NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 20:35

NRK - 06 jun 21 kl. 01:45

Tre personer arrestert på Kalvøya

Tre personer er pågrepet for å ha utført vold mot flere fornærmede på Kalvøya i Bærum natt til søndag. Politiet fikk tidligere flere meldinger om mange folk som var samlet i området og med tilløp til slagsmål. Da politiet kom til stedet kom de i kontakt med en person som sa han var blitt slått ned, og som hadde vært bevisstløs. Vedkommende ble hentet av ambulansen, opplyser operasjonsleder Cathrine Sylju ved Oslo politidistrikt til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kalvøya, Bærum, Cathrine Sylju, Oslo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , arrestert, Kalvøya
VG - 15 feb 22 kl. 07:21

Kalvå får støtte etter landslagsledelse-kritikk: – Jeg synes veldig, veldig synd på henne

ZHANGJIAKOU (VG) Stafettanker Ragnhild Haga støtter Anne Kjersti Kalvå (29) i kritikken av landslagsledelsen etter at Kalvå fikk sin OL-drøm knust..

NRK - 06 jun 21 kl. 00:45

Bevisstløs etter konfrontasjon

Etter en konfrontasjon med andre har en person vært bevisstløs på Kalvøya i Bærum. Vedkommende blir tatt hånd om av ambulansen. Politiet dro til Kalvøya etter meldinger om ansamlinger av personer og tilløp til slagsmål, melder politiet i Oslo..

Aftenposten - 21 aug 21 kl. 21:30

Da Kalvå og Tønseth kom hjem fra Frankrike, gikk det galt

Landslagsløper Anne Kjersti Kalvå og Didrik Tønseth ble syk kort tid etter høydeoppholdet i sommer..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 06:39

Kalvå bruker Bjørgen-tips: – Setter veldig pris på å ha hun nær

LAVAZÈ (VG) Anne Kjersti Kalvå (29) er endelig inne på landslaget og benytter seg av tips fra kusinen Marit Bjørgen….

VG - 18 sep 21 kl. 06:39

Kalvå bruker Bjørgen-tips: – Setter veldig pris på å ha hun nær

LAVAZÈ (VG) Anne Kjersti Kalvå (29) er endelig inne på landslaget og benytter seg av tips fra kusinen Marit Bjørgen (41) før OL-sesongen..

VG - 18 sep 21 kl. 06:39

Kalvå bruker Bjørgen-tips: – Setter veldig pris på å ha henne nær

LAVAZÈ (VG) Anne Kjersti Kalvå (29) er endelig inne på landslaget og benytter seg av tips fra kusinen Marit Bjørgen (41) før OL-sesongen..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 06:39

Kalvå bruker Bjørgen-tips: – Setter veldig pris på å ha henne nær

LAVAZÈ (VG) Anne Kjersti Kalvå (29) er endelig inne på landslaget og benytter seg av tips fra kusinen Marit Bjørgen….

VG - 07 feb 22 kl. 20:31

Weng og Kalvå er tilbake i Norge

For 12 dager siden kom sjokkbeskjeden om at Heidi Weng (30) og Anne Kjersti Kalvå (29) var coronasmittet. Nå er de tilbake i Norge..

Aftenposten - 07 feb 22 kl. 20:32

Weng og Kalvå er tilbake i Norge

For 12 dager siden kom sjokkbeskjeden om at Heidi Weng (30) og Anne Kjersti Kalvå (29) var coronasmittet..

Aftenposten - 15 feb 22 kl. 07:21

Kalvå får støtte etter landslagsledelse-kritikk: – Jeg synes veldig, veldig synd på henne

ZHANGJIAKOU (VG) Stafettanker Ragnhild Haga støtter Anne Kjersti Kalvå (29) i kritikken av landslagsledelsen etter at….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skudd og brann ved Frankrikes ambassade i Burkina Faso

Det brenner ved Frankrikes ambassade i Ougadougou. Demonstranter har tatt til gatene etter militærkuppet i Burkina Faso. Det er også avfyrt skudd ved ambassaden, melder Reuters, som har en journalist på stedet.

NRK - 5 minutter siden

Alvorlig bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. Føreren av motorsykkelen er ikke bevisst. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 15 minutter siden

Hevder prinsebarna blir mobbet

Danskenes prins Joachim og prinsesse Marie, og grevinne Alexandra sier at barna deres blir mobbet på skolen og at de føler seg utstøtt. Det skjer etter at dronning Margrethe onsdag meddelte at ingen av barna deres lenger får kalle seg prinser og prinsesser etter 2022. –Athena blir mobbet på skolen.

NRK - 10 minutter siden

Tåregass mot demonstranter i Iran

Uroen i Iran fortsetter. Vitner forteller at tusenvis av demonstranter blokkerte sentrale gater i hovedstaden, kvinner tok av seg hodesjalene. Det skal ha oppstått sammenstøt mellom demonstranter og politi.

NRK - 15 minutter siden

Skudd avfyrt ved fransk ambassade i Burkina Faso

Det er blitt avfyrt skudd ved den franske ambassaden i hovedstaden i Burkina Faso etter militærkuppet i landet. Den nye selvutnevnte lederen har tidligere sagt at opprøret er en del av en motoffensiv fra den avsatte presidenten. Den nye lederen hevder presidenten har søkt tilflukt ved en fransk militærbase.

NRK - 30 minutter siden

Avviser at kupp handler om konflikt i militæret

Burkina Fasos militære leder avviser at militærkuppet i landet handler om en intern konflikt i militæret. En personalleder i militæret maner nå ulike fraksjoner blant de væpnede styrkene i landet til å fortsette samtalene og ikke bruke vold, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

164 russere over grensa på Storskog

I dag har 164 personer innpassert over Storskog. 100 personer har reist over til Russland, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Iran angrep kurdiske grupper i Irak

Iran har rettet nye angrep mot militante kurdiske grupper i Nord-Irak, opplyser en iransk kurderleder. Angrepene kommer dagen etter at 14 skal ha blitt drept i tilsvarende angrep over grensen mellom de to landene. Iranske myndigheter beskylder væpnede kurdiske grupper, som er basert i Kurdistan-regionen i Irak, for å nøre opp under uroen i Iran den siste tiden..

NRK - 1 time siden

Mot seier for sittende statsminister i Latvia

Sittende statsminister Krisjanis Karins sentrum-høyre-parti går som ventet mot valgseier i Latvia, ifølge valgdagsmålinger. Som i alle europeiske land som avholder valg i disse tider, er det krigen i Ukraina som dominerer valgkampen. Energipriser og svekket kjøpekraft følger deretter..

NRK - 1 time siden

Mann omkom på fjelltur i Troms

En mann i 30-årene omkom i ettermiddag under en fallulykke på tur til fjelltoppen Hamperokken på Breivikeidet i Tromsø. Politiet ble varslet like etter klokken 15 av øvrig turfølge og redningshelikopter ble umiddelbart sendt til stedet. Pårørende er varslet, skriver politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com