NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 19:18

NRK - 09 aug 21 kl. 15:51

Trekker salat etter e.coli-mistanke

Coop trekker tilbake Coop Gourmetsalat 110 gram med best før-dato 13.08.2021 etter mistanke om for høye verdier av E.coli-bakterier. – Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, og derfor ønsker vi å være på den sikre siden og varsle kundene våre, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.
Les mer på NRK


Les mer om:
Coop Gourmetsalat, Coop, Harald Kristiansen, Coop Norge, Hamar Arbeiderblad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trekker, salat, etter, e.coli-mistanke
E24 - 03 jul 21 kl. 07:10

Ny E. coli-variant tar livet av kyllingar: Bransjen held tett om kor mange som har døydd

69 kyllingbønder søker kompensasjon etter at fuglane deira er blitt ramma av ein E. coli-bakterie med uvanlege eigenskapar..

NRK - 15 jul 21 kl. 08:45

E.coli funnet i drikkevann i Etne

Kambe vannverk har gjort funn av E.coli-bakterier i drikkevatnet. Det opplyser Etne kommune på sine nettsider.

NRK - 15 jul 21 kl. 08:45

E. coli funnet i drikkevann i Etne

Kambe vannverk har gjort funn av E.coli-bakterier i drikkevatnet. Det opplyser Etne kommune på sine nettsider.

NRK - 17 aug 21 kl. 12:20

Coop trekker tilbake laksenuggets

Etter funn av e-coli i nuggetspakkene på 360 gram er varene er fjernet fra butikkene. Det er kun små mengder som er funnet, men vi velger å trekke produktet av føre-var prinsippet til flere analysesvar foreligger, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge..

E24 - 23 apr 21 kl. 13:15

Her skal de dyrke 350 tonn salat i høyden

Dette er ukens viktigste grønne nyheter..

NRK - 18 sep 21 kl. 17:20

Listhaug: Bra at Ropstad trekker seg

Partileder Sylvi Listhaug i Frp sier hun forstår at Kjell Ingolf Ropstad trekker seg som statsråd og partileder etter det som er kommet fram de siste dagene. – Det er bra at Ropstad trekker seg. Det som har kommet fram de siste dagene er alvorlige forhold, og jeg forstår godt at han nå velger å trekke seg.

NRK - 15 okt 21 kl. 21:07

Trekker fagbok om religion

Cappelen Damm Akademisk trekker hele opplaget av en fagbok om religion etter kritikk om det står gjengitt om jødedommen i bok, melder NTB. – Vi kaller det en utilsiktet glipp, og trekker nå opplaget og vil foreta endringer i boka, sier forlagssjef Birgit Skaldehaug i Cappelen Damm Akademisk til Vårt Land. I den nye fagboka «Religioner og hverdagspluralisme i barnehage» er det gjengitt bare seks setninger om jødedommen.

NRK - 15 maj 21 kl. 06:56

Funn av flere lik på en eiendom

Nedgravde lik av sju kvinner og tre barn er funnet på en tidligere politimanns eiendom i El Salvador. 51-åringen ble pågrepet forrige lørdag på mistanke om å ha drept to kvinner. Naboer i Chalchuapa ringte til politiet og meldte at de hadde hørt en kvinne rope etter hjelp, opplyste påtalemyndigheten fredag.

E24 - 31 maj 21 kl. 11:10

Trondheim strammer inn – mistanke om indisk coronavariant

Kommunedirektøren anbefaler nå full skjenkestopp og maks to gjester i private hjem etter mistanke om utbrudd med den indiske coronavarianten..

NRK - 17 jun 21 kl. 12:11

Styreleder i Nidaros trekker seg

Arne Reginiussen trekker seg som styreleder i Nidaros. Nestleder i styret, Morten Nilsen, overtar med umiddelbar virkning rollen som styreleder. Det opplyser Amedia i en pressemelding torsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Arrestert etter terrorangrep

Ein 24 år gammal mann frå Manchester er arrestert etter terrorangrepet mot Manchester Arena i 2017 då Ariana Grande spelte konsert, skriv BBC. Han er mistenkt for å ha førebrett terrorhandlingane eller hjelpt andre med førebuingar. Han vart arrestert på Manchester lufthamn etter å ha kome tilbake til Storbritannia.

NRK - 15 minutter siden

Skal behandle Texas abortlov

Høgsterett i USA vil ikkje blokkere Texas-lova som forbyr dei fleste abortar, men domstolen har gått med på å behandle saka 1. november..

NRK - 15 minutter siden

Forbyr menneskerettsorganisasjonar

Israel stemplar seks framståande palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjonar. Det inneber i praksis eit forbod mot organisasjonane. Dette blir omtalt som eit kraftig opptrapping i Israel sine mangeårige forsøk på slå ned på politisk aktivisme i dei okkuperte palestinske områda..

NRK - 30 minutter siden

EU vil ikkje betale for piggtråd

Brussel kjem ikkje til å betale for at medlemsland byggjar murar eller brukar piggtråd på grensene for å halde migrantar unna. Det seier EU-kommisjonens sjef Ursula von der Leyen på eit toppmøtet i Brussel. Utsegna kom etter at EU-leiarar sa at dei ville sikre ein meir rettferdig fordeling av migrantar mellom medlemslanda og framleis «beskytte grensene».

NRK - 45 minutter siden

Bil havnet i elv

I trafikkulykken på Dovrefjell har bilen gått rundt og havnet med fronten i ei elv. Andre bilførere på stedet tar hånd om de involverte inntil nødetatene ankommer. Flere av de i bilen skal være lettere skadd..

NRK - 45 minutter siden

Har funne frykta sjukdom i jorda

Det er oppdaga skrantesjuke i ei jordprøve frå villreinområdet sone 2 i Nordfjella. Dette vekkjer stor uro blant forskarane, skriv Jeger.no.

NRK - 1 time siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 1 time siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 2 timer siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt