VG > Sport

Tuesday, 21 September, 18:43

VG - 02 jul 21 kl. 06:52

Tre søkere får erstatning etter AstraZeneca-vaksinering

Tre erstatningssøkere får innvilget erstatning hos Norsk pasientskadeerstatning (NPE) på grunn av alvorlige bivirkninger etter AstraZeneca-vaksinen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norsk, NPE, AstraZeneca

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, søkerefår , erstatning, etter, AstraZeneca-vaksinering
NRK - 02 jul 21 kl. 06:33

Tre får AstraZeneca-erstatning

Tre erstatningssøkere får innvilget erstatning hos Norsk pasientskadeerstatning (NPE) på grunn av alvorlige bivirkninger etter AstraZeneca-vaksinen. Dette er de første som får medhold for vaksineskader i forbindelse med covid-19-pandemien i Norge..

NRK - 23 jun 21 kl. 12:57

Mange vil ha astronaut-jobb

Over 22.000 mennesker har søkt om å få bli astronaut hos ESA, den Europeiske romfartsorganisasjonen. 313 nordmenn har søkt.

NRK - 18 sep 21 kl. 09:53

Erstatning etter bivirkninger

Norsk pasientskadeerstatning har fått 141 søknader om erstatning for bivirkninger etter koronavaksine. De fleste søknadene kommer fra helsearbeidere som har fått AstraZeneca-vaksine. Hodepine, blodpropp, smerter og utmattelse topper statistikken over bivirkninger.

NRK - 23 jul 21 kl. 10:07

Rekordmange har fått studieplass

Søkere til norske universiteter og høyskoler fikk tirsdag svar på om de har kommet inn. Aldri før har så mange fått plass ved landets universiteter og høyskoler. I år har 110.

NRK - 21 jun 21 kl. 07:28

Krever 70 millioner i erstatning

Et borettslag i Lillestrøm kommune krever 70 millioner kroner til 50 familier. Det erfarer NRK. Borettslaget ligger inntil søppeldeponiet i Brånåsdalen.

NRK - 26 mar 21 kl. 10:04

3900 flere arbeidssøkere i mars

Antallet arbeidssøkere økte med 3900 fra februar til mars, viser tall fra NAV. Ved utgangen av mars var det 211.700 arbeidssøkere registrert hos NAV, som utgjør 7,5 prosent av arbeidsstyrken.

NRK - 20 apr 21 kl. 14:46

Nedgang i arbeidssøkere fortsetter

Antallet arbeidssøkere fortsetter å gå ned, viser tall fra Nav. Det er registrert 206.200 helt ledige, delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav.

NRK - 08 jun 21 kl. 14:50

Liten nedgang blant arbeidssøkere

I uke 23 var det registrert 175.733 helt ledige, delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det utgjør 6,2 prosent av arbeidsstyrken.

NRK - 30 jul 21 kl. 10:14

Nedgang i antall arbeidssøkere

Ved utgangen av juli er det registrert 149.300 helt arbeidsledige eller arbeidsledige og arbeidssøkere på NAV-tiltak. Det utgjør 5,3 prosent av arbeidsstyrken.

NRK - 31 jul 21 kl. 08:02

Flere afghanske asylsøkere får bli

Afghanske asylsøkere lykkes stadig oftere i retten med å få bli i Tyskland i stedet for å bli sendt ut. Av 4.212 saker som ble tatt til retten i Tyskland fra januar til mai i år, vant de afghanske saksøkerne fram i 3.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

McIlroys råd til Hovland: – Bare vær deg selv

Rory McIlroy (32) ber Viktor Hovland (24) senke skuldrene før han blir tidenes første nordmann til å spille i Ryder Cup, mens Lee Westwood (48) kaller Hovland en «fenomenal golfer» og «veldig fin gutt»..

VG - 1 time siden

Det ulmer i norske toppklubber etter Sagosen-nyhet

Kolstad har en drøm om å hente Sander Sagosen hjem. Nyheten om storsatsingen i Trondheim skaper ikke umiddelbar applaus hos resten av toppklubbene i Norge. Klubbene har meldt saken inn for håndballforbundet..

VG - 1 time siden

Biden i FN: Vil gi menneskeheten en sprøyte av håp

NEW YORK (VG) Fra FNs talerstol lovet USAs president Joe Biden at USA vil jobbe i partnerskap med FN for å bekjempe pandemi og klimakrise og andre trusler mot menneskeheten..

VG - 2 timer siden

Ny kategori i Spellemannprisen: «Festmusikk»

Spellemannstyret oppretter egen pris for «festpreget musikk». – Helt rått, synes en av kategoriens mulige kandidater, Carina Dahl..

VG - 3 timer siden

Nav-direktøren: Lover ny vurdering av sikkerhetstiltakene

BERGEN (VG) Nav-direktøren sier at han har forståelse for at ansatte føler seg utrygge på jobb etter knivstikkingen på Nav-kontoret i Bergen. Han lover gjennomgang av sikkerhetstiltakene..

VG - 5 timer siden

Støre til Aps landsstyre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 5 timer siden

Støre om veien videre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 5 timer siden

Malin Aune spilleklar etter hjerteundersøkelser: – Nå er jeg bare veldig glad

Etter en måned med hjerteundersøkelser er Malin Aune (26) klar for sin nye klubb i Romania. Landslagsspilleren er svært lettet..

VG - 5 timer siden

Nav-siktedes forsvarer: - Han aksepterer fengslingen

Den drapssiktede mannen har vært inne til «tøffe, lange avhør» og aksepterer nå fengslingen..

VG - 10 timer siden

Omsetning og resultat kraftig ned for Sigrid i 2020 – betalte tilbake offentlig tilskudd

Artistens forretninger var mer beskjedne enn i det store gjennombruddsåret. Noe av forklaringen er at hun har gitt avkall på sin coronakompensasjon på over tre millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt