NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 16:47

NRK - 23 aug 23 kl. 02:09

Tre personer drept av russisk artilleri i Ukraina

I Ukraina skal tre personer være drept og to såret etter at to landsbyer ble truffet av russisk artilleri, opplyser en guvernør øst i Ukraina. Det skal ha vært en eksplosjon nær Kreml i Russland i natt, ifølge det statlige nyhetsbyrået Ria. De melder også at det var sett røykutvikling i området. En drone har truffet en bygning som var under oppføring sentralt i byen, opplyser ordføreren. Det russiske militæret sier de har skutt ned tre droner.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukraina, Kreml, Russland, Ria, Moskva, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , dreptav , russisk, artillerii , Ukraina
Klartale - 05 feb 24 kl. 06:00

En tragisk og mørk januar

«Hjerter blør i hele Norge». «Vanskelig å forstå». «Smertefullt».

NRK - 02 jan 24 kl. 00:11

Hizbollah sier fire av deres krigere er drept i Libanon

Fire Hizbollah-krigere er drept sør i Libanon, opplyser militsgruppen mandag. De sier ikke noe om hvordan de fire ble drept. På Telegram skriver den iranskstøttede gruppen at de fire «ble martyrer på veien mot å frigjøre Jerusalem».

NRK - 21 jul 23 kl. 19:03

Bror og søster drept i angrep i Ukraina

En 10 år gammel gutt og hans 16 år gamle søster ble drept i et russisk angrep mot den lille byen Druzjba øst i Ukraina, ifølge guvernør. Søskenparet var ute på gårdsplassen utenfor huset deres da de ble drept av russisk artilleri, opplyser guvernør Pavlo Kyrylenko i Donetsk fylke. En eldre kvinne ble også såret i angrepet og brakt til sykehus, ifølge Kyrylenko.

NRK - 08 jul 23 kl. 12:10

Seks drept av russisk artilleri i Øst-Ukraina

Minst seks sivile er drept av russisk artilleriild i byen Lyman i den østukrainske regionen Donetsk, opplyser guvernøren. I tillegg ble minst fem personer såret i lørdagens angrep, som skjedde ved 10-tiden på formiddagen, opplyser guvernør Pavlo Kyrylenko. Han sier angrepet rammet et boligområde i byen.

NRK - 08 jul 23 kl. 12:10

Åtte drept av russisk artilleri i Øst-Ukraina

Minst åtte sivile er drept av russisk artilleriild i byen Lyman i den østukrainske regionen Donetsk, opplyser guvernøren. I tillegg ble minst 13 personer såret i lørdagens angrep, som skjedde ved 10-tiden på formiddagen, opplyser guvernør Pavlo Kyrylenko. Han sier angrepet rammet et boligområde i byen.

NRK - 08 jul 23 kl. 15:12

Sju drept av russisk artilleri i Øst-Ukraina

Minst sju sivile er drept av russisk artilleriild i byen Lyman i den østukrainske regionen Donetsk, opplyser guvernøren. I tillegg ble minst 13 personer såret i lørdagens angrep, som skjedde ved 10-tiden på formiddagen, opplyser guvernør Pavlo Kyrylenko. Han sier angrepet rammet et boligområde i byen.

NRK - 04 maj 23 kl. 10:41

Nye kamper i Sudan på første dag av våpenhvilen

Våpenhvilen som trådte i kraft i Sudan torsdag, er allerede brutt med både flyangrep og tungt artilleri rundt presidentpalasset i Khartoum i morgentimene. Artilleri kunne også høres i nabobyene Omdurman og Bahri, trass i at både regjeringshæren og RSF-militsen dagen før var enige om en sju dagers våpenhvile. Begge parter ser ut til å forsøke å tilkjempe seg kontroll over mest mulig territorium før eventuelle forhandlinger, selv om lederne for de to partene har vist liten vilje til å vurdere samtaler etter over to uker med harde kamper.

NRK - 07 aug 23 kl. 18:58

Ellemann-Jensen må orientere om omstridt våpenkjøp

Danmarks forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen må tirsdag orientere Folketinget om et omstridt våpenkjøp fra israelske Elbit. Ellemann-Jensen ble sykmeldt som følge av stress i februar, men var tilbake på jobb 31. juli.

E24 - 08 okt 23 kl. 08:37

Hizbollah: Angriper israelsk-kontrollert område med artilleri og raketter

Hizbollah-militsen i Libanon sier den angriper et israelsk-kontrollert område med artilleri og raketter. Militæret i Israel sier de er blitt beskutt..

NRK - 07 jan 24 kl. 09:17

Nord-Korea sender artilleri mot sørkoreansk øy igjen

Det melder det sørkoreanske militæret. Nord-Korea sender artilleri nord for den sørkoreanske øya YeonPyeong søndag, skriv nyheitsbyrået Yonhap. Fredag og laurdag var det også meldingar om titals artillerigranatar frå Nord-Korea.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 2 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 1 time siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 1 time siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..

NRK - 2 timer siden

Person sitt fast i Trollstigen

Ein turist har gått på utsida av utsiktspunktet på Trollstigen i Rauma. Turisten er skårfast, og kjem seg verken opp eller ned. Politiet skriv at vedkommande vil bli henta av klatrarar som er på veg til staden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com