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Viggo Kristiansen, Viggo, Gulstad, Meling, Arvid Sjødin, Baneheia, Bjørn André Gulstad, Brynjar Meling, Kristiansens, Sjødin, Viggo Kristiansens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trekker, segsom , Viggo, Kristiansens, advokat
Klartale - 21 okt 22 kl. 14:31

Jubel hos familien og venner av Kristiansen

Fredag ble det kjent at Riksadvokaten vil be om at Viggo Kristiansen blir frikjent i Baneheia-saken.– Veldig, veldig deilig. En fantastisk følelse.

NRK - 17 dec 22 kl. 13:59

Mehl: Kristiansens erstatning kan utbetales før nyttår

Justisdepartementet har vært i dialog med Statens sivilrettsforvaltning om en erstatning til Viggo Kristiansen. Dermed kan en erstatning utbetales allerede før nyttår. Fredag sa Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) til NRK at det er naturlig at Viggo Kristiansen får erstatningen så fort som mulig, og at man vurderer å få utbetalt deler av erstatningen på forskudd.

Klartale - 21 okt 22 kl. 09:44

Venter på avgjørelse i Baneheia-saken

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud har bestemt seg. Klokken 13 kommer han med innstillingen fra påtalemyndigheten i saken mot Viggo Kristiansen. 19.

Klartale - 16 dec 22 kl. 10:03

Justisministeren sa unnskyld til Viggo Kristiansen

Emilie Enger Mehl holdt pressekonferanse torsdag kveld. Mehl er justisminister. Hun snakket om Viggo Kristiansen, som ble dømt i Baneheia-saken.

NRK - 21 okt 22 kl. 15:00

– Gjenopptagelseskommisjonen må vurdere om de har noe her å gjøre

Viggo Kristiansens forsvarer Arvid Sjødin mener Gjenopptagelseskommisjonen må vurdere sin rolle etter frifinnelsen av Viggo Kristiansen. Viggo Kristiansen begjærte saken gjenopptatt fem ganger før han til slutt fikk medhold i 2021. Det skal likevel ha vært uenighet innad i kommisjonen om saken skulle bli prøvd på nytt eller ikke.

NRK - 02 jan 23 kl. 11:45

Staten jobber for rask utbetaling til Viggo Kristiansen

Statens sivilrettsforvaltning behandler mandag spørsmålet om en forskuddsbetaling på erstatningen Viggo Kristiansen skal få fra staten. Det bekrefter de overfor NTB mandag. Viggo Kristiansen ble endelig frifunnet i Baneheia-saken før jul.

NRK - 27 okt 22 kl. 11:14

Kristiansens forsvarer vil klage på avgjørelsen

Viggo Kristiansens forsvarer Arvid Sjødin sier til NRK at de ønsker å klage på avgjørelsen til Spesialenheten for politisaker, som har etterforsket Agder-politiet i forbindelse med Baneheia-saken. Spesialenheten valgte å henlegge saken mot Agder-politiet, noe Kristiansens forsvarer reagerer på. – Så sant det er klagerett, noe jeg tror det er, så vil vi klage på det, sier Sjødin til NRK..

NRK - 24 mar 23 kl. 10:40

TV2: Viggo er ikke overrasket

Viggo Kristiansen er ikke overrasket over at Riksadvokaten ønsker å forfølge saken mot Jan Helge Andersen, sier han til TV2. – Jeg må si at tilliten min til rettssystemet er styrket etter dette. Når det er sagt, mener jeg at dagens utfall er forventet, sier Viggo Kristiansen.

Aftenposten - 21 okt 22 kl. 12:38

Viggo Kristiansens advokat: – Jeg er helt sikker på at han frifinnes

– Jeg er helt sikker på at han frifinnes, sier Arvid Sjødin, Viggo Kristiansens forsvarer..

Klartale - 15 dec 22 kl. 14:14

Mener det er flaks at Kristiansen slapp ut

Svært få kan forstå hva det vil si å være i fengsel i 21 år. Enda færre kan forstå hvordan det er når du er uskyldig, sa Bjørn André Gulstad. Han er en av advokatene til Viggo Kristiansen.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Tips til en skrekkelig påske

Her får du ti gode tips til skumle bøker du kan lese i påsken. «Den lille fremmede» av Sarah WatersSpøkelser hører til i store, britiske herskapshus. Sarah Waters tar oss med til et slikt miljø.

Klartale - 7 timer siden

Sparer vi oss til dårlig helse?

Nordmenn spiste mindre frukt i 2022. Det viser tall fra Opplysnings-kontoret for frukt og grønt (OFG). De mener det kan være flere grunner til det.

Klartale - 7 timer siden

Demonstrerer i gatene på grunn av høye priser

Folk i Kenya protesterte forrige uke. Det ble voldelige mellom demonstrantene og politiet. En student døde.

Klartale - 8 timer siden

Nå skal de diskutere lønn

Lands-organisasjonen (LO) skal diskutere lønn. De diskuterer for arbeidere i 25 forskjellige fagforbund. De møter Næringslivets Hoved-organisasjon (NHO).

Klartale - 9 timer siden

Russisk mann har spionert i Polen

Påtale-myndighetene i Gdansk i Polen har pågrepet enda en russisk mann. Han er mistenkt for spionasje. Ni russere ble nylig siktet for det samme.

Klartale - 13 timer siden

Erna fortsetter som Høyre-leder

62 år gamle Erna Solberg er leder i Høyre. Hun fortsetter med det i to år til. I helga valgte partiet henne igjen.

Klartale - 13 timer siden

Kalvå kan smile hele veien til banken

Anne Kjersti Kalvå driver med langrenn. Denne sesongen har hun vært veldig god. Hun har vunnet flere løp.

Klartale - 13 timer siden

Kjøtt som kan inneholde salmonella har blitt solgt

Kjøtt som kan ha inneholdt salmonella har blitt solgt flere steder. Produktene har blitt solgt over tid.– Det dreier seg om rundt 70 tonn, sier Ingeborg Sveinsdottir til avisa Nationen.

Klartale - 13 timer siden

Demonstrerer mot ny lov

Israels forsvarsminister Yoav Gallant måtte slutte. Det bestemte statsminister Benjamin Netanyahu. Årsaken var at Gallant var kritisk til en lov Netanyahu ville lage.

Klartale - 15 timer siden

Uganda vil ha ny lov mot homofili

For folk fra Uganda har det vært ulovlig å være homofil. Slik at det vært siden kolonitiden. Nå har nasjonal-forsamling lagt fram et nytt forslag, som vil gjøre det enda vanskeligere å være homofil.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com