NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:37

NRK - I førrgår: 13:48

Tre personer siktet etter voldshendelse

Tre personer er siktet etter en voldshendelse på et utested i Sarpsborg, lørdag. Det opplyser seksjonsleder for etterforskning ved Sarpsborg politistasjon, Daniel Holm. De tre skal avhøres i dag. Flere vitneavhør støtter hypotesen om at det har blitt gjort og sagt ting som handler om hatefulle ytringer, sier Holm..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sarpsborg, Holm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , siktet, etter, voldshendelse
NRK - 23 apr 22 kl. 14:27

En siktet etter alvorlig voldshendelse i Kvinesdal

En mann er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en voldshendelse i Kvinesdal fredag kveld. Offeret er fløyet til sykehus i Stavanger. Væpnet politi rykket fredag kveld ut til en privat adresse i Kvinesdal.

VG - 01 mar 22 kl. 10:03

Person død etter voldshendelse i Grue: Straffedømt mann siktet for drap

KONGSVINGER (VG) Innlandet politidistrikt har pågrepet og siktet en mann i 20-årene for drap etter at en person døde etter en voldshendelse i Grue. Mannen er tidligere voldsdømt, får VG opplyst..

NRK - 03 apr 22 kl. 11:04

Siktet etter voldshendelse i Lillehammer

En kvinne ble fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Lillehammer natt til lørdag, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag. En mann i 30-årene ble pågrepet og er siktet for drapsforsøk. Han ble fremstilt for lege og deretter ivaretatt av helsevesenet.

NRK - 03 maj 22 kl. 10:04

Mann siktet etter voldshendelse i Egersund

En mann i 20-årene er siktet for grov kroppsskade etter en voldshendelse i Egersund mandag kveld. Det opplyser politiet i en pressemelding..

NRK - 14 maj 22 kl. 12:55

Mann alvorlig skadet etter hendelse i Lyngdal

En mann i 60-årene ble sent fredag kveld fraktet til sykehus alvorlig skadet etter en voldshendelse i Lyngdal. – Politiet har valgt å opprette sak og etterforske hendelsen som en voldshendelse. En person ble pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 01 mar 22 kl. 07:50

Person død etter voldshendelse

En person er død etter en alvorlig voldshendelse på Namnå i Grue kommune, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet fikk melding om hendelsen ved ett-tiden natt til tirsdag. En person er pågrepet og siktet for hendelsen.

VG - 28 mar 22 kl. 18:02

To kvinner døde etter alvorlig voldshendelse i Kristiansand

To voksne kvinner er døde etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand. En person er siktet for drap..

NRK - 03 apr 22 kl. 11:04

Person skadet etter voldshendelse i Lillehammer

En kvinne ble fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Lillehammer natt til lørdag, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag. En mann i 30-årene ble pågrepet og er siktet for drapsforsøk. Han ble fremstilt for lege og deretter ivaretatt av helsevesenet.

VG - 11 maj 22 kl. 13:57

Mann død etter voldshendelse i Tønsberg

En mann i 60-årene er død etter en voldshendelse i Tønsberg på en privatadresse natt til onsdag. En mann i 40-årene er siktet for drap..

NRK - 29 apr 22 kl. 16:57

Voldshendelse i Skjåk

En mann i 20-åra er pågrepet og siktet etter en voldshendelse i Skjåk. To familiemedlemmer er påført skader, men de skal ikke være livstruende. De to blir tatt hånd om av helsevesenet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com