NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 20:07

NRK - 03 okt 21 kl. 12:12

Tredje vaksinedose i Israel

Israelske myndigheter øker presset for en tredje dose med koronavaksine. Fra søndag blir vaksinepasset bare gyldig i seks måneder etter andre dose. Etter 6 måneder må man ta en tredje dose for å kunne fortsette å bruke passet til å slippe inn på universiteter, restauranter, treningssentre, og nesten alle andre offentlige områder. Det betyr at vaksinepasset vil bli ugyldig for rundt 2 millioner mennesker i dagene som kommer. Ifølge helsedepartementet i landet, er 61 prosent av israelerne vaksinert minst to ganger mens 37 prosent har fått en tredje dose..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tredje vaksinedosei , Israel
NRK - 29 jul 21 kl. 19:40

Israel tilbyr tredje vaksinedose

Israel vil tilby en tredje vaksinedose til fullvaksinerte over 60 år, bekrefter statsminister Naftali Bennett. Israel blir dermed det første landet i verden som i bred forstand tilbyr en såkalt boosterdose av Pfizer/Biontech-vaksinen, melder NTB..

NRK - 18 aug 21 kl. 17:41

USA åpner for tredje vaksinedose

Amerikanske myndigheter åpner nå for en tredje vaksinedose mot covid-19 for alle. Dette gjelder fra 20. september.

NRK - 07 nov 21 kl. 09:07

Briter oppfordret til tredje dose

Eldre og sårbare personer i Storbritannia blir oppfordret til å få seg en tredje vaksinedose for å unngå koronarestriksjoner under julefeiringen. Så langt har nesten ti millioner briter fått en tredje vaksinedose, men rundt 30 prosent av de over 80, og 40 prosent av de over 50, har ennå ikke tatt det tredje stikket for å beskytte seg mot koronasykdom. Tre millioner personer i England har fått en forespørsel om å ta tredje dose neste uke, melder helsedepartementet.

Aftenposten - 01 okt 21 kl. 14:40

Norge har nølt med en tredje vaksinedose. Her blir det et krav for å få gå på restaurant.

Fra og med søndag inndrar Israel alle vaksinesertifikat. En tredje vaksinedose er nøkkelen til et nytt sertifikat..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 12:47

Skal nordmenn rådes til å ta en tredje vaksinedose? Her er grafen som viser hvor effektivt det kan være.

Israel har vist hvor effektivt det er med en tredje vaksinedose. Risikoen for smitte blir 11,3 ganger mindre, viser….

NRK - 12 sep 21 kl. 18:13

Israelske fly angrep Gazastripen

Israelske jagerfly angrep flere mål på Gazastripen søndag, noe Israel melder var et svar på et rakettangrep fra Gazastripen dagen før. Ifølge Israel har jagerfly og angrepshelikoptre blant annet «truffet et av Hamas' militærområder med flere underjordiske anlegg for rakettproduksjon». Også en tunnel, et våpenlager og en treningsleir skal være rammet av angrepene.

NRK - 20 aug 21 kl. 18:43

Israel gir tredje vaksinedose

Israel starter å vaksinere personer over 40 med en tredje dose av koronavaksinen fredag, mens smittetallene i landet fortsetter å stige. Gravide, lærere, helsearbeidere, folk med funksjonsnedsettelser og omsorgspersoner er de som skal motta en tredje dose, ifølge anbefalingen til forskningen. Torsdag ble det registrert 7.

NRK - 29 aug 21 kl. 17:53

Israel åpner for tredje dose

Israel åpner for en tredje vaksinedose til alle over tolv år. Mer enn 20 prosent av landets befolkning har nå fått en påfyllingsdose. Etter at Israel tidligere i år åpnet opp samfunnet igjen etter en rask vaksinering, har deltavarianten skapt problemer i sommer.

NRK - 16 jun 21 kl. 13:57

Beskyttet også mot deltavarianten

Til tross for deltavarianten mener Folkehelseinstituttet man fortsatt kan regnes som beskyttet mot covid-19 tre uker etter at man har fått første dose av vaksinen. Det skriver FHI i en oppdatert risikovurdering av deltavarianten i dag. – Deltavarianten gir mer alvorlig sykdom enn alfavarianten, smitter lettere og beskytter litt dårligere mot sykdom for dem som kun har fått én vaksinedose.

Klartale - 21 jun 21 kl. 14:58

Helseministeren fikk første vaksinedose

Bent Høie fikk sin første vaksinedose mandag formiddag. Han fikk vaksinen i hjemkommunen Stavanger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt