NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 12:08

NRK - 01 maj 23 kl. 11:56

Tre personer pågrepet og siktet etter Lørenskog-drap

Tre personer ble søndag kveld og natt til mandag pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap. Det melder politiet mandag formiddag. Personene vil bli forsøkt avhørt i løpet av mandagen, og framstilles trolig for varetektsfengsling tirsdag. ifølge politiet er alle tre i 20-årene og har tilhørighet til østlandsområdet. Politiet kjenner til dem fra før.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , pågrepetog , siktet, etter, Lørenskog-drap
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Klartale - 02 okt 23 kl. 08:35

Politiet pågrep en fjerde person

– Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Henriksen. Det sier Tine Henriksen til nyhetsbyrået NTB. Hun er politiadvokat i Sørøst politidistrikt.

Klartale - 04 okt 23 kl. 08:25

En mann ble pågrepet tirsdag kveld

Mannen ble pågrepet i boligen sin på Jevnaker. Det skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding. Han er den femte mannen som er siktet i saken.

Klartale - 26 sep 23 kl. 13:37

En ny person er pågrepet for drapet på Jonas Henriksen

Mannen var kalt inn til avhør. Han ble pågrepet under avhøret. Det skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 30 jun 23 kl. 13:32

Tre gutter siktet etter vold mot gutt i Bærum

Tre femten år gamle gutter er siktet for grov kroppskrenkelse eller medvirkning til dette etter vold mot en annen gutt. – Politiet mottok den 26. juni tips fra publikum om en video som sirkulerte på sosiale medier.

Klartale - 10 maj 23 kl. 11:10

Mange er sinte etter at tidligere statsminister ble pågrepet

Imran Khan er Pakistans tidligere statsminister. Tirsdag ble han pågrepet. Mange tok til gatene for å demonstrere mot at han ble pågrepet.

NRK - 28 apr 23 kl. 20:05

Arfan Bhatti (45) siktet i Pakistan

Arfran Bhatti er siktet for å planlagt terroren i Oslo den 25. Juni. Det var VG som først meldte at Bhatti var siktet også i Pakistan, og at han ønsket å bli værende der.

NRK - 14 apr 23 kl. 09:36

Tre pågrepet etter tyveri ved byggeplasser

Tre menn er pågrepet og siktet for å stå bak en rekke tyverier fra byggeplasser i sør-Norge, opplyser politiet i Innnlandet i en pressemelding. Natt til 28. mars ble to menn i 20-årene og en mann i 40- årene pågrepet i en bolig på Toten.

NRK - 04 sep 23 kl. 14:23

Sirdal: Mann siktet for trusler pågrepet igjen

Mannen som er siktet for trusler mot en annen person på stedet for dødsfallet på Tonstad ble løslatt torsdag. Nå er han pågrepet og varetektsfengslet igjen. - Han er siktet for trusler mot en annen person etter at han ble løslatt før helga.

NRK - 18 jan 23 kl. 12:07

To menn pågrepet etter væpnet aksjon i Stavanger

To menn er pågrepet og også en tredje mann er siktet etter en voldsepisode på Våland i Stavanger tirsdag kveld, melder Stavanger Aftenblad. Det var en kvinne som meldte fra om at hun hadde blitt utsatt for vold. Politiet rykket ut og valgte å bevæpne seg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil gjere Frankrike røykfritt

Den franske regjeringa sa tysdag at dei ville forby røyking på alle strendene i landet, i offentlege parkar og skogar og i nærleiken av skular. – Frå no av vil røykfrie område vere norma,sa helseminister Aurelien Rousseau til journalistar på ein presentasjon av antirøykeprogrammet til regjeringa. Skattane på tobakk skal også aukast og waping skal bli forbode.

NRK - 30 minutter siden

Skuffa over at Sverige ikkje er med

Nato-sjef Jens Stoltenberg hadde håpa at Tyrkia og Ungarn hadde godkjent Sveriges medlemssøknad før Natos utanriksministermøte. Men framleis vaiar ikkje det svenske flagget blant dei andre framfor Nato-hovudkvarteret i Brussel. – Eg hadde håpa at Sverige hadde vorte medlem før møtet.

NRK - 30 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 1 time siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 1 time siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 1 time siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 2 timer siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com