NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:38

NRK - 29 jan 23 kl. 01:46

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus. – Alle tre var ved bevissthet, legger han til..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egelandssletta, Kvinesdal, Lars Hyberg, Agder, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , involverti en , trafikkulykkei , Kvinesdal
NRK - 29 jan 23 kl. 00:51

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 08 maj 23 kl. 14:13

Har avhørt tre av de involverte i russebilulykken

Politiet i Agder har avhørt tre av de fem ungdommene som var involvert i en russebilulykke på E39 mellom Flekkefjord og Kvinesdal forrige mandag, skriver Fædrelandsvennen. – Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gå ut med hva de har forklart om hendelsesforløpet, sier etterforskningsleder Tove Glendrange ved Flekkefjord og Kvinesdal politistasjon til avisa. Fire av de fem er fremdeles innlagt på sykehus.

NRK - 20 nov 22 kl. 14:50

14 biler involvert i ulykker på 18 i Stokke – en person alvorlig skadet

Det har vært en trafikkulykke med tre biler involvert i nordgående løp på E18 i Stokke i Vestfold. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Da politiet kom frem smalt det i sørgående retning også.

NRK - 11 aug 23 kl. 17:34

MC-ulykke i Kvinesdal

Fjotlandsveien i Kvinesdal er sperret som følge av en motorsykkelulykke. To personer i involvert, og politiet melder at nødetater er på vei til stedet og at hendelsesforløpet er uklart..

NRK - 07 okt 23 kl. 01:03

ATV-ulykke ved Kvinesdal

Nødetatene har rykket ut etter melding om en ATV som har kjørt av veien og inn i en fjellvegg ved Kvinesdal. Fører er bevisst, skadeomfang er ukjent, melder politiet i Agder på X natt til lørdag. Fører har også forklart til politiet at det ikke har vært andre involvert i ulykken..

NRK - 21 aug 23 kl. 15:18

Alvorlig skadet etter trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Lørentunnelen i Oslo. Ulykken har skjedd i østgående retning og fem biler er involvert, ifølge politiet. – Tre av bilene trenger berging.

NRK - 25 mar 24 kl. 17:21

Trafikkulykke på E6: Seks personer involvert

Tre biler og en lastebil skal være involvert i en trafikkulykke ved Frya i Ringebu, melder politiet. – Det er seks personer involvert, alle er sjekka av helse og det fremstår som små/ingen skader, sier operasjonsleder Christian Svarstad i Innlandet politidistrikt. Ulykken ble meldt inn klokken 17.

NRK - 13 jul 23 kl. 16:35

Alvorlig trafikkulykke på Evenes

Politiet skriver på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke på E10 ved Evenesmarka. Det er to biler involvert, og nødetatene er på stedet. – Det er en alvorlig trafikkulykke.

NRK - 22 dec 23 kl. 13:46

Ulykke på E6 i Sør-Varanger: Fremstår som en veldig alvorlig ulykke

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke ved Munkefjord i Sør-Varanger. Ifølge politiet i Finnmark er to biler involvert. Ulykken har skjedd på E6.

NRK - 13 dec 22 kl. 17:02

Flere trafikkulykker i distriktet

En lastebil og to personbiler er involvert i en trafikkulykke på E6 ved Ås, melder Øst politidistrikt på Twitter like før klokken 17. – Fem personer er involvert i ulykken og airbag har blitt utløst i den ene bilen. Enn så lenge tyder ikke meldingen på at det er snakk om alvorlig skade, sier operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Gisle Sveen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Regissør Eleanor Coppola er død

Regissør Eleanor Coppola, kona til Gudfaren-regissør Francis Ford Coppola og mor til filmskaper Sofia Coppola, er død, 87 år gammel, opplyser familien. Hun døde fredag med familien rundt seg hjemme i Rutherford i California, opplyser familien i en uttalelse. Det er ikke oppgitt noen dødsårsak.

NRK - 45 minutter siden

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, svarte han: – Ikke gjør det!

NRK - 1 time siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 1 time siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 2 timer siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 2 timer siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 2 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 3 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 3 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 4 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com