NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:58

NRK - 06 aug 22 kl. 05:50

Tre til legevakt etter festivalbråk

Tre festivalgjester ble fraktet til legevakt etter to voldshendelser under første kveld av Goroso-festivalen på Storslett i Nordreisa, melder politiet i Troms. Fire personer ble bortvist fra festivalen på grunn av beruselse og ordensforstyrrelser. Gorosofestivalen er en festival med populærmusikk og gamle slagere, ifølge hjemmesiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Goroso, Storslett, Nordreisa, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, til, legevakt, etter, festivalbråk
NRK - 28 maj 22 kl. 23:04

Mann til legevakt etter å pustet inn røyk etter brann i Sandes

En person blir fraktet til legevakt etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med brannen i en låve på Sandes lørdag kveld. Brannvesenet har kontroll på brannen, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 28 maj 22 kl. 03:30

Fem personer til legevakt etter trafikkulykke i Oslo

Fem personer ble kjørt til legevakt for sjekk etter en trafikkulykke i Vålerengtunnelen i Oslo natt til lørdag. Bilene er tauet bort og tunnelen åpnes så snart feiebil har fått ryddet veien, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 16 jun 22 kl. 00:17

En til legevakt etter elgpåkjørsel

Nødetatene rykket ut etter melding om elgpåkjørsel på Meheiaveien ved Kongsberg natt til torsdag. To personer er involvert, en av dem blir fraktet til legevakt for sjekk. Elgen blir avlivet av viltnemnda, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 09 jul 22 kl. 03:26

Fem til legevakt for sjekk etter bilulykke ved Skedsmovollen

Fem personer ble sendt til legevakt for sjekk etter en bilulykke på E6 ved Skedsmovollen natt til lørdag. Det er ikke meldt om alvorlig personskader. Ligger oljesøl i veibanen.

NRK - 24 jul 22 kl. 05:12

To til legevakt etter røykutvikling i bygård i Bergen

Fem personer er evakuert og to personer er sendt til legevakt etter røykutvikling i en bygård i Bergen natt til søndag. Røykdykkere har gått inne i bygningen hvor det var mye røyk i kjelleren, men har ikke funnet noen åpen ild, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 jul 22 kl. 04:57

Mann til legevakt etter voldshendelse i Finnmark

En mann i 40-årene ble sendt til legevakt for sjekk etter en voldshendelse på Hesseng utenfor Kirkenes natt til lørdag. Skadeomfang er ukjent. En mann i 30-årene ble pågrepet, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 30 apr 22 kl. 05:43

To til legevakt etter Bærums-brann

To personer er fraktet til legevakt etter å ha fått i seg røyk i en boligbrann på Haslum i Bærum. De to er ikke alvorlig skadd, ifølge politiet. Brannen startet på kjøkkenet, og var slukket litt før klokka 5, opplyser politiet..

NRK - 19 maj 22 kl. 04:32

Fem til legevakt etter brann på Sortland

Fem beboere er fraktet til legevakt etter at det brøt ut brann i en enebolig på Sortland ved 3.30-tida i natt. Brannvesenet har fått kontroll på brannen, opplyser politiet i Nordland.

NRK - 30 maj 22 kl. 00:34

To til legevakt etter boligbrann ved Årdalstangen

To personer ble fraktet til legevakt for sjekk etter en boligbrann ved Årdalstangen i Årdal kommune søndag kveld. Boligbrannen ble slukket rundt klokken 2330 søndag, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 24 jul 22 kl. 05:09

En mann til legevakt etter vold i Vindafjord

En mann i 50-årene er sendt til legevakt med skader i hodet etter vold i et hjem i Vindafjord i Rogaland. En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for kroppsskade. Det melder politiet i Sør-Vest..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 7 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 10 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 45 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 3 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com