NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 16:12

NRK - 30 jan. 21 kl. 19:52

Tredoblet pengestøtten til gründere

Innovasjon Norge delte ut over 1,3 milliarder kroner til gründerbedrifter i fjor, noe som er en tredobling fra året før. Tilskuddene på 600 millioner kroner har gått til over 1.200 prosjekter, som nesten er en dobling fra 2019, skriver E24..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tredoblet, pengestøtten, til, gründere
E24 - 30 jan. 21 kl. 17:01

Tredoblet pengestøtten til norske gründere i fjor

Tre ganger så mange oppstartsbedrifter fikk støtte fra Innovasjon Norge i 2020 sammenlignet med året før..

VG - 01 mai 21 kl. 18:30

FIS vil endre pengestøtten for reiser i verdenscupen: – Norge får aller mest

Det økonomiske støttesystemet til det internasjonale skiforbundet gir lite til de fattige og mest til Norge. Nå vil FIS endre pengestøtten. Norge mener det er en dårlig idé å dele pengene likt..

Aftenposten - 30 jan. 21 kl. 17:01

Tredoblet støtten til norske gründere i fjor

Tre ganger så mange oppstartsbedrifter fikk støtte fra Innovasjon Norge i 2020 sammenlignet med året før..

VG - 01 mai 21 kl. 18:30

FIS vil endre pengestøtte for reise i verdenscupen: – Norge får aller mest

Det økonomiske støttesystemet til det internasjonale skiforbundet gir lite til de fattige og mest til Norge. Nå vil FIS endre pengestøtten. Norge mener det er en dårlig idé å dele pengene likt..

NRK - 13 mars 21 kl. 12:13

Mener gründere vil redde Norge

Om Norge skal komme seg ut av koronakrisen, må vi sørge for at flere gründere lykkes, sa statsminister Erna Solberg i sin tale til Høyres landsstyre. Der viste hun til at vi må 15 år tilbake for å finne like mange nyetableringer som i januar og februar. I fjor ble 54 nye selskaper registrert på Oslo Børs.

E24 - 19 april 21 kl. 10:57

Endre (30) er en av Europas mest talentfulle gründere

Endre Olsvik Elvestad fikk ideen til selskapet sitt under Operasjon Dagsverk. Nå høster han internasjonale priser og ble nylig kåret til en av Europas mest talentfulle gründere. Men veien dit har vært tøff..

VG - 28 jan. 21 kl. 21:53

AUF i brev: Innså at de kunne miste pengestøtte

I 2018 skrev AUF et brev til Oslo kommune der de erkjente at deres egen vervepraksis gjorde at de kunne miste pengestøtte. AUF ba kommunen telle medlemmene annerledes..

E24 - 12 feb. 21 kl. 12:02

Varsler tredoblet strømregning i februar: – Dette er rekord

Timeprisen på strøm i Østlandet når nye høyder, og februarregningen kan bli tredoblet fra i fjor. – Jeg finner ikke noen høyere priser for Østlandet i mine data, sier Andreas Myhre i Entelios..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 12:03

Varsler tredoblet strømregning i februar: – Dette er rekord

Timeprisen på strøm i Østlandet når nye høyder, og februarregningen kan bli tredoblet fra i fjor..

E24 - 30 april 21 kl. 10:56

Bli Vakker-konsernet tredoblet resultatet i 2020

Kristiansand-baserte Brandsdal Group fortsetter å dra inn penger på skjønnhetsprodukter. Tross rekordår i 2019, tredoblet konsernet inntektene under pandemien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Lange køer etter kjedekollisjon

En kjedekollisjon på E6 rett før Lambertseter i Oslo har ført til svært lange køer i ettermiddag. Veien er ryddet, men det er vanskelig å si når trafikken vil flyte som normalt igjen, opplyser trafikkoperatør Tone Sork ved Vegtrafikksentralen..

NRK - 15 minutter siden

Over 130 dyr funne døde

Miljøkatastrofen etter konteinarskip-brannen i Sri Lanka aukar i omfang. Til no er 130 dyr funne døde på strender etter ulykka 20. mai.

NRK - 45 minutter siden

Fem døde etter tornado i Tsjekkia

Dødstalet stig etter at ein tornado jamna mange hus med jorda i det søraustlege Tsjekkia torsdag. Minst fem menneske er døde, og rundt 200 er skada. Det er uklart kor mange som er døde, seier talspersonen for dei lokale naudtenestene..

NRK - 45 minutter siden

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde falskt pass.

NRK - 1 time siden

Færre fikk antibiotika i fjor

16 prosent av befolkningen i Norge fikk antibiotika i fjor, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er en nedgang fra 19 prosent året før. Ifølge direktoratet skyldes trolig noe av nedgangen tiltak mot koronasmitte, som også har påvirket annen smitte..

NRK - 1 time siden

Innfører ikke strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

NRK - 1 time siden

2000 fekk falsk koronavaksine

Over 2000 blei vaksinert med falske koronavaksinar i Mumbai i India, ifølge politiet. Dei skal ha fått ei saltløysing i staden for koronavaksine. Det falske vaksinasjonssenteret var tilknytt eit sjukehus.

NRK - 1 time siden

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

NRK - 1 time siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 2 timer siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt