NRK > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:40

NRK - 06 jun 21 kl. 01:45

Tre personer arrestert på Kalvøya

Tre personer er pågrepet for å ha utført vold mot flere fornærmede på Kalvøya i Bærum natt til søndag. Politiet fikk tidligere flere meldinger om mange folk som var samlet i området og med tilløp til slagsmål. Da politiet kom til stedet kom de i kontakt med en person som sa han var blitt slått ned, og som hadde vært bevisstløs. Vedkommende ble hentet av ambulansen, opplyser operasjonsleder Cathrine Sylju ved Oslo politidistrikt til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kalvøya, Bærum, Cathrine Sylju, Oslo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , arrestert, Kalvøya
Klartale - 27 mar 23 kl. 08:21

Kalvå kan smile hele veien til banken

Anne Kjersti Kalvå driver med langrenn. Denne sesongen har hun vært veldig god. Hun har vunnet flere løp.

VG - 15 feb 22 kl. 07:21

Kalvå får støtte etter landslagsledelse-kritikk: – Jeg synes veldig, veldig synd på henne

ZHANGJIAKOU (VG) Stafettanker Ragnhild Haga støtter Anne Kjersti Kalvå (29) i kritikken av landslagsledelsen etter at Kalvå fikk sin OL-drøm knust..

Klartale - 02 mar 23 kl. 14:06

Norge vant gull: – En rå dame

– Jeg skal ikke grine nå, sa skiløper Ingvild Flugstad Østberg. Laget hennes hyller henne. Norge vant VM-gull på stafett torsdag.

VG - 20 nov 22 kl. 12:46

Anne Kjersti Kalvå vant igjen på Beitostølen

BEITOSTØLEN (VG) Anne Kjersti Kalvå (30) var best også i 10 km skøyting - og har dermed vunnet begge rennene i vinteråpningen. Helene Marie Fossesholm (21) ble nummer to og Silje Theodorsen (28) nummer tre i en thriller..

VG - 20 nov 22 kl. 12:46

Anne Kjersti Kalvå vant thriller på Beitostølen

BEITOSTØLEN (VG) Anne Kjersti Kalvå (30) var best også i 10 km skøyting - og har dermed vunnet begge rennene i vinteråpningen. Helene Marie Fossesholm (21) ble nummer to og Silje Theodorsen (28) nummer tre i en sekundstrid..

VG - 20 nov 22 kl. 12:46

Jubelhelg for Anne Kjersti Kalvå: –

BEITOSTØLEN (VG) Anne Kjersti Kalvå (30) var best også i 10 km skøyting - og har dermed vunnet begge rennene i vinteråpningen. Helene Marie Fossesholm (21) ble nummer to og Silje Theodorsen (28) nummer tre i en sekundstrid..

VG - 20 nov 22 kl. 12:46

Jubelhelg for Anne Kjersti Kalvå: – Norges beste langrennsjente

BEITOSTØLEN (VG) Anne Kjersti Kalvå (30) var best også i 10 km skøyting – og har dermed vunnet begge rennene i vinteråpningen. Helene Marie Fossesholm (21) ble nummer to og Silje Theodorsen (28) nummer tre i en sekundstrid..

NRK - 19 okt 23 kl. 10:27

Kina: Japansk mann arrestert mistenkt for spionasje

Kina har formelt arrestert en japansk mann som ble arrestert tidligere i år på grunn av anklager om spionasje, bekreftet Tokyos ambassade i Beijing torsdag. – Vi kan bekrefte at den japanske statsborgeren som ble arrestert i mars er arrestert, sa en ambassadetjenestemann i en uttalelse til AFP..

NRK - 06 jun 21 kl. 00:45

Bevisstløs etter konfrontasjon

Etter en konfrontasjon med andre har en person vært bevisstløs på Kalvøya i Bærum. Vedkommende blir tatt hånd om av ambulansen. Politiet dro til Kalvøya etter meldinger om ansamlinger av personer og tilløp til slagsmål, melder politiet i Oslo..

Aftenposten - 21 aug 21 kl. 21:30

Da Kalvå og Tønseth kom hjem fra Frankrike, gikk det galt

Landslagsløper Anne Kjersti Kalvå og Didrik Tønseth ble syk kort tid etter høydeoppholdet i sommer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tidligere Ap-statsråd Grete Knudsen er død

Tidlegere statsråd og stortingsrepresentant Grete Knudsen er død, 83 år gammel. Det bekrefter datteren Gitte Knudsen overfor NRK. Den tidligere Ap-toppen døde natt til tirsdag 5.

NRK - 30 minutter siden

Helsedirektoratet: Norsk kosthold i feil retning

Matvareforbruket i fjor viser at Norge ikke når målene for forbedret kosthold. Prislappen ser ut til å veie tyngst i butikken, noe som bekymrer Helsedirektoratet. Forbruket av fisk, grønnsaker, frukt og bær har ikke økt de senere årene.

NRK - 1 time siden

Farevarsel for snø i Lofoten

Det er sendt ut et gult farevarsel for snømengder i Lofoten fra Meteorologisk institutt. Faren øker ifølge Varsom.no fra onsdag klokken 16, og faren er minkende igjen torsdag klokken 17.

NRK - 1 time siden

Veien er ryddet etter kjedekollisjon på E39

Rett før klokken 08.40, opplyste politiet at veien er ryddet og at traifkken går som vanlig. Klokka 07.

NRK - 1 time siden

Formuehopp for Sindre Finnes

Fra 2021 til 2022 økte formuen til Sindre Finnes fra 2,3 millioner kroner til 3,6 millioner kroner. Ektemannen til Høyre-leder Erna Solberg tjente 2,3 millioner kroner i 2022, noe som er 800 000 over inntekten hans året før, skriver Dagbladets Børsen. Solberg selv hadde på sin side en formue på 4,6 millioner kroner i 2022, nær uendret fra året før.

NRK - 1 time siden

Vil fjerne momsen på bruktkjøp

Forbrukerrådet ber regjeringen fjerne momsen på bruktkjøp og påpeker at to av tre nordmenn allerede handler brukt for å spare penger. Det skriver Forbrukerrådet i en pressemelding. Målet er å få enda flere til å legge julegavehandelen til bruktmarkedet.

NRK - 1 time siden

Kredinor-sjefen går på dagen

Kredinor har bedt toppsjef Klaus-Anders Nysteen om å trekke seg fra sin stilling, noe han har akseptert. Det kommer fram i en børsmelding onsdag morgen. Kredinor er et av landets største inkassoselskap..

NRK - 1 time siden

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Kjedekollisjon på E39

Det har vært en kjedekollisjon i nordgående felt på E39 ved Forusbeen i Stavanger. Politiet fikk melding om kollisjonen 07.37 i dag tidlig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com