VG > Økonomi

Thursday, 21 October, 16:22

VG - 16 sep 21 kl. 20:59

Trekker seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Venstre, Sondre Hansmark, Unge Venstre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trekker, segsom , Unge, Venstre-leder, tideå , takke, for seg
NRK - 16 sep 21 kl. 16:45

Unge Venstre-leder trekker seg

Sondre Hansmark trekker seg, etter fire år som leder i Unge Venstre – Jeg kommer til å gå av som leder ved landsmøtet vårt om noen uker. Jeg har hatt fire fantastiske år, og jeg er så stolt av alt Unge Venstre og Venstre har fått til, skriver han på Facebook..

VG - 16 sep 21 kl. 20:59

Gir seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på..

NRK - 06 jul 21 kl. 12:57

Unge Venstre sier unnskyld til AUF

AUF har stått alene i en kamp som Unge Venstre burde kjempet sammen dem, sier Unge Venstre-leder Sondre Hansmark. Han ber ungdomspartiet om unnskyldning. – Debatten etter 22.

NRK - 26 sep 21 kl. 17:22

Innstilt som leiar i Unge Venstre

Valkomiteen har samrøystes innstilt Ane Breivik som ny leiar av Unge Venstre. Ho tek over vervet etter Sondre Hansmark som går av som leiar i november. Ho er i dag første nestleiar i Unge Venstre og første vara til Stortinget for Hordaland..

VG - 06 jul 21 kl. 10:20

Unge Venstre-leder: – Unnskyld, AUF

I et debattinnlegg i Vårt Land tirsdag beklager Unge Venstre-leder Sondre Hansmark til AUF for at de har stått alene «i en kamp vi burde kjempet sammen med dem»..

NRK - 13 sep 21 kl. 20:11

Unge Venstre-leder: – Vi er nervøse

Leder for Unge Venstre, Sondre Hansmark, sier til NRK han er spent på kveldens valgresultat. – Vi er smertelig klar over hva det vil si å havne under sperregrensen, så det er nok mange som er litt nervøse for det. Men jeg tror det kommer til å gå bra, uten at jeg skal si altfor mye om det, sier en tydelig spent ungdomspolitiker.

NRK - 07 jul 21 kl. 23:03

Flere partier: Unnskyld, AUF

Unge Høyre og Senterpartiet følger Unge Venstre som har sagt unnskyld til AUF for manglende støtte etter Utøya-angrepet. Unge Høyre-leder Ola Svenneby lover at når AUF etterlyser debatt, skal han stille opp. Han sier til NTB at «i møte med hat og trusler skal AUF aldri måtte stå alene».

NRK - 17 aug 21 kl. 11:44

Åpner for nye allianser på sikt

Venstre-leder Guri Melby mener et regjeringsskifte kan føre til nye allianser på Stortinget og åpner for at partiet kan samarbeide med venstresiden – på sikt. – Styrken i et sentrumsparti er jo at man reelt kan samarbeide begge veier. Og det mener jeg er fremtiden for Venstre, sier Melby i et intervju med Vårt Land.

NRK - 18 sep 21 kl. 17:20

Listhaug: Bra at Ropstad trekker seg

Partileder Sylvi Listhaug i Frp sier hun forstår at Kjell Ingolf Ropstad trekker seg som statsråd og partileder etter det som er kommet fram de siste dagene. – Det er bra at Ropstad trekker seg. Det som har kommet fram de siste dagene er alvorlige forhold, og jeg forstår godt at han nå velger å trekke seg.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 08:00

Ti kjappe med Unge Venstre: – Det er mye tryggere å ha et weed-monopol

Sondre Hansmark, leder i Unge Venstre, synes det er synd at rusreformen ble «drept»..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Skistriden løst: Så glatt at det er frekt

(ULLEVAAL STADION) Elendig ledelse i Bråthen-saken har påført skisporten dype sår. Hvis det ikke hadde vært for smerten, hadde forsøket på å glatte over det hele fremstått småkomisk..

VG - 1 time siden

Færre unge menn stemte ved valget

Valgets store tapere er unge menn. Ferske tall viser at kjønnsforskjellen er aller størst hos unge mellom 18-24 år, der langt flere kvinner enn menn brukte stemmeretten..

VG - 4 timer siden

Kilder til VG: Bråthen-saken er løst

Et «gammelt» forslag til løsning skal ligge på bordet for å løse den opprivende konflikten mellom ledelsen i Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen (52). Nå skal partene være enige om å gå for nettopp denne løsningen..

VG - 3 timer siden

Ny undersøkelse: Verstappen mest populær blant Formel 1-fansen

Red Bull-sjefen sier at Max Verstappen (24) ble skuffet over påstandene om at han tok en kalkulert beslutning da han krasjet med Lewis Hamilton (36) på Monza. Derimot kan nederlenderen glede seg over å være den mest populære føreren i Formel 1..

VG - 3 timer siden

Åpenhetens pris

Åpenhet om personlige problemer er ofte bra. Når syke og sårbare mennesker eksponeres i mediene, kan prisen likevel bli for høy..

VG - 4 timer siden

Filmanmeldelse «Nordsjøen»: Den tredje «Bølgen»

… eller den fjerde, litt etter hvordan man teller. Kanskje holder det med norske katastrofefilmer nå?.

VG - 4 timer siden

Coronasmitten stiger kraftig igjen

Mens de skandinaviske landene har fått god kontroll med coronapandemien, skyter smitten i været i mange europeiske land. Vaksineskepsis får skylden..

VG - 5 timer siden

Nato-sjefen refser atom-traktat - Norge bøyer ikke av

BRUSSEL (VG) Det har vakt oppsikt at Støre-regjeringen vil gjøre Norge til observatør i arbeidet med en traktat om atomvåpenforbud. – Ikke veien å gå, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg til VG..

VG - 4 timer siden

Mot løsning: «Gammelt» forslag kan bli løsningen som avslutter Bråthen-saken

Et «gammelt» forslag til løsning skal ligge på bordet for å løse den opprivende konflikten mellom ledelsen i Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen (52)..

VG - 5 timer siden

Har slitt med motivasjonen før comebacket: – Ekstremt vanskelig

Fredag gjør Johanne Killi (24) comeback i verdenscupen etter ni måneder på sidelinjen. Veien tilbake har vært fylt av oppturer, nedturer og en dose selvransakelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt