NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:24

NRK - 17 mai 21 kl. 20:57

Tre måtte bergast

Redningsskøyta "Bergen Kreds" måtte i kveld rykke ut til ein seglbåt som hadde grunnstøytt nordvest av Atløy i Sunnfjord. Tre personar blei evakuert av redningsskøyta med bistand frå redningshelikopteret frå Florø..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen Kreds, Atløy, Sunnfjord, Florø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, måtte, bergast
E24 - 24 feb. 21 kl. 05:46

Store bedrifter kan få mindre i coronastøtte

De store bedriftene kan få mindre i coronastøtte etter at regjeringen fikk støtte i Stortinget til å redusere maksgrensen for støtte til de største bedriftene..

NRK - Igår: 23:25

Måtte bryte opp fest ved Svartkulp

Oslo-politiet måtte avslutte en ungdomsfest ved Svartkukp etter at svært mange overstadig berusede ungdom hadde samlet seg ved vannet. Flere måtte få helsehjelp. En måtte sendes til legevakta i ambulanse på grunn av nedkjøling, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 22 mars 21 kl. 14:11

Siktet for juks med koronastøtte

Tre personer er siktet for grovt bedrageri av Nav. De tre skal ha mottat flere hundre tusen kroner i koronastøtte..

NRK - 22 mai 21 kl. 16:47

Fly nødlandet etter tre-smell

Et enmotors fly med tre passasjerer måtte nødlande i Hamar etter å ha truffet noen trær under avgang. Hverken pilot eller passasjerer ble fysisk skadet, men er preget mentalt, opplyser politiet i Innlandet til NTB. Flyet tok av fra en flystripe i tettstedet Reinsvoll i Vestre Toten.

NRK - 30 april 21 kl. 12:03

Tre pasienter på sjukeheim smitta

Tre pasientar på tre ulike sjukeheimar i Bergen har fått påvist korona. To av dei er fullvaksinerte, medan ein har fått ein dose. Dei tre pasientar bur på Frieda Fasmer, Betanien og Midtbygda..

Klartale - 14 mai 21 kl. 08:50

– Far og tre døtre drept på Gazastripen

En palestinsk far og tre døtre ble drept. Dette skjedde etter israelske luftangrep på Gazastripen..

NRK - 14 mai 21 kl. 15:18

Mann dømt for tre voldtekter

En mann i 20-årene er dømt til fengsel i sju år og to måneder for tre voldtekter i Oslo og Drammen. De tre voldtektene fant sted i forbindelse med nachspiel, og de fornærmede var ute av stand til å motsette seg handlingen som følge av beruselse eller søvn. I retten forklarte mannen at han ikke husker det ene tilfellet.

NRK - 25 mai 21 kl. 12:57

Tre innlagt med Covid

Tre personer er innlagt med covid-19 ved sykehuset i Hammerfest. Det melder Finnmarkssykehuset. Tilstanden til de tre er ikke kjent.

NRK - 26 feb. 21 kl. 17:17

Åtte unge koronasmittet i Måsøy

Måsøy kommune i Finnmark er i full beredskap etter at åtte unge personer har testet positivt koronaviruset. De åtte unge voksne har fått påvist smitte etter en samling i Havøysund, opplyser kommunen. Smittekilden er ikke kjent, og det er satt i gang smittesporing og hurtigtesting..

NRK - 26 mars 21 kl. 14:42

Museene får ekstra koronastøtte

En rekke museer med mindre enn 60 prosent statsstøtte, blant dem Folkemuseet, Baroniet i Rosendal og Museum Nord, får nå ekstra koronastøtte. Norsk Folkemuseum på Bygdøy får mest med vel 12 millioner kroner, mens Museum Nord får 8,3 millioner. Baroniet får 2,6 millioner, mens Blaafarveværket får nesten 4 millioner kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 10 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 30 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 45 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 2 timer siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt