Dagbladet > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:10

Dagbladet - 01 dec 22 kl. 10:09

Trekker seg fra samarbeid

- Vi har produsert Rådhusplassen og tilhørende turne. VG står dermed fritt til å arrangere dette uten oss..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Rådhusplassen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trekker, segfra , samarbeid
NRK - 11 aug 22 kl. 15:24

Norden styrker forsvarssamarbeidet

Danmark, Finland, Norge og Sverige har etablert et rammeverk som gjelder samarbeid om materiell og tjenester til forsvarsformål i fred, krise og krig. De nordiske landene konkretiserer også traktaten de inngikk i 2015, med et rammeverk som beskriver prinsippene og retningslinjene om hvordan nasjonene kan bistå hverandre for å utvikle, støtte og styrke hver nasjons forsyningssikkerhet. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) tror bindende samarbeid på tvers av landene kan løse utfordringer i forsvarspolitikken.

NRK - 02 nov 22 kl. 07:45

Reagerer på innblanding fra Moxnes

Nominasjonskomiteen i Nordland Rødt reagerer på at partileder Bjørnar Moxnes blanda seg inn i en lokal valgprosess. – Det forundret meg at Rødts leder ikke tok kontakt og tok dette direkte med oss, men gikk ut i mediene, sier Elisabeth Anethe Olsen, leder for nominasjonskomiteen i Rødt Nordland til Klassekampen. Ifølge avisa mener hun at partilederen satte dem i en vanskelig situasjon da han advarte mot å nominere Skotåm.

Klartale - 07 okt 22 kl. 13:31

Sjakkpresident trekker seg etter juks

Norges sjakkpresident trekker seg. Det skjer etter at Joachim Birger Nilsen har innrømmet juks. Han var sjakkpresident.

Klartale - 21 nov 22 kl. 08:45

Disse skjulte seg bak «Maskorama»-karakterene

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er ferdig. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

Klartale - 19 sep 22 kl. 16:30

Jonas Benyoub ble årets stjerneskudd

Bylarm-festivalen ble arrangert på lørdag. Festivalen begynte i 1998 i Trondheim. De siste årene har det blitt arrangert i Oslo hver september.

NRK - 20 sep 22 kl. 17:12

Trekker seg fra Nomi

Vanessa Rudjord, Pia Tjelta og Synnøve Skarbø trekker seg fra Nomi AS. Det melder selskapet i en pressemelding. – Vi er lei oss for måten begrepet kvinnehelse ble brukt i forbindelse med lanseringen.

NRK - 20 sep 22 kl. 17:12

Trekker seg fra skjønnhetsklinikk

Vanessa Rudjord, Pia Tjelta og Synnøve Skarbø trekker seg fra Nomi AS. Det melder selskapet i en pressemelding. – Vi er lei oss for måten begrepet kvinnehelse ble brukt i forbindelse med lanseringen.

NRK - 30 okt 22 kl. 15:42

FN-sjefen: – Dypt bekymret for at Russland trekker seg fra kornavtalen

FNs generalsekretær António Guterres er dypt bekymret for følgene av at Russland trakk seg fra kornavtalen lørdag. Guterres utsetter reisen fra toppmøtet Arab League Summit i Alger med en dag for å fokusere på saken, opplyser FN-sjefens talsperson. Lørdag kunngjorde Russland at de trekker seg fra kornavtalen.

NRK - 31 aug 22 kl. 10:02

Netflix satser på samisk filmsamarbeid

Strømmegiganten Netflix og Internasjonalt Samisk filminstutt (ISFI) inngår samarbeid, skriver nettstedet Screen daily. Netflix har et fond som gir midler til samarbeid for å styrke kreativt mangfold og deltakelse i underholdningsbransjen. Dette gjøres blant annet via opplæring og kompetanseheving.

NRK - 11 jan 23 kl. 11:28

Støre tror kraftkrisen er over om to-tre år

Mer europeisk samarbeid må til, men kraftkrisen kan være over om to-tre år, mener statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) – Norge er avhengig av forholdene i andre land. Vi må søke samarbeid med dem. Men over tid skal vi ha lavere og konkurransedyktige priser på strøm, sa Støre i Stortingets spørretime onsdag.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

Nyfødt barn bortført fra sykehus

Ifølge politiet var barnet knapt to timer gammelt da det ble bortført..

Dagbladet - 6 timer siden

- Svenske medier har psykose

Chang Frick inviterte høyreradikale Rasmus Paludan til Stockholm, men da det tikket inn en melding i en privat chattegruppe, tenkte han «Hva skjer nå?». - Jeg var litt dum, medgir han i dag..

Dagbladet - 8 timer siden

Måkte taket:- Gikk til helvete

Han hadde lest seg opp og tatt alle forholdsregler - unntatt én. Fra senga på sykehuset advarer Jens Marius Hammer andre mot å gjøre samme feil..

Dagbladet - 9 timer siden

- Legen sa det var psykisk

Ragnfrid Ylvisåker (44) var nær døden før hun ble tatt på alvor. Hun har kjempet for å få stilt riktig diagnose, som viste seg å være uhelbredelig kreft..

Dagbladet - 10 timer siden

- Overrasket over sykehus-angrep

En russisk mann som skal ha deltatt i Killnet-angrepet mot norske myndigheter i sommer, sier han er overrasket over at gruppa angrep norske sykehus i dag. Men er tydelig på hvorfor han støtter gruppa - og invasjonen av Ukraina..

Dagbladet - 13 timer siden

Oppdaget utro-bilder: Ble dømt

Vestfold-kvinnen fant ei mappe som hun ikke hadde oppdaget på familiens felles-PC . Det hun gjorde deretter fikk konsekvenser..

Dagbladet - 16 timer siden

- Sier veldig mye om ham

De pleide å jobbe side om side. Nå åpner Elaine Chao opp om det hun opplever som rasisme fra Donald Trump..

Dagbladet - 16 timer siden

Ble knust av pissoar: Døde

En vedlikeholdsarbeider ble sittende fast i et pissoar da han skulle reparere den..

Dagbladet - 17 timer siden

- Vanskelige kjøreforhold

Det er sendt ut farevarsler i flere deler av landet..

Dagbladet - 18 timer siden

Politivideoen ryster USA

- Jeg skal banke dritten ut av deg, sier den ene politibetjenten. Nå er fem politifolk siktet for drap på Tyre Nichols (29)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com