NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 21:39

NRK - 25 okt 21 kl. 11:14

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende. Vi vet at det gjøres en stor innsats på Kvamskogen for å finne de savnede. Vi ønsker å hjelpe og støtte de pårørende, og derfor har vi etablert et pårørendesenter i Strusshamn som vil være åpent fra mandag klokken 16.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokagjelet, Kvamskogen, Askøy, Møllesalen, Strusshamn, Siv Høgtun

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner fra , Askøy, savnet
VG - 26 okt 21 kl. 15:57

Ulykken i Kvam: Askøy åpner to kirker

ASKØY (VG) Alle de tre som er savnet etter ulykken i Kvam i Hardanger, er hjemmehørende i Askøy. Tirsdag ettermiddag åpnes to av kirkene i kommunen for etterlatte, pårørende og andre som vil søke sammen i sorgen..

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 12:07

Askøy-ordfører drar til Kvam

Askøys ordfører Siv Høgtun drar tirsdag til Norheimsund i Kvam kommune. De tre antatt omkomne kommer alle fra Askøy..

VG - 25 okt 21 kl. 11:47

Askøy-ordfører: – En forferdelig tragisk

– Dette er forferdelig for de nærmeste og en tung dag for mange, sier Askøy-ordfører Siv Høgtun (H). Kommunen satte krisestab søndag kveld, da de fikk vite at de tre savnede i ulykken i Kvam er fra kommunen utenfor Bergen..

VG - 25 okt 21 kl. 11:47

Askøy-ordfører: – En forferdelig tragisk ulykke

– Dette er forferdelig for de nærmeste og en tung dag for mange, sier Askøy-ordfører Siv Høgtun (H). Kommunen satte krisestab søndag kveld, da de fikk vite at de tre savnede i ulykken i Kvam er fra kommunen utenfor Bergen..

NRK - 25 aug 21 kl. 15:23

Askøy innfører gult nivå

Det blir innført gult nivå for barnehager, skoler og SFO på Askøy. Det melder kommunen i en pressemelding onsdag. Grunnen er at kapasiteten i smittesporing- og testarbeid er på bristepunktet.

NRK - 13 sep 21 kl. 15:01

Fem nye smittede på Askøy

Det er registrert fem nye koronasmittede på Askøy, en i går og fire i dag. To av de smittede har ukjent smittevei. Smittesporingen er avsluttet, opplyser kommunen..

NRK - 02 okt 21 kl. 17:38

Trafikkulykke på Askøy

En bil med to personer har kjørt inn i en fjellvegg på Ådlandsvikvegen på Askøy. Det er ikke meldt om personskade. Bilen store materielle skader, ifølge Vest politidistrikt.

NRK - 30 okt 21 kl. 15:52

Kokevarsel på Askøy

Grunna driftsproblem på Kleppe vannverk kan det vera fare for redusert kvalitet på drikkevatnet, melder Askøy kommune. Dei oppmodar om å koka vatnet inntil vidare. Det var ved Kleppe vannverk det i 2019 vart funne Campylobacter-bakteriar..

VG - 01 nov 21 kl. 13:25

Askøy: 4684 fikk kokevarsel etter feil i kjemikalieblanding

BERGEN (VG) En svikt i kjemikaliedoseringen i Kleppe vannverk på Askøy har ført til at flere tusen innbyggere nå må koke drikkevannet..

NRK - 27 okt 21 kl. 08:32

Frigir bilder av savnede i Kvam

Politiet har frigitt bilder av de tre savnende personene i Kvam. Det søkes fortsatt etter Ruth Wathne (68) og Nils Johan Baardsen (72) og Kjell Arne Pedersen (64). De tre personene er fra Askøy.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt